Lectre Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 flat al domine et! kim kasacak o kadar levelı
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 OFF mükemmel kesinlikle yapmalıyım bunu ya
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 28-10 vayne ile oyun kaybettim. karsının udyr i alta 8, totalde 13 gang yapmısken, bizim udyr 1 top 1 bot la 2 gang yapmış. itemleriem laf eder. 4 defa adamları aceledik. son bi push yenicez, gerzke herif takımı bırakıp dragona gider, ölür, onu kurtarmaya calıscan taric ölür, oradanda oyunu kaybederiz. gerzek allah belamı versin tüm bu community.
S-H Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 moba community işte her oyunda aynı.dota da farklı değil.
Tori Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Abi dota cehennemin en alt katı, lol onun yanında ütopya gibi kalıyor. Türk serverında falan mı oynuyorsunuz :p Ya da bana hiç öyle illet adamlar denk gelmiyor. Ne biliyim, daha dün işte bir adam geldi, bot lane'i beğenmediği için en az 5 tane free kill verdi karşı tarafa chatte söyledi hede hödö reportlayın çok da fifi diye. Hiç küfür etmedi kimse, yapıcı şeyler söylendi işte herkes düzgün ingilizceyle konuştu falan, adam 17-7-17 ile mi ne bitirdi, kazandık oyunu. Ayrıca chatte çok orjinal şeyler çıkıyor, ben çok eğleniyorum sdfsdsdf. Geçen biri "you zip your dirty mouth" dedi işte tartışırlarken, söylediği adam da "was that your wayward comeback? YOU ZIP YOUR VAGINA" diye karşılık verdi falan ahah.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ben arada lol komünitesine şükretmek için dota ya giriyorum server 2 avrupa seçilmiş dil ingilizce 4 takım arkadaşım ruski ve olaylar gelişir
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu arada lol de sık sık söylenen TR mi ahahah noob EU W çok güzel diyenler ; İkisi de birbirinden bok
DoruK Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 euw çok güzel diyen yok da tr oynanmaz halde. ayrıyeten euw'de silver div'de olan arkadaşım tr'de platinium'da. (diamond da olabilir hatırlayamadım şimdi) seviyeler hakkında bi fikir verir belki.
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ad tf nin ap den daha viable olduğunu falan iddia ettiğin için dikkate almazsak kusra bakma teemomid.
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Dangalak olduğun için kaale almazsam seni kusura bakma,ama dikkate alıyormuş rpsi yaparım sırf üzülme diye nede olsa yarın okulun var moralin bozuktur.
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 olm zac ne kadar zor ya dmg da veremiyorum jungler gittim bir kaç kez de last hit olmazsa adam almak çok zor
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Zac tam takım oyuncusu. Slingshot mükemmel bir opener, ultisi zaten küfür gibi. W da eğer ap giderseniz 2sn'de bir %20 max. hp vurabiliyor, gayet iyi bir değer, özellikle slingshot + ulti şeklinde 3-4 kişinin içine daldığınızı düşünürseniz. Kötü yanı Q'sunun rangenin çok kısa olması ve stopcast olması. Hareket halindeyken atılabilse bile yeter aslında. O kadar saçma ki casti, adam eğer senden kaçıyorsa Q yetişmiyor kesinlikle. Eğer iyi bir takım denk gelmediyse sürekli ölüyorsun. Slingshot + ultiyle adamlara giriyorum, arkadan gelir gibi yaptılar diye; bir bakıyorum hepsi dönmüş kaçıyor, göt gibi adamların arasında kalıyorum. Bir de pasifi güzel düşünülmüş olsa da biraz tırt, slimeların daha hızlı hareket etmesi lazım, her seferinde kesiyorlar, daha onunla survive etmek nasip olmadı.
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Jeeztro said: Bi kaç kere geldi bizim takıma karşı tokat yiyip gittiler.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Soimyr said: ad tf nin ap den daha viable olduğunu falan iddia ettiğin için dikkate almazsak kusra bakma teemomid. yok len onu ben söyledim. daha viable demedim daha iyi sonuçlar alıyorum ben dedim. benle alakalı yani. ayrıca yeni oyun çıkmamış da çıkmış chogat eats the world diye chew diye
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 deadwoll said: Zac tam takım oyuncusu. Slingshot mükemmel bir opener, ultisi zaten küfür gibi. W da eğer ap giderseniz 2sn'de bir %20 max. hp vurabiliyor, gayet iyi bir değer, özellikle slingshot + ulti şeklinde 3-4 kişinin içine daldığınızı düşünürseniz. Kötü yanı Q'sunun rangenin çok kısa olması ve stopcast olması. Hareket halindeyken atılabilse bile yeter aslında. O kadar saçma ki casti, adam eğer senden kaçıyorsa Q yetişmiyor kesinlikle. Eğer iyi bir takım denk gelmediyse sürekli ölüyorsun. Slingshot + ultiyle adamlara giriyorum, arkadan gelir gibi yaptılar diye; bir bakıyorum hepsi dönmüş kaçıyor, göt gibi adamların arasında kalıyorum. Bir de pasifi güzel düşünülmüş olsa da biraz tırt, slimeların daha hızlı hareket etmesi lazım, her seferinde kesiyorlar, daha onunla survive etmek nasip olmadı. kanks o slime lar zaten normal oyun için. ranked de eğer silver V ve üstüysen kesiliyor zaten. öbür türlü kimse dokunmuyor. geçen 5 kişinin arasında kaldım millet alistara giriyor ben 4 slimela kalktım ayağa tekrardan.
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 TeemoMid said: Lectre said: Fin said: ap runlarla botta tf oynayabilirsin top içinde nidalee elise. ya beni aydınlatsana abi bi. main olarak tf böyle 20+ kill istediğimde yi oynuyorum ve bu ikisinide ad oynuyorum. fakat kimi görsem ap oynuyor ve hani bugüne kadar adam gibi oynayanıda görmedim bir ap tf dışında. hangisi daha efektif lan hata mı ediyorum ben? hoş artık tf yi ile oyun kaybetmiyorum neredeyse nidaleleleleye sardım ama bilemedim. TF AD > AP gördügün gibi oda (teemo mid) aynısını iddia etmişti lectreda, kendini çoktan banlattığı için tartışmanın manası kalmadı sanırsam. dip not, evet noktalama önemliymiş.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 nereden banlandım ne oluyor? abi oyun stili meselesi, ben zaten ap iyiymiş dedimde ad ile daha rahatım, zaten sürekli adc oynuyorum. bruiserı bot gönderip bi 7 8 dk sonra swap atıyorum bota kablederlerse çok tatlı oluyor bence onu didim.
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Bana şimdi diyin bakalım ranked bronze I'den neyle plat olurum en kısa zamanda? Geçen sezon first tier silver'dım bu sefer 3w 2l ile bronze I'e attı. Shaco, Lee Sin, Shen, Lux, Akali, Graves falan en iyi oynadığım herolar. Çok şükür skill shot atabilecek el göz koordinasyonuna da sahibim. Solo que oynuyorum; op, tek başına oyun kazandıracak hero tavsiyesi lazım sdf
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 akali, yi, darius ilk aklıma gelenler.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 deadwoll said: Bana şimdi diyin bakalım ranked bronze I'den neyle plat olurum en kısa zamanda? Geçen sezon first tier silver'dım bu sefer 3w 2l ile bronze I'e attı. Shaco, Lee Sin, Shen, Lux, Akali, Graves falan en iyi oynadığım herolar. Çok şükür skill shot atabilecek el göz koordinasyonuna da sahibim. Solo que oynuyorum; op, tek başına oyun kazandıracak hero tavsiyesi lazım sdf ad ezreal, yi , iyi farmlarım diyorsan veigar, takımla birlikte kazanayım diyorsan tf, ve üst mesajdakiler. zedde iyi abi, ama şöyle bir durum var iyi kasarım el bacak kordinasyonum iyi diyorsan iyi bir adc ile, ne bileyim vayne gibi takımı bait olarak kullanıp çok focuslanmadan indirebilirsin herkesi.
Allure- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 valla bronze 5'ten silver'a cassio, riven, graves 3lüsüyle ile çıktım.
Öne çıkan mesajlar