Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Tavuk ya da insan kesmiyoruz biz oyunda yalnız. Kendi kahramanımızla, başkalarının kahramanlarını öldürüyoruz.

-Goethe

Ne zamandır oynuyorum hala 30 olamadım ben ona yanıyorum ya.
Mesaj tarihi:
hmm anladım ben bu bildiğin zorlamak yalnız insanları.

yok euwde sorun, türkiyede sıkıntı var kesin sadece.

forumları kontrol etmeye üşendim ama hipotezimi doğrulamak için
Mesaj tarihi:
arayuzu degistirebiliyor muyuz, parali bile olsa ?

dotadan buna geceyim diyordum 3v3 kule kapmaca falan daha cabuk bittigi icin de, fontlara ui'a dayanamiyorum ruhum karariyor
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Tr serverına geçirdim ufak accountu canım sıkılınca acı çekmek için oynarım artık.

doğru yerdesin,özellikle cuma günleri 12.00'den sonra (okuldan kaçıyor veletler) ve cumartesi,pazar oynamanı tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Promenader said:

yanlız karşı takımda jungler olmazsa 2v1'de dağıtıyorlar direk. adamlar feedlenincede gerisi çorap söküğü.

Yok ya biraz düzgün gankle iki top ezilebiliniyor.
Mesaj tarihi:
Ama tr'de işte bok beyinliler çok olduğu için oyundan zevk alamıyorsun. Adamın biri champ. selection'da solotop istiyor iyi diyip jungle alıyorsun ondan sonra karşıda jungle giden olmadığını görünce bu sefer spam üstüne spam yaparak seni toplane'e çağırıyor yalnız gank'e değil. Gank atıp karşı tarafı öldürseniz bile adam 2v1 olduğu için sürekli yanında durman için çağırıyor.
Niye ? Çünkü karşıda jungler yok.
E o zaman 2 top daha avantajlıymış ?
Tabi yaa biz düşünemedik ya la.

Bir de mesela sen tamam deyip adamın yanına gidersen bile creep kesmek yok çünkü o solotop dedi. Sen öyle smite ile kukumav kuşu gibi bekliycen lane'de.
Mesaj tarihi:
emanet said:

abi jungle olmanın altın kuralı, kesinlikle dinlemeyeceksin kimseyi.

geçen gün öyle yaptım,doğmamış çocuklarıma falan küfür edilmeye başlandı.küfüre küfürle karşılık vermeyince susmuyor veletler.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...