reampage Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 o zaman hem fiziksel hem elementsel olarak bufflayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 static shock + resolute technic alan lightning arrow buildleri var da sevmedim ama ben o işi pek. zaten respec yemez bu saatten sonra, anca reroll. ama o zaman da marauder oynarım rerollersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Aluriel said: etki ediyor bowdaki increased elemental damage, diğer itemlar için de eder. bu arada exp için şöyle diyor wiki said: Being in an area with a party member grants you a 30% experience bonus. Monsters give +50% base XP for every party member after the first. Experience is only shared with other players who are near you (roughly two screens). Monsters are still made harder by players elsewhere on the level. Only party members actually in the instance count toward getting XP. If one member is in town he gets no XP. Abi wiki eski olabilir mi acaba. Çünkü az önce 2-3 kişiyle run attım fena exp gelmedi. famous streamlara soruyorum yok diyorlar ki biliyosun bu tipler excelde tablo hazırlıyor farm için vs. :) chris bilir tabi işin aslını pm attım cevap bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 aynı geldi şimdi dockstan. lvl 73üm, solo %51'den %56ya çıkmıştı, 4kişilik party ile 56'dan 61'e çıktı 1 run docks ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Eheh iyi ya şimdi 66 mapte denicem ama %0.3 falan geliyor test etmek için parti falan zor iş bide christen cevap aldikmi tamamdır eziyet 6 kisi ile ya solo yada 1 ranger ile cok iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 şu adamın buildini falan hiçbir şeyini yapmıyorum ama streamini, videolarını zlerken çok eğleniyorum ya, harika http://www.youtube.com/watch?v=-FbYrIwkUTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 asdjasıodsa nasıl bir roll denk gelmiş abi boss için ama oyunu bu yüzden seviyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/179120 Şöyle bir %40 rarity 4 linkli helm'i trade foruma koydum ama. Ne isteneceğinden emin olamadım. Başlangıç bid, bitiş bid falan koymadım. Sanki bi' şeyler eder gibi. ilvl de 65. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 2gcp ye giderse şanslısın life yok bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Life yok ama farm için 4 linkli olması bana eder gibi geliyor. Benim aklımdan 4 gcp geçiyor son olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 2 haftaya yakın süredir oynuyorum 2 tane lvl50+ (merciless) 2 tane lvl40+ bi tonda alt char yaptım da, okuduğum ve izlediğim kadarıyla end gamede (lvl70+ mapler için) aşırı sınırlı build ve item seçeneği var. Health/es ve deffansive nodelara aşırı boğulmak zorundasın ve kitelayarak kaçarak falan zevksiz bir şekilde oynamak zorundasın. Bu durum keyfimi kaçırdı açıkçası. Melee zaten Cruel e kadar çok zevkli olsada end gamede başına fail. O galaksi gibi passive talent tree direk çöp yani nerden başlarsan başla nereye gidersen git defansif nod lara abanmak şart end game mapler için. Ne gerçek anlamda oynanbilecek rahat critic buildleri var ne heavy summoner olmadan fire caster tarzı birşey yapabiliyorsun. Zaten end game anca sömürü çift totem dik iskeletleri çıkar duvar arkasına kaç :P D3 ün end game'inde demon hunter oynar gibi hissediyorum kendimi (release in 2 - 3. haftası inferno diablo keserken ki hal) her türlü 1 shot yiyceksin paso kite ve abuse e dayalı gibi nerdeyse. Talent tree ve oyun sisteminde köklü değişiklikler artık yapılamaz zaten open beta ve wipe atmıycaz artık dediklerine göre. Ya diablo gibi nerfliycekler yada pure es user caster ve melee ye baya baya güçlü bir buff yapıcaklar. Şu anki hali canımı sıktı izlediklerimden ve okuduklarımdan dolayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Selamisahin said: Life yok ama farm için 4 linkli olması bana eder gibi geliyor. Benim aklımdan 4 gcp geçiyor son olarak. veren keriz bulursan eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kthxbye said: 2 haftaya yakın süredir oynuyorum 2 tane lvl50+ (merciless) 2 tane lvl40+ bi tonda alt char yaptım da, okuduğum ve izlediğim kadarıyla end gamede (lvl70+ mapler için) aşırı sınırlı build ve item seçeneği var. Health/es ve deffansive nodelara aşırı boğulmak zorundasın ve kitelayarak kaçarak falan zevksiz bir şekilde oynamak zorundasın. Bu durum keyfimi kaçırdı açıkçası. Melee zaten Cruel e kadar çok zevkli olsada end gamede başına fail. O galaksi gibi passive talent tree direk çöp yani nerden başlarsan başla nereye gidersen git defansif nod lara abanmak şart end game mapler için. Ne gerçek anlamda oynanbilecek rahat critic buildleri var ne heavy summoner olmadan fire caster tarzı birşey yapabiliyorsun. Zaten end game anca sömürü çift totem dik iskeletleri çıkar duvar arkasına kaç :P D3 ün end game'inde demon hunter oynar gibi hissediyorum kendimi (release in 2 - 3. haftası inferno diablo keserken ki hal) her türlü 1 shot yiyceksin paso kite ve abuse e dayalı gibi nerdeyse. Talent tree ve oyun sisteminde köklü değişiklikler artık yapılamaz zaten open beta ve wipe atmıycaz artık dediklerine göre. Ya diablo gibi nerfliycekler yada pure es user caster ve melee ye baya baya güçlü bir buff yapıcaklar. Şu anki hali canımı sıktı izlediklerimden ve okuduklarımdan dolayı :( melee her oyundaki gibi iteme bağımlı. item var rahatım item yokken? hergün küfür ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 olay yalnızca melee/item dengesi de değil, talent tree çeşitliliğini kullanamamak. Hani tamam bütün offansive nod ları alıp end gamede rahat dolaşabilmeyi beklemiyorum ancak balanced bi build yapıp bunuda İYİ item bulana kadar deffansive itemlarla destekleyip end game contentin başını tırmalayabilmek isterim. Ancak görünen o ki bütün hp nodeları al, all resisti zaten her zorlukta caple, armoru falan mümkün olduğunca kas. Başka elle tutulur opsiyon pek yok istisnaları saymazsak %0.000000001 viable olan 1-2 build dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 o değil de bear trap op ya, 6 trap instant öldürüyor her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kthxbye said: olay yalnızca melee/item dengesi de değil, talent tree çeşitliliğini kullanamamak. Hani tamam bütün offansive nod ları alıp end gamede rahat dolaşabilmeyi beklemiyorum ancak balanced bi build yapıp bunuda İYİ item bulana kadar deffansive itemlarla destekleyip end game contentin başını tırmalayabilmek isterim. Ancak görünen o ki bütün hp nodeları al, all resisti zaten her zorlukta caple, armoru falan mümkün olduğunca kas. Başka elle tutulur opsiyon pek yok istisnaları saymazsak %0.000000001 viable olan 1-2 build dışında. e buff gelicek zaten meleeye az sabır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 evet beyler patch ile beraber gw2 deki security sistem geldi,farkli ip den her girişte e-maile kod geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Selamisahin said: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/179120 Şöyle bir %40 rarity 4 linkli helm'i trade foruma koydum ama. Ne isteneceğinden emin olamadım. Başlangıç bid, bitiş bid falan koymadım. Sanki bi' şeyler eder gibi. ilvl de 65. oha bu kadar dandik itemlar satılıyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 anti hack sistemi şukule olmuş, daha büyük patlak vermeden deliği tıkamış oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 kthxbye said: 2 haftaya yakın süredir oynuyorum 2 tane lvl50+ (merciless) 2 tane lvl40+ bi tonda alt char yaptım da, okuduğum ve izlediğim kadarıyla end gamede (lvl70+ mapler için) aşırı sınırlı build ve item seçeneği var. Health/es ve deffansive nodelara aşırı boğulmak zorundasın ve kitelayarak kaçarak falan zevksiz bir şekilde oynamak zorundasın. Bu durum keyfimi kaçırdı açıkçası. Melee zaten Cruel e kadar çok zevkli olsada end gamede başına fail. O galaksi gibi passive talent tree direk çöp yani nerden başlarsan başla nereye gidersen git defansif nod lara abanmak şart end game mapler için. Ne gerçek anlamda oynanbilecek rahat critic buildleri var ne heavy summoner olmadan fire caster tarzı birşey yapabiliyorsun. Zaten end game anca sömürü çift totem dik iskeletleri çıkar duvar arkasına kaç :P D3 ün end game'inde demon hunter oynar gibi hissediyorum kendimi (release in 2 - 3. haftası inferno diablo keserken ki hal) her türlü 1 shot yiyceksin paso kite ve abuse e dayalı gibi nerdeyse. Talent tree ve oyun sisteminde köklü değişiklikler artık yapılamaz zaten open beta ve wipe atmıycaz artık dediklerine göre. Ya diablo gibi nerfliycekler yada pure es user caster ve melee ye baya baya güçlü bir buff yapıcaklar. Şu anki hali canımı sıktı izlediklerimden ve okuduklarımdan dolayı :( - (lvl70+ mapler için) aşırı sınırlı build ve item seçeneği var şu oyunda aşırı sınırlı build varsa, hiçbir oyunda çeşitlilik yok zaten. her buildin defansif bir tarafının olması gerekiyor (mantıken?), oyunun dışında hiçbir kısıtlama yok ofansif olarak ne gittiğine. fire oynayanı da var, cold oynanı da var, melee oynayanı da var, EK oynayanı da summoner'ı var, dual totemcisi var, rangerları var, elemental melee tempları var.. liste böyle devam ediyor. benim kullandığım 3, etrafta gördüğüm izlediğim ve beraber oynadığım yüze yakın var. sorun burada HER buildin çalışmaması. insanlar pasif listi açıp bütün istedikleri şeyleri ne aldıklarına bakmadan topluyorlar sonra neden olmadı. belki defansif, ofansif dengei tutturmadığın veya oyun mekaniklerine ters bir şey yaptığın için olabilir mi? buildi çalışmayan seçenek yok, aynı buildlere zorlanıyoruz diyor. ilk karakterinde şunu söylesen anlarım ama 10'a yakın karakter kasıp hala bu noktadaysan PoE sana uygun bir oyun olmayabilir. - nereye gidersen git defansif nod lara abanmak şart end game mapler için defansif tarafi olmayan karakterlere glass cannon deniliyor, her oyunda aynıdır, 1 shot yersin, oynayış tarzıyla alakalı. güveniyorsan kendine yaparsın oynarsın. defansif nodeları almadan oyunu oynaman saçma olurdu zaten, herkes glass cannon olurdu. bu "çeşitlilik" olmuyor. - Ne gerçek anlamda oynanbilecek rahat critic buildleri var ne heavy summoner olmadan fire caster tarzı birşey yapabiliyorsun. şu an fire caster oynuyorum templar. full crit ve fire gidiyor. izlediğin streamerların çoğu full crit gidiyor. krip'in freezin pulse'u gibi. veya bir çok ranger gibi. caster glass cannon oynamak istiyorsa summonlar biraz survival veriyor, onun dışında summoner oynayıp da "fire caster" olacam diye adam lvl 70 mapte zombie summon etmekten fireball'a basamaz. totemler bu arada lvl 70 mapte 1-2 shot yiyor. arkasına saklanmak iyi bir fikir olmayabilir. d3 inferno gibi hissetmenin sebebi buildlerinin düzgün kuramamış olman. rangerlar life leechle inanılmaz iyi tanklıyorlar, yüksek armorları var ve güzelde poolları oluyor. bu forumdan arkadaşlarla da 70+ map farmlıyorum ranger olarak, oyun içinde mesaj atarsan sana da öğretirler mekanikleri. son olarak melee her h&s de endgame'de oturtması zor bir karakterdir. oturduğunda en etkili karakterlerden biridir. bunun mantığı da çok basit, diğerlerinin rangeden çok fazla melee dmg'a maruz kalmadan dps yapabilirken, senin sürekli hit almak zorunda kalman. bu kaçınılmaz bir durum. buff gelince melee'ye ne olacak görücez, şu an daha fazla item dependant, onun dışında bir eksiği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sparkcaster said: Selamisahin said: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/179120 Şöyle bir %40 rarity 4 linkli helm'i trade foruma koydum ama. Ne isteneceğinden emin olamadım. Başlangıç bid, bitiş bid falan koymadım. Sanki bi' şeyler eder gibi. ilvl de 65. oha bu kadar dandik itemlar satılıyo mu 4l + 40 rarity abi, direk farm itemi. insanlar docks vs. farmlamak için böyle set topluyor bende şahsen topluyorum. geçen gün 44% rarity helm düşürdüm, 4l yaptım life yok bir şey yok ama docks'da life'i napayım level olmuş 74 asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 haha abi cruele geçtim, act 1 fetid pools da wipe yiyorum. arkadaş; sürekli kitela, kaç vs sıkıcı oluyo demiş ama ben aksine bu tarz fightları daha çok seviyorum. yoksa 15 mobun içine atlayıp aoe kesmenin bi anlamı yok. ve tabi melee çok item bağımlısı. bu wipe olayından sonra %2 damage life leech olan güzel bi yüzük aldım. direkt onun sayesinde götü doğrulttum. item ve build uyumunu yakalamak çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Yahu o fetid pool tam bi tuzak quest gerçekten. Oradaki iskeletimsi yaratıklar ne tarz damage vuruyor bilmiyorum ama direk açıyorlar afları yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Oyunun loadinglerinde mi bir problem var, yoksa harddiskimde mi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Alıntılıar Sparkcaster said: Selamisahin said: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/179120 Şöyle bir %40 rarity 4 linkli helm'i trade foruma koydum ama. Ne isteneceğinden emin olamadım. Başlangıç bid, bitiş bid falan koymadım. Sanki bi' şeyler eder gibi. ilvl de 65. oha bu kadar dandik itemlar satılıyo mu Dandik derken? Rarity'si benzer item çok ama 4 link'li şu anda bundan başka 1 tane daha yok unique eldivenler haricinde. 2 gcp şu an veren var, akşama kadar da vakit koydum, 3-4 olur gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar