Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun için Headset

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Mirage said:

Ben de bir kaç aydır Plantronics GameCom 780 7.1 kullanıyorum. Başka gaming kulaklığı kullanmadığım için karşılaştırma yapamicam ama yine de bir iki yorum yazayım.

- 7.1 sorround bence yalan bir şey ama yine de FPS oynarken elemanların nerden geldiğini gayet rahat anlayabiliyorum.Stereo'ya kıyasla bir faydası var mıdır bilemicem.

ben de bunu almayı düşünüyorum da, şu ne demek ya?
Sosyal ağlarda paylaş

stereo kulaklıkla virtual surround yapıyo oyun zaten demek. ki heralde 95ten beri her oyun yapıyo =P

7.1 kulaklıkla dinleyince ekstra bişey hissettirmiyor. kaldı ki oyunlar 7.1 desteği vermiyorsa kendi içinde emule edip veriyo, teoride yine aynı şey oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekten 7+1 destekleyen kulaklıklarda kulağın önünde, yanında, arkasında fiziksel olarak farklı hoparlörler + subwoofer var.

Benim bahsettiğim Gamescom modeli anladığım kadarıyla bildiğin stereo. Yazılımla Dolby 7.1 Surround desteği sağlamışlar. Üstüne bir de açıp kapamak için surround tuşu koymuşlar. Basında ses tonu değişiyor biraz. Göya daha dolgun oluyor ama önden arkadan falan ses geldiği yok yani. Gaming-Headset with Dolby® 7.1 Surround-Sound diye laf pazarlama yapıyorlar.

Kulaklık iyi ama 7.1 diye atlama özetle.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Razer Tiamat 7.1 ve xonar phoebus ikilisini kullanmaktayım. Bu ikiliden önce headset konusunda oldukça fazla deneyimim oldu diyebilirim.

G35 kesinlikle fiyat performans olarak en iyi kulaklık. Yalnız kesinlikle G35'i eski sürücüsünü yükleyerek kullanman gerekecek. Yeni driver kullandığında seslere yüklenme yapıyor ve sonrasında kulaklıklar hasar alıp cızırtı yapmaya başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

06/03/2010 tarihinde 289 liraya aldığım G35 nasıl 3 sene sonra 308 tl olmuş anlamadım ama kendimi G930 alacak kadar müsrif hissettiğim güne kadar G35 biricik aşkımdır, kimselere değişmem.

dolar %20 falan arttı. az bile artmış aslında.

kulaklık, hoparlör, klavye, mouse gibi ürünlerin fiyatı kolay kolay düşmüyor. çünkü teknolojileri aynı kalıyor. g35'i şu anda aldığında eskimiş bir ürün almış olmuyorsun yani.

diğer bilgisayar parçalarında bu geçerli değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...