Anelor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya bence parayla respec falan satsınlar bu ne yauv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya diablo 3 ün motoru falan iyi de çocuk havuzu sığlığında oyun, expansionda 10 12 yaş havuzuna terfi edecek gibi duruyor en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 rasmon whirl konusunda haklı bu arada, desync olan skillerden biri abi hiç tavsiye etmiyorum. hızlı melee karakterler ne yazık ki desync trigger eden skiller yüzünden oynanamıyor. ilk karakter olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum. bildiklerim şöyle : Cyclone Flicker Strike (sürekli spamlayabiliyorsan, artık olmuyor sanırım) Whirling Blades bunları tavsiye etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 valla cyclone da kötüyse bırakırım oyunu, xcom ew key 2 güne gelecek zaten. mage oynamam, sevdiğim bir karakter tipi değil. unique item toplama işlerine girdirtecek kadar oynama ihtimalim düşük, onun üzerine build kurmak istemem zaten şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ben tavsiye etmiyorum cyclone ile build yapmanı - denemesi bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 "Cast On Damage Taken: The level requirement of gems augmented by Cast on Damage Taken may not exceed the level requirement of the Cast on Damage Taken gem." şöyle bi değişiklik geldi, patch gelmemiş sanırım ne zaman gelcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvrz0xoLkRQqQETXWiq8xnkrIplc64U3j8kX-j_4KNZLnY7c-tfKI8cauqW5m2TwteA20cxjXxPa-itBHWK80viftAdwa2abPNuisqhku4uqkGQHncqnUjza6YSEb-qcwfNm53Web8pyE7xpVJd_3vhQg7w7yLykudO2azITZUEd67zB1ypBlTWBL4dpHfgUtrLqrxUCgl7S9gZ65VamZKw== şöyle bir build yaptım syclion için, nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pure str axedice buildleri o kadar iyi değil ya uzun uzun incelemek düşünmek lazım, hangi skilleri kulalncan nelerle supportlayacan. melee skillerin yüksek dps için faster attacks multistrike gibi support gemlere ihtiyacı var onlar da dex istiyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 item'lardan gerekli dex'i toparlayamaz mıyım? evet dex de gerekecek kullanacağım skill'ler ve kılıçlar için. accuracy olayını keystone ile çözerim demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 seçtiğin skillerin pri/sec statları önemli abi mesela oyuna başladığında atıyorum 10 statla başlıyorsan ve oyunun başında STR nodelarına gidiyorsan ve kullandığın primary skill gem dex ise level atlatamazsın gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 evet onun farkındayım da passive skill dex'e hiç harcamadan 100'e filan getiremez miyim item ile? 60dex veren unique ayakkabı çıktı dün, item ile halledilir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ya itemdan dex anca şeye yetiyo, böyle key unique item için şu kadar dex lazımdır onu alırsın olur, ama kullandığın bi skill dex istiyosa belli bi leveldan sonra itemdan karşılayamazsın, o itemı kullanmak zorunda kalırsın vs bu tarz şeyler. 30 dex veren skiller var onları da alarak yetirtebilirsin tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 item üzerindeki stat'a güvenirsen o itemi upgrade edemezsin sinir olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 peki resolute technique yay or nay? o tarafa gitmeyi bırakıp dex tarafına mı gideyim? pvp'de ağlatıyormuş diyorlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 benim her karakterimde var, nefret ediyorum misslemekten. pvp i hiç düşünme abi girmezsin onlar pvp build karakter uniqueler falan diziyor normal karakter barınamaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2 tane +30 dex skill varmış hemen dibinde rotamın, +20 filan da başka rotadan alıyorum. 100dex ile max cyclone alıyormuşum. daha fazla gitmeyi istemiyorum çünkü evasion giyinmeyeceğim zaten. accuracy de gidiyor keystone ile zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bence* cannot evade but cannot be stunned ve converts evasion to armor alman gerek. cok fazla armor node u almışsın bu arada, onları da mümkün oldukça life'a çevir. ne kadar life o kadar win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi resist nodelarına gerenk yok o kadar. tek node la +2 verene verebilirsin triple resist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 evasion giymeyeceğim ama, hep armor giyeceğim. cyclone yaparken de stun yenmiyormuş. http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvryC5JARiq9KyG6qtfKpbjWSeA3-j76K0EdYr03jAdwa2abPNuimV-LqpBkB54cpOuExnmEhG_qnMPJFhO8aVSXf974UIP4KdO2azITZUEfnY7c-eu8wdcqQZU1uaYjxxq5gS-HaR36-pzwtBS2suqvF0k3E9kCgl7S9gcAPJ-13Yp65mSusqhkucqnUjza6fNm53Web8pzvDvIvKS6fyw== bu nasıl? ok o cap arttırana veririm başka birşeyden çıkarıp ama cap'e merciless'de vurmak kolay olmaz diye düşündüm. bütün eşyaları all resist yapayım derken gudik kalmayayım diğer oyunlar gibi? ölmemek daha önemli dendiği için defansif gittim genelde dmg, attack speed yerine. olur da silah değiştiririm veya kalkana geçerim diye spesifik silahlara girmekten de kaçındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 2 1h mi kullanacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 yok 2h sword hedefim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 abi cyclone attack speed ile scale olan bi build. dolayısıyla iki tane 1h sword en uygun seçenek ya da Soultaker diye bi unique var aşırı pahalı. Verdiğin node larda doğru düzgün dual wield damage increase ve attack speed node yok. O yüzden en uygun class duelist ve marauder cyclone için. İlla cyclone oynıycaksan duelist aç derim. O kadar scion için uğraştın ama :D Yoksa damage ın ve life ın çok düşük kalacak eşit levelda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 meh, 2h heavy armor ww scion oynamak istiyorum ya. :/ bakayım o halde attack speed yakınlarda neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 şuna bi göz at istersen. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/491481 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sağol bakıyorum buna da. dual wield'a kanım ısınmıyor ama mevcut buildi ayarlarım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar