Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni aram güzel ya eskiden millet leave attıkça oyuna girme süresi acaip uzuyordu,

birde reroll iyi düşünmüşler, eskiden takıma 5 melee gelince karşı takımda 2-3 range varsa öttürüyorlardı early gamede, e sonrası karşı takım kazanıyordu süper feed olup, şimdi reroll ile dengeli oluyor baya,

aram favorim ap kogmaw çok op orada, hele birde liandry torment çekince karşı takım fight yapmadan eriyor iyice,
Mesaj tarihi:
roller çok dengesiz ki. durmadan yi-xin-ryze üçlüsü arasında dönüyo genelde oyunlar. en fazla 3-4 tane nidalee gördüm ama neredeyse her el bu üçünden biri var. zaten 5 ap falan geldi mi direk prematureGG
Mesaj tarihi:
roller hakikaten bir saçma 10 oyunun 3ünde sivir 2 sinde zed geliyor sanki standart bana -.- 50 civarı hero var toplam 100+ oyun yapmışımdır Aram da.

Edit: Buarada an itibariyle Tr serverına bağlanamıyan varmı west/easti denemedim de Tr ye girerken deniyor 1-2-3 diye sonra bağlantı kurulamadı diyor serverlar mı patlak ?
Mesaj tarihi:
dediğin gibi 2 ap 1 range gelince takımın yenme olasılığı çok artıyorda, mesala gece 1-2 den sonra oynadığın saatlerde yani veletler yattıktan sonra adam akıllı oyuncu gelirse çok problem olmuyor.

Dün 5 melee ezdik karşıdaki takımı (karşı takımda 3 ap 1 range vardı), ki maç başlamadan önce pick sayfasında şunu yazdım en azından ultilere kadar temkinli oynayın daldıkmıda melee olduğumuzdan aynı anda girelim ya alalım ya komple yatalım. Hakikatende öyle oldu ilk tf yi alınca gerisi geldi kayıpsız.
Mesaj tarihi:
bana 2. chat ban gelmiş abi böyle saçma bir durum olamaz genelde flamelemişim ben topta 1/0 takılırken fedleyenlere flamelemişim ama bir oyun var stat 8/8/12 geriye kalan tüm takım fedlemiş ben sadece thanks for feeding yazmışım 2 kişi beni reportluyor ve punish yiyoyorum böyle saçma bir durum olamaz, geçen all chati açmıştım optionsndan geri kapatacam ne kadar az chat o kadar az risk random bebelerle falan konuşmaya hiç gerek yok şu silverdan bir kurtulsaydım.
Mesaj tarihi:
@sleepingdeath
1. muhtemelen birden fazla oyunda report yemişsin
2. çoğunluğun seni cezalandırmaya yönelik oy vermesi lazım
dolayısı ile varki söylemediğin birşey banlanmışsın thanks for the feed diyipde banlanma diye birşey yok.
Mesaj tarihi:
Var aslında, ben de bir kaç kere uyarı aldım hiç bir şey söylemediğim oyunda harrasment'tan. Takımdakiler chatte günah keçisi ilan edip report ediyorlar.

Ama işte önceden de vukuatlı olmak gerekiyor.
Mesaj tarihi:
abi onu bunu geçtimde bronzedan kurtulamıyorum, 5ten 4 3 2 atlıyorum sonra geri düşüyorum. yeni account açtım dedim bunu adam gibi kasayım hem nick change olur hem her saçma champi almam flm, ama oda zor kasılıyor ne yapsam bilemedim. placementları bir daha oynayamıyor muyuz :p

birde yeni season gelince ne oluyor direk aynı ligden devam mı
Mesaj tarihi:
Regalya said:

@sleepingdeath
1. muhtemelen birden fazla oyunda report yemişsin
2. çoğunluğun seni cezalandırmaya yönelik oy vermesi lazım
dolayısı ile varki söylemediğin birşey banlanmışsın thanks for the feed diyipde banlanma diye birşey yok.

Yok Regalya saklayacak bişi yok flamelemişim, ancak gerçekten hak eden adamlara flamelemişim ama mesela bir oyun var özellikle baktım ne yapmışım diye statlar falanda fena değil bir laf bile etmemişim ondan bile punish yemişim.
Mesaj tarihi:
Abi ben girdiğimde mesela oylamaya 5 farklı oyundan şikayetli adam gelmişse 3 üne falan bakıyorum, eğer doğru şikayetlerse diğer ikisine bakmıyorum bile basıyorum punish i.Bir de genelde hep punish oluyor ya.Ben bazen oyun heyecanıdır çokta yüklenmemek lazım diye ceza vermeyeyim diyorum sonuç açıklanıyor punish.Millet sırf punishi işaretliyor sanki.
Mesaj tarihi:
tribunal'da kimse okumaz olmuş artık.

100 küsür case'e baktım, her baktığımda da raporlanan 5 oyunu da okuyorum mutlaka. benim pardon verdiklerimin hepsi punish olmuş, dönüp tekrar bakıyorum bu şekilde olanlara, inanılmaz sçama şekilde cezalandırılmış adam.

offensive language diye report edilen adam 5 oyunun 4'ünde hiç konuşmamış bile, 5. oyunda da bg, gn demiş sadece.
böyle bi gerizekalılık da var.
Mesaj tarihi:
Zaten işin güzelliği öyle olayları görünce gitti.Bir de sanki iyi birşeymiş gibi tutturma yüzdesi koymuşlar, herkeste o yüzdeye oynamak için heralde hep punish basıyor.Puan sistemi falan var tribunalın, saçmalığın daniskası artık.
Mesaj tarihi:
silver'dan gold'a çıktıktan sonra ne kadar kaybedersen kaybet silver düşmüyorsun diye duydum doğruluğu var mı ?

yada bronz silver falan
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...