Nekro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 AKK var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Ya bu adil kullanım kotasının kısaltması, farklı yorumlandığında, bu uygulama hakkında duygularımızı ifade etmeye ne kadar müsait ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Superonline ADSL AKK resistliyorum modem kapamayınca. AKK 50gb / geçen ay indirme 130gb fak yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 act 4 gelecek miymiş release le okuyan oldu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 şimdi denedim de ne sikimsonik bir oyunmuş bu böyle leş ya. 10 senelik diablo 2 indiririm daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Turkcell gece kuşu tarifesine bir bakın adil kullanım müzdaripleri. Act 4 dışında yeni class olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Int+Str+Dex temelli Scion isimli class gelmiş. Aylardır elimi sürmedim ama haftasonu bakayım bi 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ya bunda da aynı şey var Diablo da da, ağız tadıyla bir wizard vs. oynanmıyor, yüksek zorluk seviyesinde illa cheese. Ya dondur ya armor aban bişi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 desync ve grafik olayı haricindi iyi oyundu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Class ismi çok fail olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 bugun çıkıyor değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 7 saat var diyor sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Dworgian said: Class ismi çok fail olmuş lol asdfgasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bi eğlencesi var mı abi bunun? Ya bakıyorum, niyetleniyorum olmuyor yani. Tek skill spam olayı gerer mi diye düşünüyorum. Marvel Heroes biraz oynatıyordu kendini. Hopla, zıpla, uç, kaç, saklan felan derken 10-12 arası kısayol kullanıyordum. Poe yi 4-5 kez indirdim, hepsinde aynı gün sildim. Geçen yeniden indirdiğimde steame geleceğini görünce silip denemek için steamı beklemeye karar verdim. Soru net arkadaşlar! tek skill olayı sorun olmuyor mu cidden ileri seviyelerde? Eğlencesini pek anlayabilmiş değilim. Alay etmek için değil anlamak için soruyorum. Birisi desinki "arkadaş şuradan sonra şöyle eğleniyorsun, böyle eğleniyorsun". ps: bi ara denediğimde 25 witch, 42 marauder kasmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 42 çok kasmışsın diyim sen anla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Sonrasını öğrenmek için yazdım bende. Eğlendirirmi eğlendirmezmi emin olmadan aylarımı harcamak istemem. Sadece kağıt üzerinde olmasın, bir yandan da oynayayım istedim. Fakat 42 ye kadar olan şeyler tatmin etmediğinden, sonrası hakkında fikir sahibi olmak istiyorum. Demek istediğim, söylediğin şey benim için anlamsız malesef. Bende biliyorum henüz birşey görmediğimi. Göreceğim şeyleri bilmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben bir yeri eleştirdim sayfalarca drama döndü, oyun kötü diyenlere tek laf eden yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 40-50 ile falan anlaşılacak iş değil. oraya kadar sadece aynı yeri famlayıp duruyorsun çünkü, başka bi olayı yok. 75-80 sonrası başlıyor asıl map vs olayı ile. bi de craft olayı güzeldi baya bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 o zaman daha kasalım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 42'den 80'e pek bir fark yok skill kullanımı falan olarak. benzere bir şekilde devam eder, hoşlanmadıysan yeni ufuklar açılmaz senin için. ayrıca build'i inşa etmek senin elinde olan bir şey, 1 skill üzerine de kurabilirsin 5 skill üzerinede. orası sana kalmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben oynamayalı bay aoluyor. desync çok sıkıntılıydı o zamanlar. bi de grafikler saçmalıyordu party ile falan. onlar düzeldiyse oynanabilir gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 grafik tarafı baya düzeldi fakat desync aynı. düzelecek gibi de durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 steam'e bağladım eski hesabı da scion yok abi yeni class gelmedi mi daha edit: oyunu bitirmek lazımmış önce, ilk hesapla gireyim madem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Var arada bi karı. Sınıfın ne olayı var ki? herkes aynı build ve skillerle oynamıyor mu? olay sadece pasiflere başlangıç yeri mi? yada şöyle sorayım sınıfa özel birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar