Narius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 İyi yönünden bakarsan düşme riskin yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Jim_E_Rustler said: Leona hala favorite support. Bazen Thresh keyifli oluyor da, Leona bambaşka bir aşk. adc carry 50+ IQ ya sahipse leona ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Lulu or afk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ilk skinim de geldi. http://4.bp.blogspot.com/-9H20eGgedaM/UFCj7-6YGsI/AAAAAAAAC20/5NnGjkQ02dU/s1600/justicar_syndra.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 HHHHHNNNNNGGGGGG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Her oyun karşıda bir xin zhao. Kusucam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Direkt ilk ranked game'i ezdim Justicar Syndra'yla. GET REKT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Oyun başlamak üzere, top gidiyorum Malphite'im, tank oynicam, karşımda Garen var /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 armor al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 oyundan cik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 sonra geri nexus olarak gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 164 armor var adam bana mısın demiyo, E'ye basıp HUEHUEUHEHUHUEHUEHUEHUE diye dönüyo ortalıkta ölüyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 6300 oldu ne alsam ya yeni bişey pantheon wukong draven nunu oynamayı sevdiğim herolar. Hiç mid oynamadım ap hero ya da assassin mi alsam yeni bi tane? var mı önereceğiniz bişeyler? Garen iyi duruyorda top ta o kadar çok karşılaştım ki oynamak zevk verecekmiş gibi durmuyor =) runelar allaha emanet hiç bakmıyorum bile =) rune mu alsam pantheon için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 zed/kha'zix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 lvl 20 barajını geçtiysen, rune almaya başla ufak ufak. ucuzundan da bikaç hero al draft oynarsın, blind pickle bayaa farkediyor oyuncu kalitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kojiroh said: Oyun başlamak üzere, top gidiyorum Malphite'im, tank oynicam, karşımda Garen var /discuss Farm yapıcaksın. Olayın bu. Sonra Garen maren dinlemez Malphite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ranked oynuyorum zaten. Pantheon ile oynamak zevkli zaten iyi oynuyorum da bazen hero değiştiresim geliyor bir de hiç mid herom yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Pantheonla mid yapabilirsin gerçi ama ap istiyorum diyorsan direk lux al yoksa hem zevkli hem de 3150ip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Olduramadım ya, normalde 2-3 karakterim var, Soraka ya da Sona olamazsam top Malphite ya da Fiora gidiyorum da Garen'e karşı yetemedim. Riven'a da yetemiyorum mesela. O değil de 2/6/32 oynadım bi tane bile teamwork şeysi veren olmadı, hiç mi emeğim yok lan allahsızlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Ben tek başıma oyun taşıyorum bir kişi teşekkür bile etmiyor sen ne diyorsun. *Ama bir kişi yüzünden yenilince, adamın hatasını söylemek flamerlık oluyor reportlamayı biliyor yüzsûzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ben de tek basima oyun tasiyorum, ama ters tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 4v5 Ranked? NO FUCKING PROBLEM. http://i.imgur.com/rX6wyUf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 olaf çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Olaf mid campledi ve gank atarken beni feedledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Kojiroh said: Olduramadım ya, normalde 2-3 karakterim var, Soraka ya da Sona olamazsam top Malphite ya da Fiora gidiyorum da Garen'e karşı yetemedim. Riven'a da yetemiyorum mesela. O değil de 2/6/32 oynadım bi tane bile teamwork şeysi veren olmadı, hiç mi emeğim yok lan allahsızlar :( Abi support u nasıl bu kadar sevebiliyorsunuz ? Ben sıkılıyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar