BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 notebook onboard ses kartında trust marka 1+1 hoparlör takılı tabii ki de hiç bi fark anlamadım ama sanki ilkinin basslar daha iyi gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 düşük kalite daha hızlı yükleniyor zaten de ses kalitesi de aşırı farklı geliyor anlaşılıyor 6 7 saniye dinleyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 http://www.codinghorror.com/blog/2012/06/the-great-mp3-bitrate-experiment.html http://www.codinghorror.com/blog/2012/06/concluding-the-great-mp3-bitrate-experiment.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 yanlış bildim :( realtek hd + creative ep630. creative x-fimi satmasam bilirdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Ben de bilemedim lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 samsung r522 laptop kendi hoparlörüyle dinledim. bildim. zaten %50 ihtimal beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 roccat kave + x-fi titanium ile bariz 1.i daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bone said: 50 defa dinledim arasında hiç fark yok. onboard ses kartına takılı roccat kave kullanıyorum. abi o kulaklığı öldürüyorsun onboardla, logitech g35 falan alsaydın onboard kullanacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 GERGE said: Hifiman Express DAC ve Philips Downtown ile dinledim, fark belli ama o kadar cok degil. Dikkatli dinleyince fark ediliyor. Kaynak o kadar saglam degil sanirim. this. Rme fireface 400, esi near experience studyo monitörleriyle dinledim, fark cok belirgin degil. Siradan bi insan muzik dinlerken ne rahatsiz edecek, ne de farkina ciddi bisekilde varilabilecek kadar fark yok. Buarada surda 18khz in uzerini duyabilen varmi? :) http://www.noiseaddicts.com/2009/03/can-you-hear-this-hearing-test/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 19 net, 20 yi orda oldugunu bildigim icin duyuyor duymuyor arasi. ustu tamamen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 18'i bile zor duydum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 20zorluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 21 çok uzaktan. ama o kadar ince ki garip bir ses. 22 fan sesimin arasında bitiyor ama yine de izmirden ankaradaki sireni duymak gibi. driverimi bulamadım ben. Name AMD High Definition Audio Device .. diyor ama.. laptop http://www1.pcmag.com/media/images/302005-sony-vaio-vpc-yb15kxs.jpg?thumb=y laptopu yüzüme yaklaştırıyorum, ayrıca idm olduğu için indirdi önce ben de foobarda açtım bilmem farkeder mi. bi de açışıma göre ses seviyeleri değişiyor. bazen yüksek seviyede duyuyorum bazen çok düşük geliyor. ses kartının dandikliğinden mi ki o. 23 24 yok mu, kesmedi bunlar :P 1moreedit: cx300 buldum onu taktım. 21 20den daha kalın. 22 de 21i göre ince ama karlı televizyon ekranının pixellerinden çıkıyormuş gibi(oha). yine de net duyuluyor. teşekkürler cx300. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Kaynakta dip sesi var, kotu ses karti ve notebook speakeriyla biraz fazla duymak mumkun. Gurultu secilir vaziyette su haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Korax said: GERGE said: Hifiman Express DAC ve Philips Downtown ile dinledim, fark belli ama o kadar cok degil. Dikkatli dinleyince fark ediliyor. Kaynak o kadar saglam degil sanirim. this. Rme fireface 400, esi near experience studyo monitörleriyle dinledim, fark cok belirgin degil. Siradan bi insan muzik dinlerken ne rahatsiz edecek, ne de farkina ciddi bisekilde varilabilecek kadar fark yok. Buarada surda 18khz in uzerini duyabilen varmi? :) http://www.noiseaddicts.com/2009/03/can-you-hear-this-hearing-test/ 18 ve 19'u duydum ama 20 hakkinda emin degilim, kendimi kandiriyor da olabilirim o asamada =) Amfi takmadan hic birini duyamadim ama, dizustu ile bakiyorsaniz ses yetersiz geliyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kojiroh said: 18'i bile zor duydum :( Ben 18'i duymuyorum. Off kulaklar gg Biraz daha dikkat edince duydum. 26 yaşında 50 yaş kulakları var herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 sesi sona mı dayıyorsunuz nedir olay? 16 sonrası hiç bişi duymadım ben sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 18 ustu iptal bende de, 18i zor duydum. Zamanla duyma bozuklugu olabiliyo. Benim yillardir sag tarafta full davul caldigi icin sag kulak 18i daha zayif duydu mesela. Bi de bazilarinin duyumu daha zayif olabiliyo vs. 16-17 uzeri zaten duymaya gerek yok, sorun yok yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 You selected Clip# 1 …Congratulations! Clip #1 is encoded at 320kbps (43402 votes) Clip #2 is encoded at 128kbps (47670 votes) Oylar enteresan yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ya kalitesi yüksek olanda daha çok cızırtı/detay/ses geliyor bilmeyen atlıyor tabii cızırtısı az olan daha kalitelidir diye. olay duyamamaktan değil bilememekten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ben dinlemeden bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 DoruK said: ya kalitesi yüksek olanda daha çok cızırtı/detay/ses geliyor bilmeyen atlıyor tabii cızırtısı az olan daha kalitelidir diye. olay duyamamaktan değil bilememekten bence. Cizirti degil de, frekanslar daha az traslaniyor bit rate arttikca, onla alakali, yamulmuyorsam. KRK'lara gecip bakayim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 bittimi askerlik ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ok bana vst arsivinden bahset :D MADBOY said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar