Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Ben farkli bolgelerden gelmis viskiler de kiyaslanir diyorum ama, sonucta bi viskiye kaliteli dedigimiz seyler bolgeler icin ayni. Bi viskiyi tadindan dolayi sevmemek veya baska bir bolgeden viski tercih etmek o viskiyi daha az kaliteli yapmiyor. Dolayisiyla dedigim sey su regionlar kiyaslanmaz, farkli regionlardan olsalar dahi distiller lar herturlu kiyaslanir. Hatta bi adim otesi, distillerdan da ote rekorlar kiyaslanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 o halde tekrardan kendi ilk postumu okuyorum ve keşke öyle yapmaya devam etseydim diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 efe 5 yıllık arkadaşları ona aynştayn diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 http://www.adaletbiz.com/images/haberler/italyaya_travesti_efeden_yardim_eli_h5192.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 iskoç rakısı en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 -Deno- said: efe 5 yıllık arkadaşları ona aynştayn diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Buyutunce kiz guzellesti. Dagda yasamanin etkileri amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 emma iyi ya, kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 -Deno- said: efe 5 yıllık arkadaşları ona aynştayn diyor şu espiriyi kim yapacak diye bekliyordum sdfsd ayrıca başlığı okuyunca adamın oğlu varmış da 5 yaşına gelmiş falan anladım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 -Deno- said: efe 5 yıllık arkadaşları ona aynştayn diyor bırakmayın beyler canı çıkmadı http://www.kozaczek.pl/img_new/2012/06/robert-lewandowski.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 çok iyi değil miydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 ulan 2013'ten beri içmek istiyordum. buldum lan sonunda Çağdaş'da. 265 lira mı ne, hemen kaptım tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 almışken rakı gibi olanını alsaydın keşke https://img.webme.com/pic/d/darginayrilmayalim/tekirdag_rakisi_altin_seri.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 onu hep içiyorum zaten kankut. gayet iyidir. bu denemeden bok atma olayını sevmiyorum. herkes gelişine vurmaya çalışıyor da, bari bir neymiş ne değilmiş görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 şunu çıktığı sene içememiştim mesela, hala içimde büyük bir trajedidir. https://store.donanimhaber.com/5e/16/0a/5e160acbff3369a159df1225a5566897.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 ben hayvanlar gibi içmiştim. 5-6 yıldır kola içmiyorum ama bunu tekrar çıkarsalar yine içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 ben de içiyodum onu ya çok seviyodum. tadı farklı gibi geliyordu normaline göre. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Görünüşü direk kanser ama olsa icerim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Sen bi de opak mountain dew gor. Direk sivi uranyum iciyomussun etkisi yapiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Evet ben de çok seviyordum Pepsi Blue'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 bi ben içememişim demek ki ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 ben çoçukkene bundan wardı https://galeri.uludagsozluk.com/37/rc-cola_129639.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Fena degildi bu ya Bi de cola turka vardi, fantastik bi metallik tat aliyordun icerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Rc kola 1992 ya sdfg Lowenbrau bira, rc kola, sarkutwriden torbayla patates cipsi falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2018 pepsi içmek zaten ayrı bir leşken pepsi blue içmek inanılmaz. bildiğin gargara gibi tadı vardı pepsi blue'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar