Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ashe oynamadan gelip buraya ashe tırt demen saçma.
madem iyi adcsin ashe ile de güzel güzel oynayabilirsin pekala.
ayrıca ashe nin güçlü olduğu adc yok demen de yersiz olmuş
buyur bak.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ashe iyi yahu. Sivir ilk çıktığında çok iyiydi ama kötü bu aralar bence, ya da ilk halini anıyorum ben, bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Ya ashe oynamama gerek yok çevremde oynayanlar var, bana karşı da oynandı, hiç ilgi çekici bi özelliği bişeyi yok utlisi dışında.1vs1 de de ashenin hiç bi off vayy beee lik hareketini görmedim, bu yüzden tırt diyorum oynamadan tırt demem gayette mantıklı işte.

Ya asheyi sev, çok kişi ashe oynuyor doğrudur vardır bir bildiğiniz, hiç bi hero tırt değildir.Ama ashe adcler arasında bana göre en tırtları.

İyi adc isen zaten hepsini iyi oynarsın bi şekilde.Olay ashenin diğer adc lere kıyasla yetersiz olması.Ya sen oyna sana göre tırt olmasın.

Aha bi vayne var top 5 te.

Lyv westte misin ?
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Ya asheyi sev, çok kişi ashe oynuyor doğrudur vardır bir bildiğiniz, hiç bi hero tırt değildir.Ama ashe adcler arasında bana göre en tırtları.

ahahahahaha bu cümle çok kötü bi cümle.
boşver.
sesli güldüm
Mesaj tarihi:
bende twitchi sevmiyorum gereksiz bir ultisi var, uzun bir rangeden, 2 hit yapabilirseniz ne mutlu size, direk foga vs giriyor eleman ha onun dışında qsu baya iyi, baya baya iyi ama sevmiyorum pek nedense, e'si çok gereksiz direk dot verseymiş vuruşlarda e replace edilseymiş daha iyiymiş. ha biraz op olabilirdi o zaman ama bilemedim.
Mesaj tarihi:
kimisi sevmiyor twitchi ama backdoor desen var invis ile git kulenin menziline girmeden indir görüş alanına bile girmiyorsun lol
runaan varsa azcık geriden giriyorsun team fighte hayvan gibi penta potensiyelide var ki dmg gitmeden bile sadece ats ile bile öküz gibi yükleniyor comeback yapabiliyor draven hariç bütün adclerin eline yüzüne sürtüyor (kuyruğunu)
Mesaj tarihi:
oyun 60 fps altına hiç bir zaman düşmezken bu ARMA da niye 35-45 paso -.- o yıkılan kayalarda falan bir faillik olay var heralde. Random olması iyi ama ya lvl30 end gamede meta herolardan baymıştım artık. All random all mid ftw :P yalnız evelyn verince sövüyorum baya -.-
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

Ben de onu diyorum herhangi bir adc ile asheye daldığımda alan taraf %80 85 ben oluyorum.

Neredeyse her adc nin güçlü oldluğu bir karşısı var ama ashenin yok.Onu demeye çalışıyorum.Twitch i bu arada fena dövüyor draven.

Ashe oynamadıysan saçma sapan oynayan adamları kestin diye nasıl asheye kötü diyoebilirsin? Sence de saçma değil mi?

ADC'lerden oynadıklarım arasında en iyi ikincisi Ashe bence. Bak ne dedim, oynadıklarımın arasında. quinn ve vayne hariç hepsini oynadım mainim adc.

Oynamadığın heroya bok atmak...
Mesaj tarihi:
iyide 1v1 değerlendiriyosan sadece adc yi sorunun var, ashe tf de ve lane kontrolünde oldukça iyi hero, heleki mobilitysi düşük olan heroları keklik gibi kitelıyor, aoe cone projectile slowuyla tf başlatıyor ultisi zaten iyi vs. Kendini riske atmadan kendi laneinde farmını düzgün yaparsan oldukça iyi hale geliyor he god tier değil tabiki ama çöp tierde değil gideri var ashe'nin.
Mesaj tarihi:
kthxbye said:

iyide 1v1 değerlendiriyosan sadece adc yi sorunun var, ashe tf de ve lane kontrolünde oldukça iyi hero, heleki mobilitysi düşük olan heroları keklik gibi kitelıyor, aoe cone projectile slowuyla tf başlatıyor ultisi zaten iyi vs. Kendini riske atmadan kendi laneinde farmını düzgün yaparsan oldukça iyi hale geliyor he god tier değil tabiki ama çöp tierde değil gideri var ashe'nin.

Öyle tabi özelliksiz hero değil sonuçta ama bana göre çok yetersiz bir hero ya.Kaçış mekanizması çok yetersiz, burst bi dmg i yok zaten, ultisi ile iş yapabiliyor doğru da diğer adc ler ile kıyasladığım zaman herhangi bir durumda genelde diğer heroları tercih ediyorum takımımda.
Mesaj tarihi:
Abi işte bende senin gibi düşündüğüm için ezreal aldım ha çok memnunum sürekli e kullanmak ultisi, damage potansiyeli ve bu potansiyeli genellikle vaynelerin görmeyip ulti ile sana atlamaları falan paha biçilemez. ama oynarken fiziksel olarak bir yorgunluk hissediyorum oyun sonunda. ashede var, arkama yaslanıyorum ve bütün oyun öyle oynuyorum ki gayet iyi skorlarla. bilmiyorum şimdi picking phase'e koy beni direk ezreal alırım karşı takıma dahi bakmadan, ama 2 oyun sonra ashe :)
Mesaj tarihi:
Akhlaur said:

kthxbye said:

Öyle tabi özelliksiz hero değil sonuçta ama bana göre çok yetersiz bir hero ya.Kaçış mekanizması çok yetersiz, burst bi dmg i yok zaten, ultisi ile iş yapabiliyor doğru da diğer adc ler ile kıyasladığım zaman herhangi bir durumda genelde diğer heroları tercih ediyorum takımımda.

varus tada kaçış mekanizması yok ama top tier olmasada good tier
Mesaj tarihi:
Vi Jungle/Top için guide önerecek var mı? mobafire a bak demeyin onu bizde biliyoruz. Ben şunu kullanıyorum, bunu kullanıyorum dediğiniz ve memnun olduğunuz guidelardan bahsediyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...