Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir de abi alex ich o demelere hastayım.(bu arada sana saldırmak için demiyorum yanlış anlama) İlla ünlü biri diyor diye o meta her zaman çalışır diye bir şey yok abi. Diamond adamları blind pickte 2 mid, alt üst solo duman ettik.(2si diamond diğerleri gold falandı gerçi takım olarak gelmediler sanırsam) Sende onlar gibi günde 10yüzmilyon saat çalışırsan az biraz da yetenek varsa diamond ayarında oynarsın yani vay canına bir şey değil.
Mesaj tarihi:
dün euw de ranked atıyordu alex ich + diamondprox + edward

diana ile noname biri alex ichin ap yi sini 0-3-0 yaptı ahah

tabi sonra diamondprox tepsiyle 5 tane falan kill verdi alexe toparladılar
Mesaj tarihi:
emanet2 said:

yi ile anca noob game'de penta atabilirsin, ranked'de harcarlar adamı yi ile. tam bir noob herosu, main olarak kasma yani.

main olarak kasmıyorumda şunu diyen adamın eline hangi champi verirlerse versinler bir iş yapamıyor buda bir gerçek. glasscannon bir champten bahsediyorsun o kadar farm kolay değil.
Mesaj tarihi:
böle 50 ping varken birden 4 bar pinge zıplayıp attempting to reconnect diyo düzelio 5 dakka normal hoop gene 4 bar ping attempting to reconnect 300 ping ayar oldum bu gün çarşamba akşamüstü başladı.
Mesaj tarihi:
evet aynı şey 1-2 saat kadar önce attığım ranked oyunda bana da oldu ve feci şekilde kaybettim tabi sdf.. türkiye'den kaynaklanıyor sanırım, skype'taki arkadaşta da aynı problem oldu. bizim mahalleden kaynaklanıyor sanmıştık..
Mesaj tarihi:
Ranked maçlarda 100 puan toplamıştır. Placement maçlarda üst üst 4 kere kaybedince baya bi asabım bozuldu :)

Bir şeye dikkat ettim sanki oyun sizin lig atlamanızı engellemek için placement maçlarda bilerek yanınıza dandik adamları atıyor. Merak ettim bu maclardan bir tanesindeki adamların profilini inceledim herif iğrenç ötesiydi. Sistem nasıl oluyorda bu adamı benle aynı oyuna koyuyor anlamıyorum

Ama lol kesinlikle ruh sağlığına zararlı ...

Daha önce hic bu kadar küfür ettiğimi hatırlamıyorum bir oyun için :)

Oyunda çok fazla troll, yeteneksiz ve zeka yoksunu tip var :) Veletlerde cabası
Mesaj tarihi:
Abi yalnız şu anlatılanların tam tersi olunca bir anda günün bütün yorgunluğunu atıyorsunuz, hayatınızı, gelecek kaygılarınızı herşeyinizi bir anda unutuyorsunuz.

29-51 ile biten oyunu kazanmak, birbirinin yüzünü bile görmeyecek avrupadan random 5 kişinin birbirlerine I WANT YOUR CHILDREN, RANK 1 PANTH IN HISTORY INCLUDING KING LEONIDAS gibisinden methiyeler düzerken o nexusun patlayışı.

...

http://4.bp.blogspot.com/-2tVLkn_EpkU/T7yKXOmiffI/AAAAAAAAASo/GiilkMWTEZE/s1600/child-crying1.jpg
Mesaj tarihi:
abi yok lolkingdenbakıyrum adam 2-5-30 tresh oynamış30 dakka once, harika! seviniyorum ediyorum derken oyu nbaşlıyor.
1 tane hook atamıyor, meleeden bile hook kaçırıyor. bana mı özel böyle oynuyor, bi önceki 30 assist nası yapmış bu adam :(inadına lig atlamayayım diye yapıyorlar ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...