Seru Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ac1 hakkaten bayık ama zorlarsan oynanıyor ayrıca 2 ve brotherhood'da ilk oyuna göndermeler var. yani bitirirsen hikaye olarak fena olmaz. ben ilk üç oyunu oynadım 2. oyun tam bir efsaneydi. platinum yapmıştım ps3'de kaç saat oynadım bilmiyorum, ezio ne zaman istanbul'a gitti orada bıraktım oyunu, sonra ne oldu bilmiyorum nereye doğru gitti franhise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 valla ac2 , brotherhood ve revelations'ı severek oynayıp bitirdim. aynı hevesle ac3 aldım ama bıraktım yarısında. ac serisi belliki çok uzun süre devam edecek. ama bi ezio başgan gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 rev brotherhood'tan iyi. kız kulesi, galata, topkapı fln da iyi yapılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 1st AC-II 2st AC-Brotherhood 3st AC-Revelations 4st AC-III 5st AC-I benim sıralama böyle B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Sorieno said: ACIII oynamaya değer mi? değer, tek sıkıntı connor'ın ezio'dan sonra çok silik kalması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 multiplayer stream twitch inventorblades Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 2ye başladım , getir götürcü cocuk olduk anasını satim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 multi çok güzelde ms sorun olur gibi kanada serverda, ac4 için neden eu server yokki anlamsız yani bütün dünya ubi uplay server kanada mı bağlanmak zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 AC3'deki güdük ve bayık Amerikan şehirlerinden sonra Karayipler ilaç gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 GreenPeace77 said: 1st AC-II 2st AC-Brotherhood 3st AC-Revelations 4st AC-III 5st AC-I benim sıralama böyle B)- şu sıraya göre oynuyoruz dimi, 1 i saymassak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 -Deno- said: Sorieno said: ACIII oynamaya değer mi? değer, tek sıkıntı connor'ın ezio'dan sonra çok silik kalması DLC'ler peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 GONDARCENGIZ said: GreenPeace77 said: 1st AC-II 2st AC-Brotherhood 3st AC-Revelations 4st AC-III 5st AC-I benim sıralama böyle B)- şu sıraya göre oynuyoruz dimi, 1 i saymassak evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 serinin çıkış sırası şöyle her sene çıkarmasalar daha unique seriler oluşur sanki. Assassin's Creed : Nov,13, 2007 Assassin's Creed II : Nov,17,2009 Assassin's Creed-Brotherhood : Nov,16,2010 Assassin's Creed-Revelations : Nov,15,2011 Assassin's Creed III : Oct,30,2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ben AC1'i atmosferinden dolayı severim. Gayet oynanır bence AC1. Kendini tekrar eden bir oynanışı var fakat haritaları açmak falan keyifliydi. Ama atmosfer çok iyiydi bence. Daha düşük maliyetli bir yapım olduğundan mıdır nedir, ortam sesleri, müziklerin uyumu falan direkt o dönemi, hatıranın içinde oluşumuzu hissettiriyordu bence. Tekrar dönüp oynamam heralde ama seriye başlamak için oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 oynayın baştan adamı hasta etmeyin. gidiyosunuz zikko story'li, dümdüz oyunları oynuyosunuz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Sorieno said: -Deno- said: Sorieno said: ACIII oynamaya değer mi? değer, tek sıkıntı connor'ın ezio'dan sonra çok silik kalması DLC'ler peki? gerek yok çok 3'ün dlc'lere. tyranny of george washington dışında da çıktı mı bilmiyorum. fena değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 -Deno- said: oynayın baştan adamı hasta etmeyin. gidiyosunuz zikko story'li, dümdüz oyunları oynuyosunuz sonra. aksfoaksfp ulan oynuyorum 2yi , şu villalı yere geldim 1 tane heykel kayıp tutuldum ona , başka hiçbişey umrumda dğl şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 -Deno- said: Sorieno said: -Deno- said: Sorieno said: ACIII oynamaya değer mi? değer, tek sıkıntı connor'ın ezio'dan sonra çok silik kalması DLC'ler peki? gerek yok çok 3'ün dlc'lere. tyranny of george washington dışında da çıktı mı bilmiyorum. fena değil o. İşte onlar seri halinde çıkmış; 3 part Tyranny Of Washington var. Playtime'ları nedir bilmiyorum ama aynı plot'tan seri çıkarıp 10 dolardan satma kafası da tam templarlık iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9pQ_ZozZIio edit: hatta bi adam bütün shanty'leri ve tavern şarkılarını ripleyip playlist yapmış youtubeda. Bazıları harbi çok güzel. http://www.youtube.com/watch?v=L-lBydebg6w&list=PLpZTLuh7iREZupgeRHo-lS8U-i-iRg96s&index=3 http://www.youtube.com/watch?v=_aEB0T4kekw&list=PLpZTLuh7iREYHlONHD1spRWT9ENEWV5WC&index=25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=9pQ_ZozZIio onee abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 musa? karayip değil mısırda mı geçiyo oyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Jackdaw Davy Jones'unmuş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 abi 2 kaç saat sürüyo toplamda , baya dünden beri oynuyorum ben 4 e gelene kadar 5 çıkacak anasınısatteym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 yan görevlere de sararsan 30-40 sürer. hikaye bitsin diye oynarsan 20 saate biter sanırsam. rev ve brotherhood 10-15 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ohş gtx 770 ile başka güzel oluyo bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar