DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gireyim ap heca mid oynıcam ben de lan izin yaptığımız gün iki hevesimiz var riot baltaladı onu da
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 said: Tavuk ya da insan kesmiyoruz biz oyunda yalnız. Kendi kahramanımızla, başkalarının kahramanlarını öldürüyoruz. -Goethe Ne zamandır oynuyorum hala 30 olamadım ben ona yanıyorum ya.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Oha EU down ve herkes TR'de? Of ne troll dönecek ya http://www.ultimate-bravery.com/?lang=en
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 23dk diyor kuyruğa şimdi de :( Bu gece sabahlara kadar lol oynarım diyodum ya, kahrol riot.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hmm anladım ben bu bildiğin zorlamak yalnız insanları. yok euwde sorun, türkiyede sıkıntı var kesin sadece. forumları kontrol etmeye üşendim ama hipotezimi doğrulamak için
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 S-H said: şu an sorun yok tr'de Nasıl yok? hafta sonu olm asıl sorun TR de şu anda. ilkokullular liseliler hep doluşmuş
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sorun falan yok ya her şey olması gerektiği gibi http://i.imgur.com/SKz1OAt.jpg
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Yok bu zaten karşı takıma gelmişti sdfj
Fly Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 arayuzu degistirebiliyor muyuz, parali bile olsa ? dotadan buna geceyim diyordum 3v3 kule kapmaca falan daha cabuk bittigi icin de, fontlara ui'a dayanamiyorum ruhum karariyor
emanet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi inanılmaz ya. herkes adc, herkes forvet olmak istiyor. minumum 2 adc ile başlıyoruz her oyuna. jungle falan eserse alıyor bazen biri.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yanlız karşı takımda jungler olmazsa 2v1'de dağıtıyorlar direk. adamlar feedlenincede gerisi çorap söküğü.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Tr serverına geçirdim ufak accountu canım sıkılınca acı çekmek için oynarım artık.
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kayle nasıl op bir champ ya. adc dil de mid top her türlü giderli. kayle vlad akali hepsi op counterpick yemediğin sürece.
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 vayne ile 23458234723 oyun oynadıktan sonra geri verdim quinn aldım, çok hoşmuş. almayan alsın alanlar bi daha alsın.
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Vayne quinden daha iyi :) ama senin hoşuna gitmesi önemli
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 karşıma gelen quinnlerin hepsi ezdi ya :P para biriktirince vayneyi tekrar alacağım zaten. quinn daha çok support ad gibi.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 wastyrx said: Tr serverına geçirdim ufak accountu canım sıkılınca acı çekmek için oynarım artık. doğru yerdesin,özellikle cuma günleri 12.00'den sonra (okuldan kaçıyor veletler) ve cumartesi,pazar oynamanı tavsiye ederim.
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Promenader said: yanlız karşı takımda jungler olmazsa 2v1'de dağıtıyorlar direk. adamlar feedlenincede gerisi çorap söküğü. Yok ya biraz düzgün gankle iki top ezilebiliniyor.
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ama tr'de işte bok beyinliler çok olduğu için oyundan zevk alamıyorsun. Adamın biri champ. selection'da solotop istiyor iyi diyip jungle alıyorsun ondan sonra karşıda jungle giden olmadığını görünce bu sefer spam üstüne spam yaparak seni toplane'e çağırıyor yalnız gank'e değil. Gank atıp karşı tarafı öldürseniz bile adam 2v1 olduğu için sürekli yanında durman için çağırıyor. Niye ? Çünkü karşıda jungler yok. E o zaman 2 top daha avantajlıymış ? Tabi yaa biz düşünemedik ya la. Bir de mesela sen tamam deyip adamın yanına gidersen bile creep kesmek yok çünkü o solotop dedi. Sen öyle smite ile kukumav kuşu gibi bekliycen lane'de.
emanet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 abi jungle olmanın altın kuralı, kesinlikle dinlemeyeceksin kimseyi.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 emanet said: abi jungle olmanın altın kuralı, kesinlikle dinlemeyeceksin kimseyi. geçen gün öyle yaptım,doğmamış çocuklarıma falan küfür edilmeye başlandı.küfüre küfürle karşılık vermeyince susmuyor veletler.
Öne çıkan mesajlar