kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 en fazla hafta da 1 mesaj atılan başlıkta komiklik çabaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 ranger build lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bu oyunun ayrı başlığı olsun diyenler vardı, kayıpmı oldular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 bugün kaldırdım makinadan yer işgal etmesin deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Bence kayıp olmadık ama doğal bir süreç popülerliğini yitirmesi. Yeni act, yeni heyecanlar falan geldiğinde devam ederiz bence. Zaten güzel bi' komünite de kuramadık buradan. Stoya vardı en cevvalimiz, onu da kanatlandırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Tarzını seven için müthiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ben bayadır takip etmiyorum acaba desync'i çözebildiler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 yok çözülmedi. 81 level rangerımdan sonra hardcore açtım yaklaşık 15 karakterim falan öldü 60+ da. bunlardan 3 ya da 4 ü kendi hatamdan dolayıdır geri kalanlar desync lag elektrik vs. çözüleceğini düşünmüyorum oyunu baştan yazmaları gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 cozmediler ustune birde dahada takilir hale getirdiler bende oynayamadim. cunku bi noktaya kadar ok guzel ama hep ayni bok dondur dondur ayni. yani bu tarz bi oyunda yapamadilar uo gii free world.. mal gibi gezin dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Summoner build templar ile çok mu gimped olur? Endgamede gideri yok mudur? Minion build witch yapmak varken çok mu anlamsız olur? Evet witchin tipini ve quotelerini beğenmiyorum. http://images.yirmidorthaber.com/haberler/kan_benim_damar_benim_h51904.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 yahu oyun hack and slash olarak çok iyiydi ve insanlar çeşit çeşit buildler yaptılar devamlı yeni şeyler denediler orada sorun yok. sorun oyunun kısalığı bile değil hep teknik olaylar o desync + inanılmaz laglar + optimizasyon sorunları.ati kartlarıyla sorun yaşayan bisürü insan vardı.başka bi oyun bu kadar sorunla tamamen unutulur adı bile anılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Update geldi haaaanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 desync sorunu gitmiş de ltfn. ona göre indiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sağlam yama geldi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 desync olayi sarpa saracak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 çeşitli şeyler yapıyorlar rahatlatmak içni oyunu. sırf yaptıkları teknolojileri metodları bile takip ediyorum işle alakalı olduğu için. mesela oyunun kullandığı bellek miktarını düşürdüler, yükelemelerin daha hızlı olması için grafikleri sıkıştırdılar biraz daha yükleme daha az olacak böyle ufak ufak şeyler yapıyorlar. ümidi kesmemek lazım. ben witch oynuyorum bende desync pek sorun olmuyor ama melee karakterde çile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Bugün redditde THİS TEMPLAR HAS TİTS :O diye başlık açmışlar sırf bunun için topici uplıyorum ahsjasdkjas. http://i.imgur.com/99L8t03.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 kafada murekkep baligi ayagin altinda razer logolari gogusler manboobs.. tasarim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Kanuni anlaşılan zamanında bir kısım shop görmüş bir insansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 O göğüsler kaça satılıyor acaba? Hemen alıp marauderıma takmalıyım :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ikizlare takke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 hahaha çok iyi lan man of god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 bi bu eksikti benim templarada malafati buyuk gösteren bir ekipman takip cikayim sokaga.. pff desync den haber gardas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yeni zelandalı bir geliştirici olan grinding gear games(ggg) tarafından ... (demek bu yuzden bu klasorun icinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar