Karea Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 1 erdoğan yetmez en az 3 lazım, dememiş kimse hayret 1 i başkan 1 tane iç işleri 1 tane dış işleri ( davos hariç ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 türk siyaseti troller icin bulunmaz bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Hep diyorum. Keşke şu ülkede yaşamasaydım. O zaman her gün türkiye kanallarını açıp haberleri takip ederdim. Çok eğlenceli bir hayatım olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 her anlamda merkez parti nereye çekersen oraya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 huun gelsin savunsun akpyi burda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yalnız o vidyoda, egemenlik kısmında hata var. o ilk konuşmanın geneli öle deil yani. gerisi ok ama =). yalnız nabız yoklama olayını hep böle yapıyorlar, sonra değişiyor adam. geçen şirin payzın şey demişti "avrupa birliğine laf vuruyor, demekki 2 hafta içinde avrupa birliğine girmek için çaba göstereceğiz". ehehe oldu sora yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 egemenlik milletin diyorlar yalan yalan vs. diyordu sonrada allahındır diyordu diye hatırlıyorum ben hata nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yanlış hatırlıyo olabilirim, ama o konuşmada egemenlik milletindir ama işte bunlar yüzünden milletin deil falan diodu. sonra laikliğe sokuşturuoduda bulabilirsen bi paylaşsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 yok öle bişi. egemenlik milletinmişl yaalaaaaaaaan yalaaannnn egemenlik allahındır dio olamsı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 evet allahındır diyor. http://www.youtube.com/watch?v=eg3hkWCnA8c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2drsdVS0r0A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 o zaman ben yamulmuşum devam edebilirik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 seçim sistemini öyle bir hale getirdilerki kimse oy vermese bile ABD İstemedikçe ne yazıkki bunlar her seçimden zaferle çıkacaklar. Yerel seçimde görürsünüz chp nin tüm kaleleri izmirde dahil hepsi elden gidecek. Sonra bir bahane ile ver elini padişah halife rte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 izmirde çok iyi çalışıyor akp, herkesin kanına girmek için çaba gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kanlarına girmesine gerek yok zaten sayım sistemini istedikleri gibi oynuyorlar. İzmir ve eskişehir düşerse zaten cantamızı alıp gitme zamanı gelmiştir buralardan ya da fidel castro gibi örgütlenecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitewolf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Livered said: kanlarına girmesine gerek yok zaten sayım sistemini istedikleri gibi oynuyorlar. İzmir ve eskişehir düşerse zaten cantamızı alıp gitme zamanı gelmiştir buralardan ya da fidel castro gibi örgütlenecez. Türkiyede seçimler tam bir komedi zaten ... Hiç bir şekilde denetim mekanizması yok kesinlikle seçim sonuçlarına güvenmiyorum. Sonuçlarla her şekilde oynanıyor. Sokağa çıkıp sorsanız insanların AKP hakkındaki düşüncelerini 10 kişisen 7-8'i ana avrat düz gidiyor . Peki bu kadar oyu nasıl alıyorlar .... ABD'de yasaklanan seçim sayımlarında kullanılan sistem Türkiyede .. son 4-5 seçimdir. İşin ilginci bu olayı muhalefet partileri biliyor ama neden seslerini çıkarmıyorlar. Bu öenmli konu neden hep hasır altı ediliyor. Adamlar resmen seçimlerde sahtekarlık , kütüklerle oynama , yalandan basılan milyonlarca oy pusulası vs vs her türlü pisliği yapıyor. Muhalefetten tık yok bu konu hakkında yıllardan beri .. Çok acı çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 muhalefet ne yapsın itiraz ediliyor seçim sonuçlarına filan ama yüksek seçim kurulu her şey temiz dedigi an bitiyor. En son yerel seçimlerde chp nin önde oldugu bölgelerin cogunda teknik bir aksaklık yaşanmıştı 1-2 saatligine sonra bir anda akp öne geçti. Kılıçdaroglunun istanbul adaylıgı sırasındaydı bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 videoyu uçurmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Livered said: kanlarına girmesine gerek yok zaten sayım sistemini istedikleri gibi oynuyorlar. İzmir ve eskişehir düşerse zaten cantamızı alıp gitme zamanı gelmiştir buralardan ya da fidel castro gibi örgütlenecez. Düştü sayılırlar zaten. İzmir'de son seçimde CHP ile AKP arasında 1 milletvekili mi ne fark etti sadece, oranları bayağı yakındı CHP önde olsa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bu video,hükümet tarafından yapılan şikayet sebebiyle kaldırılmıştır yazıyor. Ulan sanki illegal bir şey var videoda.Adamın yaptığı konuşmaları bir araya getirmişler.Bu kadar basiretsiz , utanmaz herifler işte. Chp işi gücü bırakıp seçim mitinglerine şu video ile gitse , yaptığı en iyi iş bu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 2'si çıkmış https://www.facebook.com/photo.php?v=142065075967106&set=vb.265009976889069&type=2&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 1. sinin link ölmüs varmı yenisi üşendim aramaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Kılıçdaroğlu fena trollemiş TRT'yi. http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=trt3&seekTime=26-03-2013%2014:20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 değil iki on tane çıkar RTEden böyle video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 buna veriyorlar şunu oku diye, okuyor. yazarlar değişince ya da arada doğaçlama yapınca bu tip görüntüler ortaya çıkıyor diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar