Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nişanyan Thread


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Sevan Nişanyan için ayrı bi konu olmalı ya. Hastayım bu adama ahahhahah.

Sen cinsiyetçisin, karının kafasına kaka döktün ODTÜ'ye gelemezsin falan demiş bi takım cırtlak sesli solcu kızlar, Sevan dayı da karşılığında 'seve seve gelirim, akıllı olun' demiş, kıyamet kopmuş. 4:44

http://www.youtube.com/watch?v=cZN8jlTDPPY

Muhteşem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayır ayı olmasınlar.
medeni olsunlar biraz.
birşeyleri çözmek, çözmeye çalışmak ile gösteri yapmak, egolarını tatmin etmek farklı şeyler.
o salak salak isyan ettikleri, kafalarını gözlerini yardırdıkları konuların çoğu yasal, teknik, sistematik onlarca boşluklar içeriyor. o kadar kişi toplanıp koşmak, bağırmak kolay. sıkıysa otursunlar isyan ettikleri konuları uluslar arası platformlarla, sivil toplum kuruluşları ile anlaşma yoluyla, proje üreterek, pilot bölgeler oluşturtarak, sosyal medyayı kullanarak çözüme ulaştırmaya çalışsınlar. kuru gürültüyü sevmiyorum ben.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

böyle adamların anlaşılması biraz zordur. tıpkı hrant dink gibi. adam ne dedi onlar ne anladı gidip 'sen nası bunu dersin' diye öldürdü. ha tabi bu işin görünen tarafıydı.

kaldı ki ben bu videoda sevan nişanyanın tutumunu da takdir ettim. odtü diyosun türkiyenin önde gelen üniversitesi diyosun yahu burda okuyanları zeki sanırdım beyni var sanırdım yanılmışım.

adam gibi zeki öğrenciler olsalar efendi gibi karşısına otururlar arkadaş sen bunu demişsin ama biz bunu savunuyoruz gel tartışalım derlerdi. adam haklı bence. kız çıkmış orda ciyak ciyak sen bizim haklarımıza tecavüz ettin diyor. tecavüz yok ki adama sıkıyosa odtüye gel diyosun o da 'sve sve gelirim' diyor açık ve net. açık sözlü insanları hep takdir etmişimdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...