Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ss koymuyorum artık malesef.

şu builde çok yakın bir build var sadece mana sorunsalını çözmem gerekti biraz rune olmadığı için, quinn swap attı direk kat vardı, 3-0 falan başladım işte ganke falan pek fırsat olmadı o ara, oradan 3-2 sonra streak 8-2 ondan oyunda 9/5 mi ne bitti kaybettik :p

hani alışayım flm diye girdim zaten pek bir şey yapmadım.
Mesaj tarihi:
Nazca said:

Lyv said:

aranızda ranked game e girer girmez SUPP PLZ PLZ diye heyecanlanan arkadaşlar varsa lütfen heber etsinler. onları çok merak ediyorum

Zorla iteliyorlardı ya hep, adam gibi bir ad carry ile gidemeyince sonra report for feeder diye ağlıyorlar. Dönsem mi dönmesem mi kararsızım ya, hala Woad Ashe misin bu arada sen? Senle hiç gitmedik lane'de zaten de ben üç aydır elimi sürmedim oyuna, alıştırma yapmam lazım sanki biraz. 2 GB patch yükleyecek daha şimdi. =(

cait, ashe, kog, sivir şeklinde değişiyor artık dsfds

Akhlaur said:

Yalnız ashe kadar dandik bi adc yok oyunda.Quinn bile daha iyi.

Mesaj tarihi:
stimpak said:

Lyv said:

aranızda ranked game e girer girmez SUPP PLZ PLZ diye heyecanlanan arkadaşlar varsa lütfen heber etsinler. onları çok merak ediyorum

aaa ben, pls don't ban blitz, imma hook dem bitchez diyorum.

ilk blitzcranki banlıyolar sonra :/

bir leona bacı alalım sana da gel yamacıma
Mesaj tarihi:
Abi asheyi ulti attıktan sonra çöpe atsan da olur.Bir tek ultisi adam akıllı işe yarıyor.Kitelamakla alakası yok.Elimde hangi adc olursa olsun asheyi tek görsem uça uça dalarım o derece yetersiz.
Mesaj tarihi:
abi oyun içerisindeki herhangi bir champ e yok gereksiz yok lüzumsuz denmesini anlamıyorum.
ayrıca ashe tristana ve vayne şu an late gamedeki en iyi carryler

20 dk. da surrender ediyorsanız sizin sorununuz.
Mesaj tarihi:
Yani tabi öyle de diyebilirsin.Çok ashe oynayan var.Hiç ashe oynamadım.Mainim draven, ashenin hiç şansı olmadı bana karşı.Vayne ezreal varus sivir twitch mf oynadım draven dan başka adam akıllı.Asheyi tırtlattım karşıma çıktığında.Aslında ben yetmişim de karşısı yetememiş gibi.
Mesaj tarihi:
15 maç (7-8 arka arkaya, 1-2 lose gibi...) kazandım 32'den 86'ya yükseldim, arka arkaya 3 maç kaybettim 86'dan 9'a düştüm (win ration %50)

Yaşasın geri zekalı ladder sistemi.
Mesaj tarihi:
Abi sen herhangi bir adc ile öyle höt diye asheye dalarsan ve hani vayne falansan adamın seni alma ihtimali çok yüksek gerçekten, ama mesela dravenda olay böyle değil, dalıyorsun alıyorsun çıkıyorsun. dravenın yanında supportu yoksa tekrar spawn olana kadar qqluyor. bir dravende görmedim hani fullken kaçmayan bir şeyler yapmaya çalışan. ranked ve normalde.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

15 maç (7-8 arka arkaya, 1-2 lose gibi...) kazandım 32'den 86'ya yükseldim, arka arkaya 3 maç kaybettim 86'dan 9'a düştüm (win ration %50)

Yaşasın geri zekalı ladder sistemi.

ben ona normal gözüyle bakıyorum artık abi.

aynısı.
Mesaj tarihi:
Ben de onu diyorum herhangi bir adc ile asheye daldığımda alan taraf %80 85 ben oluyorum.

Neredeyse her adc nin güçlü oldluğu bir karşısı var ama ashenin yok.Onu demeye çalışıyorum.Twitch i bu arada fena dövüyor draven.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...