xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ne eksisozlukte ne de sikayetvar'da ilgili bir basliklari yok, ben de buraya yazmak istedim. Eksisozluk yazaralari insanlari bilgilendirirse sevinirim. French Press + Kahve aldim 4 gundur adamlardan ses yok. Ulasmaya calistim farkettim ki telefon numarasi vermemisler sitelerinde sadece emailleri var, emaillere donen yok. 3 gun once soru sormustum kahve kac gram diye onu bile yanitlamadilar 3 gundur. Domain adresinden kayitli telefon numarasini buldum, adamin annesi cikti telefona evde yok oglum aksam ara dedi. Hosting firmasini aradim, telefonunu vermediler adama adama ulasmislar, adam beni arayacagina hosting firmasina demis biz ona donecez diye hosting firmasi bana dondu sanki kaciyolar. Hay gittigidiyordan alaydim. Siparis verdiginin ayni gunu kargoluyo adamlar obur gun geliyor kargon. Rezil bir yer burasi, bilgilendirmek istedim sizi. Eksi'ye de yazmaniz dileklerim ile. Baskalarini da ugrastirmasinlar boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 burasi paticik yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 gunlukkahve.com diye siteden bişey mi alınır ya =) naptın google'a yazıp ilk çıkan linkten mi aldın? Ne para var millette ya.. ahaha eksisozluk olayına dikkat etmemişim sdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 adam kahveyi almış 1 gün sonra kahve kaç gram diye sormus ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ahahha bu kadar koca götlü olmayın ya bi markete falan gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 MİTHAT BÜYÜKŞEKERCİ BÜYÜKŞEKERCİ KAHVE GIDA ÜRÜN.TİC.ADİ ORTKL. Sicil no: 34172 BURSA Ticaret sicili buymuş. Artık buradan hareketle kolay gelsin diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kardes, French Press ve kahveni bursa motor'dan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Fistan said: burasi paticik yalniz yok ya Fistan said: adam kahveyi almış 1 gün sonra kahve kaç gram diye sormus ahahahahaha evet yaninda kahve hediyesi vardi 100 gram da olsa 500 de olsa alcaktim sonucta aldiktan sonra kac gram bu diye sordum hem yazsinlar aciklamaya diye. anormal bise yok, rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 site hoş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 2 - 3 güne adam buraya üye olacak gunluKahve nickiyle. BUNLAR KOMPLE diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 "roket adam" said: MİTHAT BÜYÜKŞEKERCİ BÜYÜKŞEKERCİ KAHVE GIDA ÜRÜN.TİC.ADİ ORTKL. Sicil no: 34172 BURSA Ticaret sicili buymuş. Artık buradan hareketle kolay gelsin diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Aradim adami dedim telefon niye yok, bilerek koymadik diyo. Dedim emaillere yanit yok, kaybolmustur diyo, dedim kac gram bu kahve, yazmamislar demekki diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hediyenin 500g 1kg kahve mi olmasını bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 valla kardeşim derdini burada anlatıp, laf sokanlara qq çekene kadar aynı eforu baştan satın alacağın yeri araştırarak harcasaydın ne sen ne biz üzülürdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 xetraynex said: Domain adresinden kayitli telefon numarasini buldum, adamin annesi cikti telefona evde yok oglum aksam ara dedi. dfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 goldbären said: valla kardeşim derdini burada anlatıp, laf sokanlara qq çekene kadar aynı eforu baştan satın alacağın yeri araştırarak harcasaydın ne sen ne biz üzülürdük. Yahu site guzel duruyo ona kandim Ayrica internette hicbir yerde kayit da yok iste ondan eksiye biseler yazin dedim, kapis? Uzulme sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Dun adam bana bugun siparise verildi demisti verilmemis lan, vallaha bak yazin eksisozluge filan insanlar aratinca gorsun bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi rahatsız mısın insanalr neden su boktan şeyi aratsın eksisözlükte falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sabah uyandığımda sipariş verdim şu an kahvemi içiyorum çok güzel bi site yanında da minyatür kızıl ejder oyuncağı yollamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 az önce nescafe söyledim bir tane, yanında dragonborn heykeli gönderdiler ama ırkı khajiit istemiştim ben, human yollamış bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Şimdi ilk defa baktım da .abi sitesi harbiden güzelmiş yalnız ^^. Üstelik konsept,marka fln. yapmış herif. Ya şu ara bi sıkıntı çekiyor ya da kallavili dolandırıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: abi rahatsız mısın insanalr neden su boktan şeyi aratsın eksisözlükte falan ahah taninmayan bir websitesinden siparis vermeden once insanlar eksisozlukten bakar. or. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=deveyuku.com anladin? sikayetvardan da bakarlar. jeton dustu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ben bakarım. ama günlükkahve.com ne ağbi, imkanı yok almam bir şey sdfsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 şikatetten önce internetten nasıl alışveriş yapılır101 falan al ya. pathetic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Fin said: şikatetten önce internetten nasıl alışveriş yapılır101 falan al ya. pathetic. allah askina soylesene ne yapmaliydim, sen iyi biliyosun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar