zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Coopu çöp ya. Şu an aklınızda ne varsa coop için hiçbirini yapamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 https://store.steampowered.com/app/495420/State_Of_Decay_2/ , coming to Steam in early 2020. Keep your eyes peeled and your weapons ready, and don't forget to Follow this page, because there are some wild surprises in the coming months Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 1 Nisan 2024 o ne oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 (düzenlendi) ms store'da tutmadı sanırım, geçen hafta bakıyordum tesadüf. oyun eskidikten sonra geliyor, günaydınlar olsun. 1 Apr, 2023 lolwut ama oyunun sayfasında early 2020 diyor bir yandan. forumunu da açmamışlar daha, bir an epic store'da gibi hissettim kendimi, brrr. Kasım 22, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 1 nisan 2022 gittikce iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 1 apr 2020'de çıkar, şaka şaka derler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 birkac milyon satmis olmasi gerek simdiye kadar, dlcsi mlcsi bi suru bisiysi var, tek tek degilde gene bir yose yapsinlar tek paket o iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Oh sonunda EA dan sonra MS de akıllandı. Her oyunun dönüp dolaşacağı yer Steam olmuş daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 13 mart, 50tl https://store.steampowered.com/app/495420/State_of_Decay_2_Juggernaut_Edition/ The base game plus all three add-on packs released to date: • Heartland: an massive story campaign set in a familiar town with new challenges • Daybreak Pack: a test of teamwork with siege-style, "survive the horde" gameplay • Independence Pack: a celebration of history that blows up zombies... with fireworks! Remastered graphics and an upgraded engine featuring realistic fog effects An expanded soundtrack with hours of new thematic musical arrangements Providence Ridge: a brand-new open-world map full of forests, zombies, and mystery Two-handed heavy weapons with new melee combat moves to bust zombie heads A new introductory experience and improved controls to help you master the apocalypse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ben de tam şimdi 7 days to die'a bakıyordum da bunun ilkini de mi oynasam dedim onun yerine. iyi haber, makul fiyat. ama keşke tek karakter yapıp onunla takılabilseydik bu sefer, ilkindeki en tatmin etmeyen kısım oydu benim açımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Coop olacak daha ne olsun. İlkinin de tek eksikliği oydu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 wwz'ye oynayacak insan çıkmadı, buna da çıkmaz sanırım. bu oyun single'a daha uygun gerçi base building vs filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Epicden çıkmadı steamde olsa her türlü adam bulurduk WWZ e . 4 kişi yeter buna zaten illa çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 solo takilmalik oyun zomboid ama onunda bitmesine 12 sene filan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 yarin aksam gibi cikiyor bu, pre-load acilmis ayrica, surdada jug.ed. ile gelen degisiklikler vs https://www.stateofdecay.com/2020/03/10/juggernaut-edition-patch-notes/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 div2 expansion almasam direkt alacaktım ama şimdi biraz bekleyeceğim, nasılsa hemen oynayamam şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 mehehe fiyatlari yanlis girdik diyip zam yapmislar zaten subatta 50tl'den acilmisti asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2020 ben de diyorum yanlış mı hatırlıyorum, zamlamışlar meh. sonra bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 oyunun ayarlari dandik, kamera cok yakin acayip bir lens flare var vs, ince ayarlar surdan yapilabiliyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 ilk oyundan bir farkı var mı 2.nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2020 2 ayri campaign var, toplam 5 harita var burda, bazi mekanikler vs degisik biraz iste ilkine gore birde ilkindeki gibi hazir, isimli karakterler yok iste mevcut siradan karakterleri gelistirip benzer sekilde lider, hero vs yapabiliyorsun, yeni birde kirmizili plague zombiler vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2020 bizim yancilarin ai cok kotu bu arada, zombilerinki bile daha iyi sdf 15 zombi arasinda dumduz duruyor tipler bir ben savasiyorum falan, jugger'dan kaciyoruz dama cikiyoruz adam geri atlayip kilicla daliyor vs birde infestation olayi fazla abarti olmus temizle temizle bitmiyor resmen, SoD2: Yet Another Infestation adeta, salmak gerek tamamen yoksa baska bisi yapilmiyor. ayrica arabalar ilk oyundaki gibi degil, sayisi cok az, 10 kat daha degerli burda tek bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 bu kadar coop'a müsait olupp bu kadar coop becerememelerine hayret ettiğim seri ya. ilkinde zaten hiç yok, ikincide de host'un sessionına katılma şeklinde yapmışlar, beraber progress yok falan. dingiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar