Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Esh said: creative sb tactic in çok dandik olduguna dair eleştiri yağmuru var her yerde yalnız. elde kalıyomuş 2 ayda diyo dh dekiler. yalan abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mirage said: Ben de bir kaç aydır Plantronics GameCom 780 7.1 kullanıyorum. Başka gaming kulaklığı kullanmadığım için karşılaştırma yapamicam ama yine de bir iki yorum yazayım. - 7.1 sorround bence yalan bir şey ama yine de FPS oynarken elemanların nerden geldiğini gayet rahat anlayabiliyorum.Stereo'ya kıyasla bir faydası var mıdır bilemicem. ben de bunu almayı düşünüyorum da, şu ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 stereo kulaklıkla virtual surround yapıyo oyun zaten demek. ki heralde 95ten beri her oyun yapıyo =P 7.1 kulaklıkla dinleyince ekstra bişey hissettirmiyor. kaldı ki oyunlar 7.1 desteği vermiyorsa kendi içinde emule edip veriyo, teoride yine aynı şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Gerçekten 7+1 destekleyen kulaklıklarda kulağın önünde, yanında, arkasında fiziksel olarak farklı hoparlörler + subwoofer var. Benim bahsettiğim Gamescom modeli anladığım kadarıyla bildiğin stereo. Yazılımla Dolby 7.1 Surround desteği sağlamışlar. Üstüne bir de açıp kapamak için surround tuşu koymuşlar. Basında ses tonu değişiyor biraz. Göya daha dolgun oluyor ama önden arkadan falan ses geldiği yok yani. Gaming-Headset with Dolby® 7.1 Surround-Sound diye laf pazarlama yapıyorlar. Kulaklık iyi ama 7.1 diye atlama özetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi şimdi siberia v2 var kafamda yalnız bunun ses kartlısı var kartsızı var ben onboard kartla kullanmak istiyorum hangi modeli almalıyım? ya da ayrı ses kartı şart mı? ya da o fiyat bandında daha iyi bir headset önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kulaklık zaten analog çıkışa sahip ama yanında USB ses kartı veriyor istersen onunla kullanıyorsun, istersen anam babam usülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hieaa anladım ben onu eyvala savol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 06/03/2010 tarihinde 289 liraya aldığım G35 nasıl 3 sene sonra 308 tl olmuş anlamadım ama kendimi G930 alacak kadar müsrif hissettiğim güne kadar G35 biricik aşkımdır, kimselere değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Git lan zengin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 headset fiyatları bir acayip zaten benim 195 liraya görüpte almadığım, sonra piyasada kalmayınca 275 lira saydığım roccat kave şuan 300 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 bu g35 goruntu acisindan siberia ve roccat denen arkadaslara gore daha cok hosuma gitti bunu alayim ben asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 g930 u 350 ye aldım ben ya. amerikadan getirip satan yakalayın. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 uzunca bir araştırma sonucu coolermaster sirus'ta karar kıldım galiba ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ona ses kartı lazım ama. true surround 5.1 olan her headsete lazım. onboard kullanıcaksanız g35 ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Sen bi mesaj kutunu boşaltsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 diğer denilenlere de baktım sanırım elim g35 e gidiciiik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Razer Tiamat 7.1 ve xonar phoebus ikilisini kullanmaktayım. Bu ikiliden önce headset konusunda oldukça fazla deneyimim oldu diyebilirim. G35 kesinlikle fiyat performans olarak en iyi kulaklık. Yalnız kesinlikle G35'i eski sürücüsünü yükleyerek kullanman gerekecek. Yeni driver kullandığında seslere yüklenme yapıyor ve sonrasında kulaklıklar hasar alıp cızırtı yapmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tenks fo' edvays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Xaenin said: 06/03/2010 tarihinde 289 liraya aldığım G35 nasıl 3 sene sonra 308 tl olmuş anlamadım ama kendimi G930 alacak kadar müsrif hissettiğim güne kadar G35 biricik aşkımdır, kimselere değişmem. dolar %20 falan arttı. az bile artmış aslında. kulaklık, hoparlör, klavye, mouse gibi ürünlerin fiyatı kolay kolay düşmüyor. çünkü teknolojileri aynı kalıyor. g35'i şu anda aldığında eskimiş bir ürün almış olmuyorsun yani. diğer bilgisayar parçalarında bu geçerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar