Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TFW ölmek üzere olan adamı flash+heal+aria ile kurtarmak
TFW stunlanıp ignite'lanmış adamı mikael's crucible ile stundan çıkarıp celerity ile koşturup aria basmak
TFW crescendo ile ambush kırmak
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Jim_E_Rustler said:

Direkt ilk ranked game'i ezdim Justicar Syndra'yla.

GET REKT.

assasin gelirse seks yapabilir karşına

Öyle champ gelirse Syndra alınmaz zaten.

Cassiopeia vardı, anal bead gibi doldurdum kıçına topları.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

bu en büyük yalan ya
henüz out dmg lıyan kimse gelmedi karşıma benim syndra olarak
bi işte brand var abv tradeleyemediğin için ezemediğin o kadar

yeni armlet sağolsun bütün kanser ad midlerin ağzı itinayla kırılıyor
Mesaj tarihi:
Leona'yı az önce denedim de harikulade ya. Direk kanser etmelik harbi. Blitz'i beceremiyorum diye Leona'dan da biraz çekiniyodum (tank olarak oynamak ok ama support olaraktan yani), çekinicek bi şey yokmuş.

Bugün support oynadığmı 3 oyunu kazanıp tank oynadığım 3 oyunu kaybetmem de süpermiş. Top lanede Rumble ile de kapışamadım Malphite ile.
Mesaj tarihi:
Yok ben bi ara bot lane'e de tank rune ve masteryleri ile ignite alıp, oyun başlayınca da doran's shield alıp gidiyodum da millet "wardlar nerde lan" dedikçe kendime geldim sdf
Mesaj tarihi:
Kaede said:

Regalya said:

bu en büyük yalan ya
henüz out dmg lıyan kimse gelmedi karşıma benim syndra olarak
bi işte brand var abv tradeleyemediğin için ezemediğin o kadar

yeni armlet sağolsun bütün kanser ad midlerin ağzı itinayla kırılıyor

Abi kendinden kolay herolar var mesela katarina ya da ryze gibi lvl 6dan önce ve mid gamede çok temiz out dmglayabiliyorlar.

Tabi eşit kapasite oyunculardan konuşursak
Mesaj tarihi:
İşte ondan bahsediyorum sen üzerine atarken o üstüne blinklenecek hali hazırda topun olmadığı için adama stunda atamayacaksın anca önce ondan bekleyeceksin hareketi sonra ki yapmazsa lvl arttıkça dezavantaja düşeceğin için kata counter olabilir. Tabi olabilitelerden bahsediyoruz.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

İşte ondan bahsediyorum sen üzerine atarken o üstüne blinklenecek hali hazırda topun olmadığı için adama stunda atamayacaksın anca önce ondan bekleyeceksin hareketi sonra ki yapmazsa lvl arttıkça dezavantaja düşeceğin için kata counter olabilir. Tabi olabilitelerden bahsediyoruz.

kaçar abi?
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Öyle champ gelirse Syndra alınmaz zaten.

Cassiopeia vardı, anal bead gibi doldurdum kıçına topları.

(tu)

@Kaede zaten outnuke edebildiğin her çampı alıyo synd ama yinede assasinler bazen problem yaratabiliyor seks yapabilir dedim bi karthus vs akali demedim :p
Bende zaten Morel+Deathfire max cdr gg cookiecutter oynuyorum zaten çoğu mid herosunda.
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Double honorable aldım, yok oldu Honorable Badge.

Şaka gibi.

Heee benimde kayboldu öyle.Sonra sikko bi oyundan biri vermiş hemen geri geldi.Ben yeşili istiyorum da onu nasıl alacağım bilmiyorum.Honorable dan daha çok üstelik teamwork ama vermiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...