goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ulan dizileri karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 geldi mi la yeni sizın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 çok beğendim. (tu)(tu) biraz se7en ve death note var. atmosfer, konu, oyuncular harika. yalnız saga otistiklik sınırında ve martin tam bir iki yüzlü. 2. sezonun konusu ne olacak merak ediyorum. acaba martin ile saga'yı nasıl tekrar birleştirecekler? indirdim ama izleme fırsatım olmadı. en son s02e04 çıkmış. ama ingilizce alt yazılar hemen çıkmıyor. 720p de hemen çıkmıyor. US rmk sevseler bunun yarısı kadar güzel olamaz onu izlemeden bile net söyleyebilirim. bundan iyisi ancak david fincher filmini çekerse olur. s1 sonstefan lindberg her ne kadar ilginç olsa da ana hikaye için gereksiz bir karakterdi. o storyline hiçbir amaca hizmet etmedi. sadece martin'in klasik polis atarını sergiledi. o kadar araştırmaya topu topu 2 lead buldular: 1- anja leak oldu diye polis sandılar ki bu tesadüftü zira leak august çıktı. 2- jens ile politikacıyı bağladılar. bu bir anda bütün gizemi çözdü çünkü baştan beri yapamadıkları tek şey ilk iki cesetle bağlantı kurmaktı. bir de 50sine dayanmış adamın karate dersi verip bolt deparı atması, sonra da body armorlu assault riflelı özel timden iki atışta iki kill alması. keşke onu yapmasalardı, gerek yoktu. bir parkour yapmadığı kaldı o sahnede. olay kişisel intikam değil de harbiden topluma ders verme ekseninde devam etseydi x2 daha güzel olurdu. en güzel kısımları o bölümlerdi. hele çocukları kaçırdığı bölüm of of... daniel epey ilginç bir karakterdi, ölmese devamı için iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bunun remaki var zaten US bridge diye. İzleyim bunuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 The Killing'in orjinaline başlayıp sıkılmıştım. Düzeliyor mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 the killing'in düzelmesine gerek yoktu. sorun sende sdfsd. ama izle sonuna kadar, pişman olmazsın. biliyorum bunun US rmkini. trailerından patatoluk akıyordu. ama yok yani kralı gelse yapamaz bunun rmkini TV için. dediğim gibi anca david fincher gelecek, filmini çekecek öyle birşey olabilir. o da 10 numara olur ha ağzım sulandı sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 çooook güzel bitti yahu. son bölümü ağzım açık izledim. sezon hikayesini pek tutmadım ama sonu acayip iyiydi. soundtracki bir yerden edinmek lazım. bu sefer bir sezon için iki sene ara olmaz umarım. yoksa martin bastonla gelecek :P tünel diye fransız-ingiliz versiyonunu bile yapmışlar dizinin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 on numara diziymiş. ikinci sezona başladım bugün. saga noren lanskrim malmö ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 avrupa candır bıktık amerikan hayat tarzından sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 said: Filming will start in September 2014 with an expected air date in Scandinavia starting in Autumn 2015. In June 2014 it was announced that Kim Bodnia who plays Martin Rohde, would not appear in the third series. Initially it was reported that Bodnia left after becoming unhappy with the way his character was evolving. Bodnia and Helin later clarified that his character was not written into the script and that series 3 will focus on Saga coping with losing her only friend. Both suggested the possibility that Bodnia's character may return in the future. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 şimdi birinci bölümü türkçe alt yazılı izledim de bazı yerlerde alt yazılar o kadar manasız ki kolpa olduğunu düşünmeye başladım siz ingilizce alt yazı mı izliyosunuz napıyosunuz? ingilizce dizilerin de türkçe alt yazısında genelde saçmalıklar çok oluyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 GERGE said: Iskandinav polisiye dizisi demek kurallara aykiri ama dizinin guzelliginden degistirmiyorum =) Pozitif ayrimcilik olsun bu da, izleyin. hacım komple iskandinavlar illegal sandım bir an, arayıp 118 80 ene soracaktım, iskandinavlara açılan dava var mıymış diye ama pozitifse sorun yok. oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 türkçe altyazı muhtemelen ingilizce alt yazıdan çevrilmiştir. bunun ingilizce altyazısı da iyi değil zaten. onun üzerinden tekrar çevrilirse bok gibi olması normal. ben buradan altyazı kullanıyordum: http://www.addic7ed.com/ arada böyle saçma şeyler de var onlara dikkat edin tabii: said: Full English subtitles translated from Norwegian to English with Google Translate. eh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Sonuna kadar gelmedim ama Hulu'dan baktım ben, altyazı iyiydi dolayısıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 iskandinavya geçen film veya dizi seyretmek istiyordum, bakalım nasıl miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bu dizi krallık resmen. Malmö'de kaldım o kadar, denk gelmedim dönünce izledim resmen içim sıkıştı o mazo buhran havadan. Bu arada kitabı daha iyi abi kafasına girmeden bakınca Killing; Forbrydelsen'den daha güzel bir yapım. Özellikle oyuncu seçimleri ve Seattle'da geçmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 1-2 bölüm izledim nedense sarmadı çok donuk geldi herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Hava soğuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ABD-Meksika versiyonuda var dizinin. The Bridge (US) diye. Sarmazsa isveçcesi buna bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 us rmk ini izledim ben. çok başarılıydı. buna bakıcam da altyazı olayı kafamı karıştırdı. hiç anlamadığım bir dil, altyazı çok anlamsız olsa diziyi yalandan izliyor olacam anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Ben online dizi izleme sitelerinden izledim ve türkçe altyazılarda sorun yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 İskandinavlarda polisiye olay mı varmış ki dizi çekmişler, gelsinler 3 gün TRde takılsınlar 1 sezonluk malzeme çıkarırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 abi eğer hulu falan imkanınız varsa hiç uğraşmayın altyazı ile. çok çok kötü çünkü ingilizce altyazılar. acaba orijinal dvdsi falan çıkmış mıdır ingilizce altyazılı, o da ideal olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 abiler uğraşmayın girin dizi pub'dan türkçe altyazılı izleyin, çeviriler baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 2.sezon da bitti. 3.sezon eylül 2015 te gelicekmiş.. arkadaşlar orjinalini izleyin, saga noren gerçeğiyle tanışmanız lazım yok böyle bir karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar