Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rasmon whirl konusunda haklı bu arada, desync olan skillerden biri abi hiç tavsiye etmiyorum. hızlı melee karakterler ne yazık ki desync trigger eden skiller yüzünden oynanamıyor. ilk karakter olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.

bildiklerim şöyle :

Cyclone
Flicker Strike (sürekli spamlayabiliyorsan, artık olmuyor sanırım)
Whirling Blades

bunları tavsiye etmiyorum
Mesaj tarihi:
valla cyclone da kötüyse bırakırım oyunu, xcom ew key 2 güne gelecek zaten. mage oynamam, sevdiğim bir karakter tipi değil. unique item toplama işlerine girdirtecek kadar oynama ihtimalim düşük, onun üzerine build kurmak istemem zaten şu anda.
Mesaj tarihi:
"Cast On Damage Taken: The level requirement of gems augmented by Cast on Damage Taken may not exceed the level requirement of the Cast on Damage Taken gem."

şöyle bi değişiklik geldi, patch gelmemiş sanırım ne zaman gelcek?
Mesaj tarihi:
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvrz0xoLkRQqQETXWiq8xnkrIplc64U3j8kX-j_4KNZLnY7c-tfKI8cauqW5m2TwteA20cxjXxPa-itBHWK80viftAdwa2abPNuisqhku4uqkGQHncqnUjza6YSEb-qcwfNm53Web8pyE7xpVJd_3vhQg7w7yLykudO2azITZUEd67zB1ypBlTWBL4dpHfgUtrLqrxUCgl7S9gZ65VamZKw==

şöyle bir build yaptım syclion için, nasıl sizce?
Mesaj tarihi:
pure str axedice buildleri o kadar iyi değil ya uzun uzun incelemek düşünmek lazım, hangi skilleri kulalncan nelerle supportlayacan. melee skillerin yüksek dps için faster attacks multistrike gibi support gemlere ihtiyacı var onlar da dex istiyor bu şekilde.
Mesaj tarihi:
item'lardan gerekli dex'i toparlayamaz mıyım? evet dex de gerekecek kullanacağım skill'ler ve kılıçlar için. accuracy olayını keystone ile çözerim demiştim.
Mesaj tarihi:
seçtiğin skillerin pri/sec statları önemli abi mesela oyuna başladığında atıyorum 10 statla başlıyorsan ve oyunun başında STR nodelarına gidiyorsan ve kullandığın primary skill gem dex ise level atlatamazsın gibi gibi
Mesaj tarihi:
evet onun farkındayım da passive skill dex'e hiç harcamadan 100'e filan getiremez miyim item ile? 60dex veren unique ayakkabı çıktı dün, item ile halledilir diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
ya itemdan dex anca şeye yetiyo, böyle key unique item için şu kadar dex lazımdır onu alırsın olur, ama kullandığın bi skill dex istiyosa belli bi leveldan sonra itemdan karşılayamazsın, o itemı kullanmak zorunda kalırsın vs bu tarz şeyler.

30 dex veren skiller var onları da alarak yetirtebilirsin tabi.
Mesaj tarihi:
2 tane +30 dex skill varmış hemen dibinde rotamın, +20 filan da başka rotadan alıyorum. 100dex ile max cyclone alıyormuşum.

daha fazla gitmeyi istemiyorum çünkü evasion giyinmeyeceğim zaten. accuracy de gidiyor keystone ile zaten.
Mesaj tarihi:
bence* cannot evade but cannot be stunned ve converts evasion to armor alman gerek.

cok fazla armor node u almışsın bu arada, onları da mümkün oldukça life'a çevir. ne kadar life o kadar win.
Mesaj tarihi:
evasion giymeyeceğim ama, hep armor giyeceğim. cyclone yaparken de stun yenmiyormuş.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvryC5JARiq9KyG6qtfKpbjWSeA3-j76K0EdYr03jAdwa2abPNuimV-LqpBkB54cpOuExnmEhG_qnMPJFhO8aVSXf974UIP4KdO2azITZUEfnY7c-eu8wdcqQZU1uaYjxxq5gS-HaR36-pzwtBS2suqvF0k3E9kCgl7S9gcAPJ-13Yp65mSusqhkucqnUjza6fNm53Web8pzvDvIvKS6fyw==

bu nasıl?

ok o cap arttırana veririm başka birşeyden çıkarıp ama cap'e merciless'de vurmak kolay olmaz diye düşündüm. bütün eşyaları all resist yapayım derken gudik kalmayayım diğer oyunlar gibi?

ölmemek daha önemli dendiği için defansif gittim genelde dmg, attack speed yerine. olur da silah değiştiririm veya kalkana geçerim diye spesifik silahlara girmekten de kaçındım.
Mesaj tarihi:
abi cyclone attack speed ile scale olan bi build. dolayısıyla iki tane 1h sword en uygun seçenek ya da Soultaker diye bi unique var aşırı pahalı. Verdiğin node larda doğru düzgün dual wield damage increase ve attack speed node yok.

O yüzden en uygun class duelist ve marauder cyclone için. İlla cyclone oynıycaksan duelist aç derim. O kadar scion için uğraştın ama :D Yoksa damage ın ve life ın çok düşük kalacak eşit levelda.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...