roket adam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Sevan Nişanyan için ayrı bi konu olmalı ya. Hastayım bu adama ahahhahah. Sen cinsiyetçisin, karının kafasına kaka döktün ODTÜ'ye gelemezsin falan demiş bi takım cırtlak sesli solcu kızlar, Sevan dayı da karşılığında 'seve seve gelirim, akıllı olun' demiş, kıyamet kopmuş. 4:44 http://www.youtube.com/watch?v=cZN8jlTDPPY Muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya arkadaş. kim gaz veriyor bu odtüdekilere... bu nasıl bir gerizekalılık abidesidir. nasıl bir dikkat çekme çabası, şaklabanlığıdır. ruslar bile bu kadar ayı değil. ben anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 otursunlar bir işe girsinler, tüccar olsunlar di mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 sonra bana okulunu niye sevmiyorsun diyorlar. solcuları salak, sağcıları daha salak, feministlerinin nolduğunu söylesem ban yerim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 hayır ayı olmasınlar. medeni olsunlar biraz. birşeyleri çözmek, çözmeye çalışmak ile gösteri yapmak, egolarını tatmin etmek farklı şeyler. o salak salak isyan ettikleri, kafalarını gözlerini yardırdıkları konuların çoğu yasal, teknik, sistematik onlarca boşluklar içeriyor. o kadar kişi toplanıp koşmak, bağırmak kolay. sıkıysa otursunlar isyan ettikleri konuları uluslar arası platformlarla, sivil toplum kuruluşları ile anlaşma yoluyla, proje üreterek, pilot bölgeler oluşturtarak, sosyal medyayı kullanarak çözüme ulaştırmaya çalışsınlar. kuru gürültüyü sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ben anlamadım.. konuşan kim? protesto eden kim? ve konu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 O arkadaki atkılı hayalet mi lan , behzattaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Sanirim olay su, iki gereksiz insan, sirf dusunceleri siradisi diye popularitelerini carpistiriyor. Bu da insanlarin ilgisini cekiyor. Bir nevi sirk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 memlekette protestolar bile magandalık şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 nişanyanda mal ki. dani rodrikle tartışmanın sonunda "evet cdler sahte senin kaynatan da darbeci" dedi yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 birisi nişanlandı da şakalı komiklikli başlık açtı sandım ben. ne kadar cahal bir insanım. gerçeği anlayınca videoyu izlemedim, hiç bir postu da okumadım. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/070/279/leostrutoriginal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 chrome makedonları bulgarları görmüşte mi ruslara ayı diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Rezerveeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 genel olarak türkiyede yaşayan insanlar mal diyebiliriz bence. suyuna bişi katıolar sanırım ethnik kökenin farklı olsada mallaşıyorsun türk olsanda mallaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 protesto değil bildiğin adamın konuşmasını engellemeye kasıyorlar. ne demişse artık. öncesini bilmiyorum ama videoda tamamen haklı. "inadına isyan, inadına isyan, inadına özgürlük" diyip de adam konuşurken dinlettirmemeye çalışmak açık açık soysuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kim ya bu komünist tipliler ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 adam ayrı mal ogrencıler ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 imamizer said: birisi nişanlandı da şakalı komiklikli başlık açtı sandım ben. ne kadar cahal bir insanım. gerçeği anlayınca videoyu izlemedim, hiç bir postu da okumadım. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/070/279/leostrutoriginal.jpg güldüm sabah sabah dklasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 kim bu Nişanyan, tepkinin sebebi ne? üşendim google dan aramaya, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 o kadar çirkin olsam bende feminist olurdum, hatta erkek olurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 olum adam commodore 64'ü türkiyeye getiren adam nan akıllı olun fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi karsının ustune kavonzdagetirdiği boku atan adam bu afedersinde bi hastirsin gitsin ciddiye alınması hata hasta ruhlu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 böyle adamların anlaşılması biraz zordur. tıpkı hrant dink gibi. adam ne dedi onlar ne anladı gidip 'sen nası bunu dersin' diye öldürdü. ha tabi bu işin görünen tarafıydı. kaldı ki ben bu videoda sevan nişanyanın tutumunu da takdir ettim. odtü diyosun türkiyenin önde gelen üniversitesi diyosun yahu burda okuyanları zeki sanırdım beyni var sanırdım yanılmışım. adam gibi zeki öğrenciler olsalar efendi gibi karşısına otururlar arkadaş sen bunu demişsin ama biz bunu savunuyoruz gel tartışalım derlerdi. adam haklı bence. kız çıkmış orda ciyak ciyak sen bizim haklarımıza tecavüz ettin diyor. tecavüz yok ki adama sıkıyosa odtüye gel diyosun o da 'sve sve gelirim' diyor açık ve net. açık sözlü insanları hep takdir etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 BonePART said: abi karsının ustune kavonzdagetirdiği boku atan adam bu afedersinde bi hastirsin gitsin ciddiye alınması hata hasta ruhlu adamın bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar