Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Bu arada Riot kendi ayağına sıktı ARAM'ı düzenleyerek sdf, herkes çılgın gibi ARAM oynuyor.

rankedda silveri i geçemeyen ie: oyuncuların %70 i aram oynuyor.
Mesaj tarihi:
S-H said:

silver'dan gold'a çıktıktan sonra ne kadar kaybedersen kaybet silver düşmüyorsun diye duydum doğruluğu var mı ?

yada bronz silver falan

LethE said:

yalan

Oyuncu kendi çıkmayı başardıysa yok diye biliyorum; yani s3'e silver'da başladıysanız bronze'a düşebilirsiniz ama silver'dan gold'a kendiniz çıktıysanız tekrar silver'a düşme tehlikeniz yok diye biliyorum. Bunu da oyuncuların örneğin "oh gold'a çıktım gold kalayım hep geriye düşmek istemiyorum" korkusuna kapılıp oynamayı bırakmamaları için yapmışlar.
Mesaj tarihi:
resmi bir açıklama göremedim o yüzden belki burada tecrübe eden vardır diye sordum

yerleştirme oyunlarıyla silver 2 başlamıştım şimdi gold 5'e çıktım bi arkadaş tamam artık daha aşşağıya düşemezsin dedi,o yüzden sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
FAQ'a bakarsan orada bulabilirsin resmi açıklamaları.
http://competitive.na.leagueoflegends.com/season-3-faq

What happens if I lose a ranked match in the league system?

Losing a ranked game in the league system will cost you some of your League Points. If you’re already at the bottom of your division, this may mean falling back to the previous division. Once you’ve earned a skill tier, however, you can never be demoted to the previous tier unless you stop playing for a prolonged period of time.

edit: başka bir soruya cevap olarak

Why can’t we drop tiers? Won’t the higher level tiers eventually overpopulate?

The core reason you can’t drop tiers by losing is to combat “ladder anxiety.” If you were able to drop tiers you might be uncomfortable playing after reaching the next tier. We want you to immediately set your sights on the next tier and work towards that goal with the confidence that the system won’t demote you if you hit a losing streak.
Mesaj tarihi:
Ya kendimiz çıkarsak düşme yok o güzel ok de arkadaş, bronze 1 deyim maç başına 1-4 puan kaybediyorum veya kazanıyorum. Elo hell de cidden bu puanlarla ben silver 5 e naısl çıkayım? 2 ileri 1 geri, 1 ileri 2 geri 100 puan nasıl yapılır??

Yoksa 100 puan değil mi 1. divisionlarda?
Mesaj tarihi:
S-H said:

ben 30 falan kazanıp 10-15 kaybediyorum ama bu aralar feci loss streak var,kurtulamazsam herhalde +5 -10 sınıfına geçiş yapıcam

1. divisionda mı alıyorsun bu puanları?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...