Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sipeyskeyk said: Jilet & makine önerileri süper olur nivea jel traş kremi, gilette fusion proglide jilet
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu arada titreşimli jiletin, titreşimsiz olana göre hiçbir avantajının olmadığı mahkeme kararıyla tespit edilmiş bi durum. Gilette 'in 5 bıçaklısı baya iyi de, her gün traş olan için iyi. Benim gibi haftada bir olan için değil, bıçaklar birbirine yakın olduğundan uzun sakalı alamıyor, tıkanıyor hemen. 3 bıçaklı kullan at daha rahat geliyor, bu durumda.
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Gilette kullan at 3 bıçak veya berber.
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Traş ne abi. Tıraş diyen olmadı mı 4 sayfadır?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sipeyskeyk said: Babacum, Abi perişan ediyor yüzümü, yönleri değişik boynumdakilerin falan, bir sürü kıl dönmesi oluyor sivilce oluyor. Bu 4 bıçaklılarla her yöne kesiliyormuş diye duydum, doğru mu? bende de aynı sıkıntı var hoş ben boyun kısmını sadece yukarıdan aşağıya alıyorum anca çok özel bir durum olursa ters vuruyorum jileti denemelik tek bıçaklı bir tane al en azından emin olursun eheh makine 2 sene kullandım işte ama şarj et, dökülen kılları topla fln daha fazla uğraştırmıştı beni ha şimdiki makineleri bilemeyeceğim
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 permatik gerçekten 3 bıçaklı traş bıçaklarına göre çok iyi. uzun süredir traş oluyorum 2 günde 1 ve permatik kadar rahatını görmedim. diğerleri boşuna fazla para ve uğraştan başka bir şey değil. ayrıca sabah traş oluyorsan 1 2 dakika sıcak su ile yıka yüzünü yumuşat. köpük olarak ta direk köpük değilde jel olanları kullan.
kek Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tüy dökücü krem kullan yüzüne. bebek gibi olursun.
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tek bıcak permatikte cok iyi performansı var, denemeden anlamazsınız. ömrü kısa tabi, 2 tane gıdıyo bana her trasta, uzun sure tras olmadıysam 3.
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 üç başlıklı ile. philips. en ucuzundan al gitsin.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Cuce said: tek bıcak permatikte cok iyi performansı var, denemeden anlamazsınız. ömrü kısa tabi, 2 tane gıdıyo bana her trasta, uzun sure tras olmadıysam 3. her tıraşta 2 tane? abi o ne ya
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Fistan said: SeaGle said: Jileti ve sabunu iyi seçip, sıcak suyla iyice sakalı yumuşatıp, biraz da nazik olursan jiletle traş en iyisi. Köpük, sabun vs çok şey denedim, en iyisi şu hakikatten. Berberler boşuna kullanmıyor. http://www.pratikparfum.com/images/detailed/0/30184_buyuk.jpg Sıcak suyla iyice yedireceksin bunun köpüğünü sakalına. Ben 5 dakika sadece bununla uğraşıyorum, ama çok rahat oluyor. Jilet de şu olacak; http://images.gittigidiyor.com/3393/10-Adet-Gillette-Permatik-Kullan-At-Tiras-Bicagi__33930164_0.jpg Bunun plastiğini kırıp yaparsan rahat edersin. Diğerlerinin plastiğini kırınca direk döner bıçağı oluyor, köşelerini yuvarlatmıyorlar çünkü jiletlerin. Ama permatiğin jiletlerinin köşeleri yuvarlatılmış, o yüzden suratı kesmiyor çok dikkatsiz olmadığınız sürece.köyüne geri dön bence Valla ben okurken askerligime dondum
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 BabacumMostors said: sipeyskeyk said: Babacum, Abi perişan ediyor yüzümü, yönleri değişik boynumdakilerin falan, bir sürü kıl dönmesi oluyor sivilce oluyor. Bu 4 bıçaklılarla her yöne kesiliyormuş diye duydum, doğru mu? bende de aynı sıkıntı var hoş ben boyun kısmını sadece yukarıdan aşağıya alıyorum anca çok özel bir durum olursa ters vuruyorum jileti denemelik tek bıçaklı bir tane al en azından emin olursun eheh makine 2 sene kullandım işte ama şarj et, dökülen kılları topla fln daha fazla uğraştırmıştı beni ha şimdiki makineleri bilemeyeceğim bende hem duz hem ters aldım hep, tersten almadan tras olduğumu hatırlamıyorum hatta. hiç öle ters cıkma sorunum falan olmadı. yalnız su var mesela spacecake, git 5-6 kere berbere tras ol usturayla düzelir yönleri
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Dworgian said: Cuce said: tek bıcak permatikte cok iyi performansı var, denemeden anlamazsınız. ömrü kısa tabi, 2 tane gıdıyo bana her trasta, uzun sure tras olmadıysam 3. her tıraşta 2 tane? abi o ne ya e dual wield. nadır tras oluyorum abı, hanı kirli sakal falan olmuyo tras olduğumda, bi tanesi anca alıyo kabasını sonra köreliyo
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bir kere mecburiyetten tek bıçaklı kullanınca 2-3 bıçaklıların ne kadar gereksiz olduğunu anlıyor insan. bimdeki mans mı ne permatikten daha iyi bu arada.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Cuce said: e dual wield. nadır tras oluyorum abı, hanı kirli sakal falan olmuyo tras olduğumda, bi tanesi anca alıyo kabasını sonra köreliyo /respect
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ben de uzun sure tras olmayinca tek permatikle bitiremiyorum, yolmaya basliyor yarisinda. Sakallarin yapisiyla ilgili, kalin telliyse cabuk koreliyor bicak. Ama 3 e cikmak harbi rispekt.
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben uzun süre olmadığımda, seyyardan aldığım traş makinesi ile önce bir kısaltıyorum, kabasını alıyorum. sonra jiletle giriyorum.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 öyle bir anlatıosunuz ki, sanki maden araştırma enstitüsü peh peh
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Masticore said: SeaGle said: Jileti ve sabunu iyi seçip, sıcak suyla iyice sakalı yumuşatıp, biraz da nazik olursan jiletle traş en iyisi. Köpük, sabun vs çok şey denedim, en iyisi şu hakikatten. Berberler boşuna kullanmıyor. http://www.pratikparfum.com/images/detailed/0/30184_buyuk.jpg Sıcak suyla iyice yedireceksin bunun köpüğünü sakalına. Ben 5 dakika sadece bununla uğraşıyorum, ama çok rahat oluyor. Jilet de şu olacak; http://images.gittigidiyor.com/3393/10-Adet-Gillette-Permatik-Kullan-At-Tiras-Bicagi__33930164_0.jpg Bunun plastiğini kırıp yaparsan rahat edersin. Diğerlerinin plastiğini kırınca direk döner bıçağı oluyor, köşelerini yuvarlatmıyorlar çünkü jiletlerin. Ama permatiğin jiletlerinin köşeleri yuvarlatılmış, o yüzden suratı kesmiyor çok dikkatsiz olmadığınız sürece. Valla ben okurken askerligime dondum plastiği "kır"ı okuduğum an flashback patladı beyinde, uzundönem terk plastiği oraya bi iş görsün diye koymuşlar olm, istersen bununla traş ol plastiksiz http://www.gulerkardesler.com/images/Mutfak%20B%C4%B1%C3%A7aklar%C4%B1/G%C3%BCl%20K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk%20Ekmek%20B%C4%B1%C3%A7a%C4%9F%C4%B1.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Plastigi bence yetolar kendini kesmesin diye koymuslar olm. Ustura ile sinegi tras edebilecek hassasiyette adamlar kullansin diye diil. sgshs Kisa sakalda plastik sorun yaratmiyor da, uzatip sonra birden kesiyosan sorun. Aslinda direk jilet takilan bicaklardan almak lazim.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Plastik konmus cunku pipi, kol alti killarini uzun tutanlar icin disleri kirip sakal tirasi olmakta askerde dogmus bir efsane...
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 mach 3 ile herhangi bir kopuk jel olmicak ama kopugu firca ile sabun gibi yedirebiliyorsun surata ayrıca o fırcalama islemi cildin kırısmasini erken yaslanmasini da engelliyor makina ile denemedim ama sanmiyorum ki jilet performansini alayim zaten aksama kirli sakal oluyor bende :P
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mal said: bir kere mecburiyetten tek bıçaklı kullanınca 2-3 bıçaklıların ne kadar gereksiz olduğunu anlıyor insan. bimdeki mans mı ne permatikten daha iyi bu arada.Ciddi misin, trollüyor musun yoks Mans'de mi çalışıyorsun? Ben bikaç ay önce denediğimde yüzüm kan içinde kalmıştı.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben ördekle yumuşatıyorum önce sakalı
Mal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tamam işte daha keskin demek ki mans. permatik çabuk köreliyor gibime gelmişti manse göre. ama bilmiyorum değişken koşullarla alakalı olabilir. benim için mans daha iyi aksini deneyimleyene kadar. bu benim dünyam benim algılarım. kimse karışamaz.
Öne çıkan mesajlar