Arnis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Yaklasık 1 saat falan oynayabildim oyun guzel gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 An itibariyle almıs durumdayım 10 dolara..mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 DLC "menüye sandbox koyduk, 1-2 sıradan feature koyduk, paraları verin" gibi duruyor. Baştan sandbox modunun olması lazımdı. Hadi onu koymadın bari hikayeyi güzel yap sdfs. Bunların yapacağı sandbox sadece menu item olacaktır. Yani normal oyunu açıp, ana hikayeyi yapmadan oynasan aynı hesap sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 oyunu oynuyorum 2-3 gündür. zevkli aslında. grafikler çok kötü, ya da eksik bilemedim. zevkli oyun, biraz zamanımı aldı tam olarak anlaması ki hala anlayamadığım tonla şey var. benim için detaylı bir oyun gibi geldi. tabi salak salak buglar yok değil. araba kullanımı çok emanet, leş resmen. ama oynanıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Oyun zevkli ve güzel bence daha iyi olabilirmiydi evet ama zombie - survival türü için iyi bir örnek. iki konuda yardıma ihtiyacım var. -Molotofu nasıl atacaz bulamadım. -Yeni bir binaya nasıl taşınacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 molotofu sanırım seçiyordun item olarak. ev taşıma için görev geliyor, orada anlatıyor ama önce taşınacak yer bulman lazım. mekana gelince seçebiliyorsun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 yok mekana geldim de , yeerli malzememiz olmalı dedi lily. molotof seçili ekranda ama hangi tuşla atacam bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 %50 indirimde hem oyun hem dlc'si steam'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 alacaktim ama coop yok:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 aynen coop yok diye almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 bir de coop olsa zaten almayan kalmaz forumda herhalde lol. steam'de %50 indirimde breakdown dlc'si ve oyunun kendi, bir de yeni expansion çıkmış lifeline diye. bu sefer bir grup askeri oynuyoruz. yıllardır beklediğim bir olaydı zombi oyununda ordunun gözünden oynamak. :) war never changes diye achi bile koymuşlar ehu. yeni dlc ile beraber hepsi $20 tutuyor. http://www.youtube.com/watch?v=NRCk7-DMAkE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Oyun iyi aslında ama evet bir coop desteği olsa super olurdu. Zaten Multiplayer/MMO sürümü ile ilgili çalışmalar vardı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 şu oyunun tek çıldırtan tarafı birisinin öldüğü saniyede autosave yapması. klavyeyi kırdırtacak yakında. zombiler birisini çevirdi mi alt+f4 harici kurtarma şansı yok el bombası harici. cidden kırdırtacak klavyeyi, kazara remove'a bastım medic binasını, insta-save. malzeme de yok yenisini koyacak offf neyse cancel ettirdi iyi bari. lifeline güzelmiş bu arada, oyunu önceden beğenmiş olan varsa kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 git gud :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 lifeline'da kalabalık ya, bildiğin walking dead'deki atlanta gibi şehirde geçiyor. her taraftan yağıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 co op gelicekti hani bu oyuna 1 sene once haberi vardi... simdi baktim iptal etmisler, bravo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aslen konsol oyunu olduğu için o konuda hiç ümitli değildim. madem kesin bilgi state of decay benim için bitmiştir, bir daha da gelmem. belki sam'e sataşmak için gelirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 state of decay iyiydi. Lifeline nasıl degermi almaya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mis gibi oyun, coop varsın eksik olsun. "GEL LA GEL KURTAR" diyen npc'ler yeterince yoruyor, gerçek insanına gerek yok. lifeline daha güzel ama daha kısa. böyle emrinizde ordu silahları, zibilyon mühimmat, influence'la care package drop, üs kuşatması filan var. mekan da walking dead atlanta gibi. az para zaten, haketti benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 güzel oyundu da, old farmhouse görevini yapıp doktoru kurtarıp eve getirip bizim elemanı iyileştirmesi gerekirken mission buglandı, complete eder etmez aborted oldu, bizim elemana "öldü o artık, doktora ihtiyacı yok" diyor lakin evin içinde hala, injured vaziyet yiyor içiyor sıçıyor, slot kaplıyor. çok hoş. internetten baktım, çözümü de yok oyuna baştan başlamaak dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 karakter(ler)in şizofrendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kötü bugmış, save yedeği olmaması çok kötü de mekan kalabalık zaten. ben 3-4 tane karakteri çevirerek oynuyorum, geri kalanı üste duruyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ne zaman birini kaybetsem içim yanıyor resmen :) Yine biri öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Injured karakteri replenishleme hilesi falan var mi lan ole bise yapim gidim oldurteyim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 bug senaryoyu ilerletince düzeldi kendi kendine, adam iyileşti kalktı ayağa falan lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar