LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Başladım oyuna nihayet. PS4'e aldım, akıyor oyun. Havana'ya geldim ama şuraya kadar ki kısım gameplay mekanikleri olarak iyi gidiyor ama işte Assassin's Creed havası yok. Hatta başta gösterdiği Abstergo Games olayı falan sinirimi bozuyor. Ciddiyeti korumaları gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Böyle Abstergo'yu gerçek şirketmiş gibi göstermeleri benim hoşuma gittiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Şirket olayına lafım yok ama oyundasın sen falan demelerine uyuz oldum. Muhtemelen "bizim için kaynak topluyorsunuz" olayına girecekler muhtemelen ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 oha erhan daha yeni mi başladın ? piiii, biz de seni bizden bilirdik. gerçi ben de iş güçten %70'deyim hala ama eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yeni AC'yi martta duyururlar deniyor. Hatta best buy'lara posterler fln gitmiş. Yakında bi leak olur. http://imagenes.es.sftcdn.net/blog/es/2014/02/assassins-creed-51-568x320.jpg bu resimde yeni oyunla alakalı deniyor. Birde Fransız Devriminde Connor diye bir rumor dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 yok, fransız devriminde connor imkansız bir konsept. fransız devrimi kesinlikle işlenmeli ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 ulan ac2 brotherhood ve revelations ile ac fanboy oldum. ama ac3 yüzünden 4 hiç heyecan vermedi. satın almadım bile. ac belliki uzun bir seri olacak. fakat benim için her zaman ezio ve altair başkandır ac serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Edward'da Ezio kadar iyi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Gadın asakin oynasak ya keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 oha ezio edward'dan iyi değil naptınız. tip olarak edward derim de, gerçek karizma olarak direkt ezio tokatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Rhom said: Gadın asakin oynasak ya keşke dlc de sanırım kadınoynuyosun 4ün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 karizmada ezio iyi, ama edwardıda vaktinde bulup deniz haşşşaşı olarak yetiştirseler potansiyeli daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 ezio küçük emrah, edward ise cüneyt arkın+kadir inanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Altair dir lan olay. Ezio neymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bence leonardo en kralı,o sarılma sahnesindeki yüz ifadesini tek geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Oyuna yeni başladım. 3'ten kat kat daha güzel olmuş. Ac3 beni seriden feci şekilde soğutmuştu. Black Flag serinin ilk oyunları kadar olmasa da başarılı olmuş. Şu an oyunun başlarındayım umarım Abstergo hikayesi tatmin edicidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 BonePART said: Altair dir lan olay. Ezio neymiş ya. Altair cok öteydi be.. ezionun revelationsdaki saheneliğinden 2 sn screen time'la rol calmıs karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 BonePART said: Rhom said: Gadın asakin oynasak ya keşke dlc de sanırım kadınoynuyosun 4ün assassins creed: liberation var işte. Vita oyunuydu da PC'ye çıkardılar Ocak'ta. O 4'ün DLCsinde ki karakterin oyunu. Aveline. New Orleans'ta geçiyor, Connor'ın zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://i.imgur.com/cVZbKru.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bisssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bir connor olamamıs dedesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Bir önceki sayfadaki muhabbete cevap olarak gelmiş geçmiş en canlı karakter Haytham Kenway. Üzerine kassalar Altari ve Ezio'dan daha baskın bir karakter olurmuş. Harcadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 haytham ne dumur etmişti be 3'ün başlarında. piiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 dilime takıldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar