Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 buraya yazayım derken öm atmışım deadwoll sana, öm yi buraya c/p lersin sen, merak eden bakar sorar.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Soimyr said: nunu harasslamak? bayagı yanlış bi düşünce olmuş o. 21-6-3 mastery ler. başlangıçta spirit stone un regen parçaları + 3 pot. 2 health 1 mana, duruma göre değişebilir. runelar kırmızılar magic pen, sarılar flat armor, maviler scaling mr, quintler ap. ondan sonra ortada full farm, e ile harass, sonra pasifini abuselayarak sonsuzda dek adama e atıyorsun. 40 yılda bir karsılık verirsede nope q attım full hpyim diyorsun. bal gibide oluyor. combatta heavy cc takıma karsı direk ulti atıp cc leri üstüne cekiyorsun. yada ilk ccler bitince ulti atip adamları senin ultinin icinde combata zorluyorsun. en güzel kısmı first pick alırsan millet sup falan zannedip, genelde counter picklemiyor. Cp'liyim :> Karşıma Nunu gelse ne yaparım diye düşünüyorum da genelde mide Morgana'yla gittiğim için Nunu'yu oynatmamak kolay geldi ne bileyim. Mid/late game'de başarılı olur muhtemelen, ultisi çok iyi, chase'lerde falan bayağı işe yarıyor buff'ı ama mid'de oturtamadım. Bir de bayağı pratik yapmak gerekir auto attackla minion farmlamak için.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 nunu görürseniz elise alıp gülüyorsunuz
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 benim karşıma jayce ile bi kaç kez geldi,gank olmadıkça öldürmek falan çok çok zor karşındaki tower dive yapıp sıçmadığı sürece,al gülüm ver gülüm hesabımı ikimizde farm yapıyoruz sonra tf'lerde jayce öttürüyor.
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 zzz 12-0-18 nunu. gg. bu arada kaede niye elise? az önceki oyunumda mid fiddle top elise vardı, top wukongumuz sen top gec elise zorlar beni dedi, üstünden gectim. ama hoş bizim jungle amumu cok iyiyken heriflerin skarneri bayagı rezaletti onunlada alakalı olabilir. ama elise le tradeledikten sonra hep üste ben cıktım.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 baya güzel dövüyor çünkü slowa karşı gapcloserlar ultiye karşı stun ve rappel çok pokelamaya çalışırsa aynı derece poke manan varken her tradei daha karlı bitirmek farma dönerse lategamede ÇOK daha iyi olmak istersen tamamen zonelayıp visionary procunu engelleyip mana starvelamak neredeyse herşeyini counterlıyor elise nununun bi işte lategame buff verir adc ye o kadar
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tradede nununun daha karlı cıktıgını düsünüyorum acıkcası.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 kartopuna sadece q+aa ile cevap veriyorsa öyle tabi ama o kadar noob elise olduğunu sanmıyorum rankedda
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 var bayagı. hos bende seri macımdayım, ap vayne/adc lux troll bot lane sikti attı. yemin ediyorum su oyun türklerden nefret ettirir. niye kardesime uyup salak gibi tr ye gectim ki.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 http://quickfind.kassad.in/ güzel siteymiş
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 45 maç az konuşma cezası aldım tam biterken 30 maç daha geldi, son cezalı maçı da bitirdim 96 maç ceza gelmiş. 3 aydır hiç uyarı bile gelmiyor kıh kıh diye basıyordum küfrü, boruda tıkanmış herhalde cezalar açılınca boğuldum sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Soimyr said: var bayagı. hos bende seri macımdayım, ap vayne/adc lux troll bot lane sikti attı. yemin ediyorum su oyun türklerden nefret ettirir. niye kardesime uyup salak gibi tr ye gectim ki. ADC Lux denenebilir aslında.
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Myshkin said: 45 maç az konuşma cezası aldım tam biterken 30 maç daha geldi, son cezalı maçı da bitirdim 96 maç ceza gelmiş. 3 aydır hiç uyarı bile gelmiyor kıh kıh diye basıyordum küfrü, boruda tıkanmış herhalde cezalar açılınca boğuldum sdf oha hiç konuşmadan 96 maç oynamak ne abi gahahahahah of
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Nunu sustaini olan champlara bişi yapamaz outfarm olur kulesini kaybeder muhtemelen demek istediği o
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 konuşmadan oynanır ya arkadaşlarınla skype ile temasa geçersin belirtmek istediklerinide sinyal yolu ile halledersin
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 'gelme lan ward var' dicem diye taklalar atıyosun. bazen anlamıyolar sırf o ceza yüzünden oyuna dezavantajlı başlıyosun ps: server merge için tarih gerekiyosa kassadin lolking zımbırtısı gösteriyor. ordan bakıp söyelyene kadar yapmadı adamlar
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Myshkin said: 45 maç az konuşma cezası aldım tam biterken 30 maç daha geldi, son cezalı maçı da bitirdim 96 maç ceza gelmiş. 3 aydır hiç uyarı bile gelmiyor kıh kıh diye basıyordum küfrü, boruda tıkanmış herhalde cezalar açılınca boğuldum sdf 164 maç ceza aldım 45 maçı kaldı bakalım bitince 1000 i falan görcemmi dkflsdkflşds
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 bu bozulan mmr'i ne bok yiyecez arkadaş ya kazaniyorm 6 geliyor kaybediyorum 26 gidiyor
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 zaaa Su takımın maçları izliyordum oddonea benziyor die adama oddoneın kardeşi oddbro falan diyorlar sanıyordum adam gerçekten kardeşiymiş http://leaguepedia.com/wiki/Frommaplestreet
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 ( ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ ಠ益ಠ ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ )
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Aram çok hoşuma gitti ya çıktığından beri bi kere normal 2 kere ranked oynadım badge olsun rank olsun paso diminiş yiyo :D
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2012/311/a/d/battle_bunny_riven_by_idleambition-d5kbyd8.jpg
Öne çıkan mesajlar