Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

bingildak said:

blood magic üzerine bir sürü build var ya patates değil, immortal axe'in dediği gibi ultra gereksiz. oyunda 1 anlık olan bir burst yok zaten, ya hep burst ya hiç burst değil asdasd.

ES flask gelecekti ama ne oldu bilmiyorum

Tek başına gem olarak mantıklı değil ki abi pasifi okda gemi abartı yüzde 200 son levelda mana yükseltiyor ne bilim onu kompanse edicek hp regeni karşılayabiliosan zaten tamamen o builde git pasif skillini al saçma gelio bana.

şöyle ki: marauder oynuyosun diyelim. blood magic alırsan hiçbir % ile reserve eden aura kullanamazsın. ayrıca diğerleri içinde HP'den fedakarlık etmek zorunda kalırsın. fakat blood magic almadan % ile reserve edenleri kullanabilir, istediklerini blood magicle kullanabilirsin. mesela heavy strike 8 mana, 2.5 katı bile hiçbir şey. aynı şekilde mesela clarity mana reserve i düşük onu da blood magic ile kullanıp diğerlerini manadan yiyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

reampage said:

bingildak said:

blood magic üzerine bir sürü build var ya patates değil, immortal axe'in dediği gibi ultra gereksiz. oyunda 1 anlık olan bir burst yok zaten, ya hep burst ya hiç burst değil asdasd.

ES flask gelecekti ama ne oldu bilmiyorum

Tek başına gem olarak mantıklı değil ki abi pasifi okda gemi abartı yüzde 200 son levelda mana yükseltiyor ne bilim onu kompanse edicek hp regeni karşılayabiliosan zaten tamamen o builde git pasif skillini al saçma gelio bana.

şöyle ki: marauder oynuyosun diyelim. blood magic alırsan hiçbir % ile reserve eden aura kullanamazsın. ayrıca diğerleri içinde HP'den fedakarlık etmek zorunda kalırsın. fakat blood magic almadan % ile reserve edenleri kullanabilir, istediklerini blood magicle kullanabilirsin. mesela heavy strike 8 mana, 2.5 katı bile hiçbir şey. aynı şekilde mesela clarity mana reserve i düşük onu da blood magic ile kullanıp diğerlerini manadan yiyolar.

O dediğin 4-5 slotla olcak iş değil hacım pek ya,ha ben aura açmak istiyorum yavaş kessemde sıkıntı yokdersen olur tabi.
ben mara olarak determination açıyordum. bloodmagice geçince sıkıntı olucağını bildiğim için passiveleri biraz değiştirip iron reflexes alip grace kullanmaya basladim 100life verip 1200 armor aliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Baya yalan o immortality ya. Zaten endurance charge demek physical damage az alan karakter demek, bide üstüne sadece physical immunity vermesi çok gereksiz. Böyle vaal tanklarken one-shot vuruşuna karşılık basıp hohoho vaaldan kaçmıyorum ego tatmini harici faydası yok sdf.

Bu arada ES dolduran flask gelecek diye bir söylem vardı. Ne derece offical hatırlayamadım şimdi. Ama templar tarafında life regeni ES regen yapan bi keystone ya da notable var aklınızda olsun. Combattan çıkmak gerekmiyor.

abi o passive'i görmüştüm yalnız şimdi düşündüm de, o passive'i alırsam life flask kullandığımda energy dolar mı acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

axedice said:

Baya yalan o immortality ya. Zaten endurance charge demek physical damage az alan karakter demek, bide üstüne sadece physical immunity vermesi çok gereksiz. Böyle vaal tanklarken one-shot vuruşuna karşılık basıp hohoho vaaldan kaçmıyorum ego tatmini harici faydası yok sdf.

Bu arada ES dolduran flask gelecek diye bir söylem vardı. Ne derece offical hatırlayamadım şimdi. Ama templar tarafında life regeni ES regen yapan bi keystone ya da notable var aklınızda olsun. Combattan çıkmak gerekmiyor.

abi o passive'i görmüştüm yalnız şimdi düşündüm de, o passive'i alırsam life flask kullandığımda energy dolar mı acaba?

abi ghost reaver passive ini al. life leech tak.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorante said:

üstünde yazıyoda bazıları düşündüğüm etkiyi vermedi :) gem slotunun renklerini değiştiren ve gem slotlarını birleştiren bişeyler varmı

Bu link iyi oldu saol

fusing linkler
chromatic renk değiştirir
jeweler's sayisini degistirir
mercilessten önce bu orblari patates etmeni tavsiye etmem
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Xenocide said:

spellcasterım abi lifeleech spellerde işe yarıyor mu ki?

yariyor abi aynen

ghost reaver da basarsan yaptigin leech life yerine es vericek iste

peki bi soru daha, minionların vurduğu damage ve patladıklarında verdikleri damage de benim vurduğum damaj olarak sayılır mı?

yani minionum patlayınca ben yine life leech yapar mıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...