GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 oyun çok güzel bi kaç detayı atlamasalarmış güzel olurmuş, 36 lvl ingiliz savaş gemisi gördüm daha oyun başında noluyo lan diyorum askfoaskf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 korsanlara öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Daha önce vitaya çıkan AC: Liberation yarın PC'ye geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 75 lvl gemi tek attı,ilerde yalan edebiliyomuyuz onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Her seferinde; Assassin's Creed IV: Black Fag diye okumak *-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 GONDARCENGIZ said: 75 lvl gemi tek attı,ilerde yalan edebiliyomuyuz onu o dört köşedeki gemiler Jackwdaw'ı full upgradelesen bile kastırıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 O özel gemiler için ele geçirdiğin bir kalene kadar çekmek en güzel yöntem. Olmadı İngilizse İspanyol, İspanyolsa İngiliz gemileri arasına sok, onlar boğuşurken vurkaç yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Lord_Argos said: Her seferinde; Assassin's Creed IV: Black Fag diye okumak *-* Aa harbi lan Fag değilmiş,sdfsdffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kaptan köşkündeki masadaki harita açılmıyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 GONDARCENGIZ said: kaptan köşkündeki masadaki harita açılmıyo :/ Korsan kullanıyor olabilir misin :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aldım bugün ps4'e, cCc korsanlık cCc diye oynamaya başlayacağım. single'da hikaye ne kadar sürüyor, multi nasıl, gideri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Günde birkaç saatlik süre ile, herşeyi full (100%) kasmayacaksan max 3 gün. Multi, no ty. Gideri yok. AC serisinden bağımsız korsanlık oyunu olmuş bu. Eğer o Assassin/Templar muhabbetini seviyorsan kesinlikle gideri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 tişikkirlir gingrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 qorsan olmaq ch0q qhüZ€l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UIEKiAYHMD4 AC4'ü film gibin editlemiş adam. Önceki oyunlar içinde yaptıydı aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 güzel oynasaymış bide keşke tam olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 lel ya herif uğraşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 sabah başladım oynamaya fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 ac1'i bitirip 2'ye geçtim ben de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Silphatos said: ac1'i bitirip 2'ye geçtim ben de sdf türkçe yamaları var,2 ve sonraki 3 oyun için ben öyle oynadım rahat geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 black flag şu ana kadar oynadığım ac oyunları arasında en yavaş ilerlediğim oldu. tabi sandbox olduğu olmasının da etkisi var, araya 1 aylık teknik aksaklıklar yüzünden hiç oynayamamak falan da giriyor. hala %70'deyim, oyun pc'ye çıktığı hafta almıştım. ama konu o kadar seriden bağımsız ki, bir şey kaçırmıyorum. eski oyunlarda araya 1-2 gün girmesin diye kasardım, olayları kaçırmıyım diye sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 %43 de falanım,herşeyi açarak gitmeye çalışıyorumda ara verdim 3 haftadır oynamıyorum,biticek diye ama bi sonraki oyun galiba süper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 GONDARCENGIZ said: Silphatos said: ac1'i bitirip 2'ye geçtim ben de sdf türkçe yamaları var,2 ve sonraki 3 oyun için ben öyle oynadım rahat geldi :D turkce ne la koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 alt yazı açıyorum türkçe o kadar,yıllarca amerikada yaşamadım rahat geliyo valla anlamadığım yerde bakıyorum asffsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar