Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GunlukKahve.com hakkinda

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Ne eksisozlukte ne de sikayetvar'da ilgili bir basliklari yok, ben de buraya yazmak istedim. Eksisozluk yazaralari insanlari bilgilendirirse sevinirim.

French Press + Kahve aldim 4 gundur adamlardan ses yok. Ulasmaya calistim farkettim ki telefon numarasi vermemisler sitelerinde sadece emailleri var, emaillere donen yok. 3 gun once soru sormustum kahve kac gram diye onu bile yanitlamadilar 3 gundur.

Domain adresinden kayitli telefon numarasini buldum, adamin annesi cikti telefona evde yok oglum aksam ara dedi. Hosting firmasini aradim, telefonunu vermediler adama adama ulasmislar, adam beni arayacagina hosting firmasina demis biz ona donecez diye hosting firmasi bana dondu sanki kaciyolar.

Hay gittigidiyordan alaydim. Siparis verdiginin ayni gunu kargoluyo adamlar obur gun geliyor kargon.

Rezil bir yer burasi, bilgilendirmek istedim sizi. Eksi'ye de yazmaniz dileklerim ile. Baskalarini da ugrastirmasinlar boyle.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

valla kardeşim derdini burada anlatıp, laf sokanlara qq çekene kadar aynı eforu baştan satın alacağın yeri araştırarak harcasaydın ne sen ne biz üzülürdük.

Yahu site guzel duruyo ona kandim

Ayrica internette hicbir yerde kayit da yok iste ondan eksiye biseler yazin dedim, kapis? Uzulme sen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...