reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu arada yeteri kadar meraklı ve zekiysen oyun yaptığın hataları telafi edicek şansı veriyor ya. Sadece diablo 3 gibi hata yapmanın olmadığı bir oyun umuduyla gelenleri eliyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 nemessis'den basladim direkt. lvl17 oldum demin. bayagi kolay duruyor simdilik oyun. build'i kafama gore yapiyorum yalniz, herhalde cop olacak karakter. guide falan baktim biraz ama beta sonrasi icin bulamadim hic. var mi bildiginiz witch guide? elementalist olsa daha iyi benim icin. summoner pek tarzim degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Yetebilenlerin öyle bi sorunu da olmuyor da işte yetebilite kriteri önemli bi kriter. Oyunun yetebilenle yetemeyeni ayırması ve yeteni ödüllendirmesi gerçekten en başarılı featurelarından biri. http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/362/4/9/poe_skill_tree__by_jawsofhana-d4kgzrv.jpg http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-git-gud.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Ha bence Sam bana kalırsa şu oyunu hardcore oynamaktansa gidip pokemonda caponlarla pvp yapmaya çalışırım çok daha zevkli ve zeka isteyen bir uğraş olur. Neticede end game dediğin kısır döngü aynı şeyleri tekrarlıyıp duruyorsun bir numara yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 şunu oynadıktan sonra diablodaki ölünce checkpointte doğma vs gibi hand holding olaylarından ne kadar tiksindiğimi farkediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi oyunlardan beklentiniz çok yüksek. belli bi süre sonra cinsel birleşme bile kısır döngü yani. oyunun an an verdiği belirli zevklerle yetinmeye bakıcaksınız. ben dün unid 73 mape gireyim dedim yatmadan. heyecan oldu misal temporal chain mod falan geldi esir oldum öle yazdım kaçtım tekrar bossu öldürdüm falan güzeldi bitti. bi de level 80 dediğin karakterin atıyorum 100 pointi var. 1/3 ü life node, 1/3 ü damage node, 1/3 ü de ara stat ve büyük node. çok bi olayı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Abi değil, item based oyunların artık devri bitti bence, wowda böleydi amaç item olmamalı araç item amaç ego tatmini olmalı oyunlarda. HnS yaşayan bir oyun türü değil bence, ha bana kalırsa dark souls hack and slash'in innovatif hali. PoE güzel bir nostalji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 axedice said: Yetebilenlerin öyle bi sorunu da olmuyor da işte yetebilite kriteri önemli bi kriter. Oyunun yetebilenle yetemeyeni ayırması ve yeteni ödüllendirmesi gerçekten en başarılı featurelarından biri. evet çünkü +10dex +10str +10 life +10 evasion şeklinde hazırlanmış bir ağaçta build tasarlamak çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bende hiç anlamadım böyle aylarca yıllarca hiç ara vermeden başka şeyleri oynamadan hns oynayan adamları. hns tür olarak bildiğin kölelik ya. adamlar genreye katabilecekleri maksimum derinliği katmışlar işte. karakter build olsun, randomly generated content olsun, itemization olsun - maksimum oynanabilirliğe sahip. ne olursa olsun, ne kadar content olursa olsun bir noktada sıkılırsın hns'den. olay bir noktada 3 stat daha fazlası için 100 saat farm yapmaya dönüyor. ne gerek var işi gücü olan insanlar için. zevk aldığın müddetce oyna, almadığın yerde koyver gitsin. çok takılıyorsunuz aman buildi yapamadım, yok cookie cutter bulamadım yok karakterim olmadı. benim bir tane fail olmuş karakterim yok abi, bir kere açıp bakmadım şu buildi takip edeyim diye. yapmanız gereken şey, ne tarz bir karakter istiyorum : ranged. aç skill listesini, bunu bunu kullanıcam. bunları neyle support edebilirim, şu şu şu. tamam. en son hangi karakter bu builde en yatkın veya ben hangi görünüme sahip karakteri istiyorum : ranger. aç abi rangerını, skill gem'i tak oynamaya başla level geldikçe ALAKALI noktalara ver. oyunda 10 tane keystone var, bakman 3 dk sürer yani, bak onlara - bunu bunu alacam de ve onlara doğru seninle ALAKALI şeyleri toplayarak git. karakter kendi kendini oluşturuyor yani. theorycrafting is a must gibi bir şey yok ortada, forumlarda saatler geçirmeden oynanıyor oyun. benim closed betadaki ilk karakter duelist, 2h'dı. ne skill gem biliyordum, ne support gem biliyordum ne de keystoneları biliyordum. o karakter merciless oynadı abi. gerçekten zor bir şey değil. ps. oyun releaseden önce çok daha zordu bu arada, çoğu boss nerflenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Skill konusunda bingil haklı. Çok atla deve değil aslında. Ama bence endgame'de falan değiştirmek istiyor insan gene de :) Hehehe ilk karakter deyince, ben shadow açmıştım dual wield. Bir şekilde merciless act 3 'e öle kala geldim. Ama support gem ne işe yarar hiç bir fikrim yoktu. Hatta pati'de sormuştum da biri yardımcı olmuştu. Yani ben itemlerdaki linklere falan bakmıyordum. Aynı item içinde yanyana koyduğum oluyor diyordum. Bu halde zor da olsa gelmiştim merciless act 3'e. Tabii patladı karakter kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 amk oyunu bugun oynıcam bi bilgi alıyım die geldim herkes biribirine bok atıp yeto diyor burdada Aluriel akşam dürtiyimde seni az bari sen anlat. burası haterz club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Sam said: oyun bir buçuk saatir başlangıç kumsalında açık ve ben spec, build bakıyorum net'ten. olmaması lazım böyle oyun artık. Sam said: çünkü +10dex +10str +10 life +10 evasion şeklinde hazırlanmış bir ağaçta build tasarlamak çok zor. http://0-media-cdn.foolz.us/ffuuka/board/vr/image/1368/05/1368054210002.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 zor değil, zaman istiyor ama o zamanın oyun başlarken değil, oynama süreci esnasında harcanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 normali o zaten sam, ilk 10 skill falan failproof. atıyorum biri 2h'e gidiyor diğeri 1h'e ilk 5 skillin. veya bir taraf caster'a, bir taraf meleeye. sen ona karar vermediysen yapacak bir şey yok. atıyorum ilk 5 skill i 5h'e verdin ondan sonra 1h dmg veya health nodeları geliyor. eğer 1h gidiyorsan ikisi de hatalı değil. eğer sen theorycrafting yapacaksan maksimum benefit peşindeysen 80'de questlerden gelen refund ı basar hp'i siler 1h dmg'a verirsen vs. öyle bir tasvir ediyorsunuz ki sanki ilk 10 leveldaki nodelardan caster başlayıp, 2h damage verip sonra toteme gidip summoner oluyormuş gibi. hayır abi, melee karakter başlarken ikiye ayrılıyor. biri 1h biri 2h. bu kadar yani. scion açtın, caster yapacaksın, tek bir caster hattı var, o hat üzerinde hiçbir şey "yanlış" değil. bu kararları çok daha ilerde veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Abi lafım kimseye değil de. > Hikaye tırt said: Stay a while and listen .. VILLAGERS: OMG THE UNDEAD ARE RISING LEAH: ITS JUST UNCLE DECKARDS CRAZY STORIES *VILLAGER GETS HEAD EATEN OFF LEAH: AGAIN, JUST STORIES, I ASSURE YOU *NAKED OUT OF PLACE WITCH DOCTOR SHOWS UP LEAH: I TOTALLY TRUST YOU COMPLETELY, LETS GO FIND UNCLE DECKARD LEAH: LOOK THERE HE IS, FELL DOWN 100 FEET OR SO BUT HES FINE *EVERYONE GOES BACK TO TOWN DECKARD CAIN: RANDOM WITCH DOCTOR, GO KILL THE SKELETON KING, HE RESURRECTED JUST BECAUSE THIS ENTIRE ACT IS A DIABLO 1997 REFERENCE WITCH DOCTOR: K *WITCH DOCTOR KILLS SKELETON KING AND FINDS A NAKED BLACK MAN WITCH DOCTOR: YO DECKARD, I FOUND THIS NAKED BLACK DUDE DECKARD CAIN: K GO FIND HIS SWORD PIECES WITCH DOCTOR: Y???? DECKARD CAIN: DUNNO LMAO, JUST A GUESS *MAGDA SHOWS UP MAGDA: I COME FROM WORLD OF WARCRAFT TO DESTROY U WITCH DOCTOR: K LMAO ALREADY GOT THE SWORD PIECES MAGDA: DAMN!!!!! ILL JUST GO STEAL THAT NAKED BLACK DUDE AND PROLONG THIS ACT FOR NO REASON *SHOOTS FIRE AT CAIN, STEALS BLACK MAN LEAH: STORIES KILLED MY UNCLE!!!!!!!!! WITCH DOCTOR: PRETTY SURE MAGDA DID, NUB *WITCH DOCTOR RUNS TO SAVE BLACK MAN WITCH DOCTOR: OMG THE BUTCHER, ANOTHER POINTLESS RESURRECTION OF A 1997 DIABLO CHARACTER WITH NO EXPLANATION BUTCHER: AH FRESH MEAT!!!!!!!!!!! *BUTCHER DIES, BLACK MAN SAVED TYRAEL: YO HERE I AM FOOL WITCH DOCTOR: WHY U BLACK NOW DOG? TYRAEL: TOKEN BLACK ANGEL LMAOOOOO *GOES TO ACT 2 VILLAGERS: OMG THE PRINCE SENT ALL THE GUARDS AWAY WITCH DOCTOR: HE MUST BE BELIAL IN DISGUISE LEAH: NO, NO WAY, LET'S GO ON A POINTLESS QUEST TO DO A BUNCH OF CRAP DESPITE THE FACT THAT WE ALREADY KNOW WHAT'S GOING ON. ADRIA: HEY DAUGHTER SUP LEAH: OH HEY MOMS, JUST MORE STORIES TEEHEE ADRIA: WE MUST GET THE BLACK SOULSTONE USING THIS OLD HORADRIM DUDE THAT CREATED IT WITCH DOCTOR: K *WITCH DOCTOR RECOVERS THE SOULSTONE: WITCH DOCTOR: WAIT, HOW DID THE SOULS OF THE OTHER 5 DEMONS GET IN HERE ALREADY? ADRIA: DON'T WORRY BOUT IT DOG... CHRIS METZEN WITCH DOCTOR: GOT IT! BELIAL: I AM THE WORST LIAR EVERRRRRRRRRRRRRR WITCH DOCTOR: WE KNOW *CAPTURES SOUL *GOES TO ACT 3 AZMODAN: YO DAWG, ATTACKING UR RAMPARTS WITCH DOCTOR: THANKS FOR THE LEAD BRO AZMODAN: HEY NP DAWG, ATTACKING UNDERNEATH NOW WITCH DOCTOR: HEY DUDE THANKS AGAIN, COULDNT HAVE DONE IT WITHOUT U AZMODAN: ANYTIME, HEY COME TO MY PLACE SO WE CAN SMOKE SOME BLOW *WITCH DOCTOR GOES TO THE HEART OF SIN WITCH DOCTOR: YO I BROUGHT THE WEED AZMODAN: SWEET DAWG, BEING A WARLORD IS TOUGH WITCH DOCTOR: JK LMAO, GOT UR SOUL *GOES BACK TO BASE WITCH DOCTOR: OMG LEAH IS THE PRIIIIIIME EVIL!!!!!!!!!!! ADRIA: YEA PLANNED THIS 20 YEARS AGO DOG WITCH DOCTOR: BUT, AGAIN, HOW DID U GET ALL THE SOULS IN HERE IF YOU JUST NOW GOT THE BLACK SOULSTONE? ADRIA: CHRIST METZEN WITCH DOCTOR: GOTCHA!!!!!!!!! *GOES TO ACT 4 DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-OR!!!!!!!!! I AM THE PRIME EEEEVILLLLL WITCH DOCTOR: WHY DON'T YOU LOOK LIKE A COMBINATION OF ALL THE EVILS THEN??? DIABLO: I DUNNO... ASK CHRIS METZEN WITCH DOCTOR: K DIABLO: CAN YOU TELL I'M A GIRL THIS GAME??? I CAN'T STOP TALKINGGGGGGG DIABLO: LOOK TYRAEL, UR OWN LIEUTENANT TYRAEL: WAIT, HOW DID IZUAL COME BACK? DIABLO: CHRIS METZEN MADE IT HAPPENNNNNNNNNN IZUAL: I AM BACK FOR ABSOLUTELY NO REASONNNNNNN *IZUAL DIES DIABLO: HE WAS USELESS ANYWAY, COEM KILL MEEEEE *WITCH DOCTOR ENTERS REALM OF TERROR DIABLO: WELCOME TO MY REALM OF TEAR-ORRRRRR, NO ONE HAS EVER ESCAPED *DIABLO DIES TYRAEL: WE DID IT BOYS... ANGELS.... AND MEN!!!!!!!!!!!! > Oyunda ah yok said: AHler KALKIYORMUŞ HÜLLOOOOOOOOOOOOOOOOOĞĞ SONUNDA BİZİ ANLADILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bir de Tori said: Ben şeyi sorucaktım ya. Şimdi yeni karaktere dominion'da mı başlamak daha iyi olur yoksa standardda mı? Hani dominionun anlamı zaten fresh economy olması falan da standardda itemler daha fazla piyasa daha oturmuş daha rahat character gearlanmaz mı? millet standard çok pahalı tam tersi falan diyor anlamadım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 abi piyasada ne kadar çok mal olursa değerler o kadar düşer. standardda inanılmaz fazla item dönüyor haliyle çok daha fazla seçenek ve çok daha iyi fiyatlar var. yeni liglerde her zaman fiyatlar yüksek olur, mal yok satıcı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Bu yeni uniquelerin, challange leaguelere özel legendarylerin listesi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 double strike ve multi strike korkunç desync oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 moblar darbe aldıktan 0.1-0.2sn sonra filan dmg işliyor veya ölüyorlar, dmg sunucuya gidip oradan sonucu mu bize dönüyor nedir? iki ok atmışsam ikincisi boşa gidiyor çoğu zaman, sinir etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 f1 e bas bir istersen, ping sorunu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 http://i.imgur.com/MJ3E1UW.jpg şöyle bi chest var kullanamıyorum soketler yüzünden, dünyanın orbunu harcadım altı üstü 2 yeşil 2 kırmızı link için olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 itemın türü ile random generate ettiği stat oranı alakalı. sadece armor veren bir armorun kırmızı socket generate etme oranı 90% gibi bir şey. dex için sanırım 40% falan. int direk 15-20% civarlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 topla respec taşlarını full respec yap zor bişi değil ha ama lvl aldığın gibi düşünmeden çat diye skill puanı veriyorsan sorun sende lvl aldıktan sonra %0.1 dmg node alsan nolucak almasan nolucak alman gereken büyük nodelara kac skill puanı gerekiyor/en kısa yol neresi onu hesaplanıp biriktrip vermek hiç zor bişi değil bunun için aylarını forumda geçirmen de gerekmiyor böylece bi yerde yanlıs yaptıktan sonra dönmesi daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2013 bingildak said: itemın türü ile random generate ettiği stat oranı alakalı. sadece armor veren bir armorun kırmızı socket generate etme oranı 90% gibi bir şey. dex için sanırım 40% falan. int direk 15-20% civarlarında. işte düşmedi bitane ar ev chest şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar