Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 adc den 10 kat falan daha zevkli sup oynaması
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Jim_E_Rustler said: Direkt ilk ranked game'i ezdim Justicar Syndra'yla. GET REKT. assasin gelirse seks yapabilir karşına
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 TFW ölmek üzere olan adamı flash+heal+aria ile kurtarmak TFW stunlanıp ignite'lanmış adamı mikael's crucible ile stundan çıkarıp celerity ile koşturup aria basmak TFW crescendo ile ambush kırmak
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Regalya said: Jim_E_Rustler said: Direkt ilk ranked game'i ezdim Justicar Syndra'yla. GET REKT. assasin gelirse seks yapabilir karşına Öyle champ gelirse Syndra alınmaz zaten. Cassiopeia vardı, anal bead gibi doldurdum kıçına topları.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Leona oynamamış supportlar çok şey kaçırıyor, kanserin vücut bulmuş hali, her türlü Pull champin de counterı. You can't go wrong with Leona.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Regalya said: assasin gelirse seks yapabilir karşına bu en büyük yalan ya henüz out dmg lıyan kimse gelmedi karşıma benim syndra olarak bi işte brand var abv tradeleyemediğin için ezemediğin o kadar yeni armlet sağolsun bütün kanser ad midlerin ağzı itinayla kırılıyor
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Leona'yı az önce denedim de harikulade ya. Direk kanser etmelik harbi. Blitz'i beceremiyorum diye Leona'dan da biraz çekiniyodum (tank olarak oynamak ok ama support olaraktan yani), çekinicek bi şey yokmuş. Bugün support oynadığmı 3 oyunu kazanıp tank oynadığım 3 oyunu kaybetmem de süpermiş. Top lanede Rumble ile de kapışamadım Malphite ile.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Leona'yı support oynarken de tank build'ı yapıyosun zaten. Leona'nın tanktan başka kaçarı yok usta.
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 top potansiyeli var, nadir de olsa oynayan oluyor
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Yok ben bi ara bot lane'e de tank rune ve masteryleri ile ignite alıp, oyun başlayınca da doran's shield alıp gidiyodum da millet "wardlar nerde lan" dedikçe kendime geldim sdf
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kaede said: Regalya said: assasin gelirse seks yapabilir karşına bu en büyük yalan ya henüz out dmg lıyan kimse gelmedi karşıma benim syndra olarak bi işte brand var abv tradeleyemediğin için ezemediğin o kadar yeni armlet sağolsun bütün kanser ad midlerin ağzı itinayla kırılıyor Abi kendinden kolay herolar var mesela katarina ya da ryze gibi lvl 6dan önce ve mid gamede çok temiz out dmglayabiliyorlar. Tabi eşit kapasite oyunculardan konuşursak
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kata lvl6 dan önce syndra kesemez, anca bi skill jukelayaccak ondan sonra.
Slint Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Vidar said: top potansiyeli var, nadir de olsa oynayan oluyor Geçen sezon birisi mid leoana'yla diamond olmuştu sanırım
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 İşte ondan bahsediyorum sen üzerine atarken o üstüne blinklenecek hali hazırda topun olmadığı için adama stunda atamayacaksın anca önce ondan bekleyeceksin hareketi sonra ki yapmazsa lvl arttıkça dezavantaja düşeceğin için kata counter olabilir. Tabi olabilitelerden bahsediyoruz.
Slint Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Tam aksine Syndra, Katarina'nın potansiyel counterlarından. Ultisini engelleyebiliyorsun
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Abi yazdığımı okudun mu bilmiyorum ama stunı dodgeladık sonra aksiyon yaptık ki şuan ultiler de yok.
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 iyi kötü hiçbir kata syndrayı yenemez lanede üzgünüm de yani hiçbir kata da lanede kalmaz. gider gankler 4 akill alıp döner ortaya
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 wastyrx said: İşte ondan bahsediyorum sen üzerine atarken o üstüne blinklenecek hali hazırda topun olmadığı için adama stunda atamayacaksın anca önce ondan bekleyeceksin hareketi sonra ki yapmazsa lvl arttıkça dezavantaja düşeceğin için kata counter olabilir. Tabi olabilitelerden bahsediyoruz. kaçar abi?
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya kaçmasına gerek yok top olmasa bile stun vurmasa gene ittirdiği için ultiyi bozar
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Jim_E_Rustler said: Öyle champ gelirse Syndra alınmaz zaten. Cassiopeia vardı, anal bead gibi doldurdum kıçına topları. (tu) @Kaede zaten outnuke edebildiğin her çampı alıyo synd ama yinede assasinler bazen problem yaratabiliyor seks yapabilir dedim bi karthus vs akali demedim :p Bende zaten Morel+Deathfire max cdr gg cookiecutter oynuyorum zaten çoğu mid herosunda.
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Double honorable aldım, yok oldu Honorable Badge. Şaka gibi.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 rumble mid <3 division atladım şimdi de league atlıcam bunla
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Kötü oynayacagını bilmesem atıcam da. Hem çok laglı oynıcan hem de kötü.
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Jim_E_Rustler said: Double honorable aldım, yok oldu Honorable Badge. Şaka gibi. Heee benimde kayboldu öyle.Sonra sikko bi oyundan biri vermiş hemen geri geldi.Ben yeşili istiyorum da onu nasıl alacağım bilmiyorum.Honorable dan daha çok üstelik teamwork ama vermiyor.
Öne çıkan mesajlar