Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bunda da aynı şey var Diablo da da, ağız tadıyla bir wizard vs. oynanmıyor, yüksek zorluk seviyesinde illa cheese. Ya dondur ya armor aban bişi bişi.
Mesaj tarihi:
Bi eğlencesi var mı abi bunun? Ya bakıyorum, niyetleniyorum olmuyor yani.
Tek skill spam olayı gerer mi diye düşünüyorum. Marvel Heroes biraz oynatıyordu kendini. Hopla, zıpla, uç, kaç, saklan felan derken 10-12 arası kısayol kullanıyordum. Poe yi 4-5 kez indirdim, hepsinde aynı gün sildim.
Geçen yeniden indirdiğimde steame geleceğini görünce silip denemek için steamı beklemeye karar verdim.

Soru net arkadaşlar! tek skill olayı sorun olmuyor mu cidden ileri seviyelerde? Eğlencesini pek anlayabilmiş değilim. Alay etmek için değil anlamak için soruyorum. Birisi desinki "arkadaş şuradan sonra şöyle eğleniyorsun, böyle eğleniyorsun".
ps: bi ara denediğimde 25 witch, 42 marauder kasmıştım.
Mesaj tarihi:
Sonrasını öğrenmek için yazdım bende. Eğlendirirmi eğlendirmezmi emin olmadan aylarımı harcamak istemem.

Sadece kağıt üzerinde olmasın, bir yandan da oynayayım istedim. Fakat 42 ye kadar olan şeyler tatmin etmediğinden, sonrası hakkında fikir sahibi olmak istiyorum.

Demek istediğim, söylediğin şey benim için anlamsız malesef. Bende biliyorum henüz birşey görmediğimi. Göreceğim şeyleri bilmek istiyorum.
Mesaj tarihi:
40-50 ile falan anlaşılacak iş değil. oraya kadar sadece aynı yeri famlayıp duruyorsun çünkü, başka bi olayı yok. 75-80 sonrası başlıyor asıl map vs olayı ile. bi de craft olayı güzeldi baya bu oyunda.
Mesaj tarihi:
42'den 80'e pek bir fark yok skill kullanımı falan olarak.

benzere bir şekilde devam eder, hoşlanmadıysan yeni ufuklar açılmaz senin için.

ayrıca build'i inşa etmek senin elinde olan bir şey, 1 skill üzerine de kurabilirsin 5 skill üzerinede. orası sana kalmış biraz.
Mesaj tarihi:
steam'e bağladım eski hesabı da scion yok abi yeni class gelmedi mi daha

edit: oyunu bitirmek lazımmış önce, ilk hesapla gireyim madem :d
Mesaj tarihi:
Var arada bi karı. Sınıfın ne olayı var ki? herkes aynı build ve skillerle oynamıyor mu?
olay sadece pasiflere başlangıç yeri mi? yada şöyle sorayım sınıfa özel birşey var mı?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...