Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

rasmon whirl konusunda haklı bu arada, desync olan skillerden biri abi hiç tavsiye etmiyorum. hızlı melee karakterler ne yazık ki desync trigger eden skiller yüzünden oynanamıyor. ilk karakter olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.

bildiklerim şöyle :

Cyclone
Flicker Strike (sürekli spamlayabiliyorsan, artık olmuyor sanırım)
Whirling Blades

bunları tavsiye etmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvrz0xoLkRQqQETXWiq8xnkrIplc64U3j8kX-j_4KNZLnY7c-tfKI8cauqW5m2TwteA20cxjXxPa-itBHWK80viftAdwa2abPNuisqhku4uqkGQHncqnUjza6YSEb-qcwfNm53Web8pyE7xpVJd_3vhQg7w7yLykudO2azITZUEd67zB1ypBlTWBL4dpHfgUtrLqrxUCgl7S9gZ65VamZKw==

şöyle bir build yaptım syclion için, nasıl sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

ya itemdan dex anca şeye yetiyo, böyle key unique item için şu kadar dex lazımdır onu alırsın olur, ama kullandığın bi skill dex istiyosa belli bi leveldan sonra itemdan karşılayamazsın, o itemı kullanmak zorunda kalırsın vs bu tarz şeyler.

30 dex veren skiller var onları da alarak yetirtebilirsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

evasion giymeyeceğim ama, hep armor giyeceğim. cyclone yaparken de stun yenmiyormuş.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgAAvryC5JARiq9KyG6qtfKpbjWSeA3-j76K0EdYr03jAdwa2abPNuimV-LqpBkB54cpOuExnmEhG_qnMPJFhO8aVSXf974UIP4KdO2azITZUEfnY7c-eu8wdcqQZU1uaYjxxq5gS-HaR36-pzwtBS2suqvF0k3E9kCgl7S9gcAPJ-13Yp65mSusqhkucqnUjza6fNm53Web8pzvDvIvKS6fyw==

bu nasıl?

ok o cap arttırana veririm başka birşeyden çıkarıp ama cap'e merciless'de vurmak kolay olmaz diye düşündüm. bütün eşyaları all resist yapayım derken gudik kalmayayım diğer oyunlar gibi?

ölmemek daha önemli dendiği için defansif gittim genelde dmg, attack speed yerine. olur da silah değiştiririm veya kalkana geçerim diye spesifik silahlara girmekten de kaçındım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi cyclone attack speed ile scale olan bi build. dolayısıyla iki tane 1h sword en uygun seçenek ya da Soultaker diye bi unique var aşırı pahalı. Verdiğin node larda doğru düzgün dual wield damage increase ve attack speed node yok.

O yüzden en uygun class duelist ve marauder cyclone için. İlla cyclone oynıycaksan duelist aç derim. O kadar scion için uğraştın ama :D Yoksa damage ın ve life ın çok düşük kalacak eşit levelda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...