Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 çok basit bir hesap yapalım. weaver'a battlefury çıkmanın, perservence + 2 javelin çıkmaktan ne +'sı var bakalım. baktım şimdi 400gp fark var. battlefury'nin +1 hp regen, %25 mana regen'i var. javelinlerse 3 damage fazla veriyorlar. javelin'ler, inventory'de çok yer kaplıyorlar ama early-mid game'de çok sorun olacağını sanmam. ward falan taşımıyorsun sonuçta. bot + tp + belki ring of aquila. diğer yandan mid-late game'de javelin'ler mkb'ye, perservence da linken'a çevrilebiliyor. kısacası hayır bence battlefury weaver için iyi bir item değil. çünkü 400gp'ye çok daha iyi bir seçenek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aaa adam weaver'a battlefury çıkmayı savunmaya çalışıyor.dinozor görmüş kadar şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 saykoleo ne güzel yazmış. Bence iyi değil demiş gayette güzel söylemişte Bana göre iyi diyorum ben de. Nedir yani ters olan? Dinazor rakçısının dinazor görmüş kadar şaşırması ilginç yıl 2013 80's rocker yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 çok yanlış anlamışım MKB yerine Battlefurry sanmışım. orijinal cevabım: "true-shot ve attack speed? hele de karşında riki ya da mort varsa yada butterfly/heavens çıkmış biri varsa" Gerçi yine okudum anlamadım perservence + 2 javelin derken? O build linken+mkb ye gidiyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Fakkoo said: saykoleo ne güzel yazmış. Bence iyi değil demiş gayette güzel söylemişte Bana göre iyi diyorum ben de. Nedir yani ters olan? Dinazor rakçısının dinazor görmüş kadar şaşırması ilginç yıl 2013 80's rocker yeah agzindakileri bitir sonra konus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 postayı koydu aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 xieon said: çok yanlış anlamışım MKB yerine Battlefurry sanmışım. orijinal cevabım: "true-shot ve attack speed? hele de karşında riki ya da mort varsa yada butterfly/heavens çıkmış biri varsa" Gerçi yine okudum anlamadım perservence + 2 javelin derken? O build linken+mkb ye gidiyor demektir abi weaver'a battlefury yapılır mı o tartışılıyodu da, diyorum ki ben de onu yapacağına perservence + 2 javelin yap, nerdeyse aynı şey üstüne gelecekte linken ve mkb'ye gidebilirsin. bu yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 xieon said: çok yanlış anlamışım MKB yerine Battlefurry sanmışım. orijinal cevabım: "true-shot ve attack speed? hele de karşında riki ya da mort varsa yada butterfly/heavens çıkmış biri varsa" Gerçi yine okudum anlamadım perservence + 2 javelin derken? O build linken+mkb ye gidiyor demektir adam da onu diyo zaten, aynı paraya battlefury yapma da, perseverence ve 2 tane javelin cık, hem neredeyse aynı hesaba geliyo regen ve damage konusunda, hemde bi sonraki item kombinasyonu olarak linken ve mkb'ye dönüşerek daha iyi build sağlıyo. Ama arkadaş eğlence için oynuyorum farklı build yapmayı seviyorum dediği için potm - weaver gibi herolara bf cıkmaktan cekinmiyo vs vs.. bana göre weaver için ilk 3 item pt - vanguard - radiance, tabi karşıdaki herolara göre build her türlü değişir. Ama karsıda daggerli bi initiator varsa radiance cok güzel oluyo, dagger'i direk cd'ye soktugu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 weaver a tranquil yapmıcaksam oyun basında 2 tane core item yapana kadar düz bot bile almıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ring of Basilius + düz bot sonracıgıma radiance ya da monkey Tartışmayın boşuna.Üstüne linken mi yaparsın ne yaparsın bilmem ama başlangıc böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 madalyon deso ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Radi konusunda biraz takıntılıyımdır. Bence en iyisi direkt radi rush. Eğer 12-15dk arası alınabilirse muazzam oluyor onun dışında dk 20-22 ye kadar maks süresi var bence o dakikadan sonra bir pt si bir de radisi olan weaverdan pek hayır gelmez tek gemle, tek stunla yatar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ingilizce bilen ruslar ss i nasıl verir? RUSÇA! adam ingilzice konuşuyor ama oyun içi gank, ss, dikkat vb. kısaltmaları arkadaş rusça yazıyor. ingilizce seçip giriyorum, sanki rusça bilmem gerekiyormuş gibi bir beklenti içerisinde. epeydir böyle komik tiplere denk gelmiyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aquila said: ne gelirse gelsin, pt+vanguard+lifesteal, sonra rakibin cesmesindeyiz. Budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 jugger solo - prophet jungle - dazzle+antimage bot bende huskar mid'im. karşımda stormspirit var. dakika 4-5 falan daha ulti yeni gelmiş. önümden ultiyle rune alıp yukarı giden stormspirite ss verdim. üzerine geliyo diye çizdim 3 kere falan pingledim. bütün oyun SAY SS NOOB MID haraslandım. 4 pre girmişler. 4 tane rus. dakka 10 3-0'ım midde. fed mid omfg spam başladı. bu arada 1 tane ward yok runelerde falan. haritada 1 tane ward yok falan. 4 report. lowpri. takımda 3 kişi 2-10 / 2-13 / 3-11 4 report. lowpri. 4 rus. low pri. dört rus. DÖRT TANE RUS. rus var dört tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Fakkoo said: birileri angut mangut neyim yazmış çok biliyormuşçasına konuşmuş falan cevap vermicem. Hepinizi gatlarun cok rahat. Public gamelerde asla heroların support,carry,disable olduklarını göz önünde bulundurmam.Gereksiz çünkü... Oyunu eğlenmek için ve farklı şekilde farklı item dizilişleriyle oynamayı seviyorum. Weavera miranaya genellikle battlefury kastığımı söylesem coğunuz g.tünüzle güleceksiniz. Ben böyle oynamayı seviyorum işte abi olayı cleave vurmak olan ahım sahım bi dmg bonusu olmayan itemi neden cleave vurmadığı herolara alıyosun ki? skadi yap? dmg istiyosan hemde slowda var hp de var regende var hem rangede attack modifierda olmuyo ustune deso bile yapılır yane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 jugger solo nasıl bi build lan? level 1 de healing ward alıp vura vur amı kesiyo? yoksa 2 defa donup basede regen olup geri mi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 rus hikayeleri anlatın arkadaş çok zevkli oluyo asdgjba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Takımda jugger, am, huskar bir de nature. Zaten böyle bir lineup kazanırsa tesadüfi olur. Pub da tek support çok işkence bir şey, adam hem cour, hem ward alacak, hem creep kesmicek, sonra yem oluyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Dün gerçekleşen nacizane 1 türk + 4 rus oyunumu anlatıyım. Takımda pudge, storm ve morph varken mid'e giden hero kim ?? WHISP :) huskar'a karşı. Huskar 8. dk armlet cıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ruslardaki invoker ve pudge fetişi var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 BonePART said: ruslardaki invoker ve pudge fetişi var bide evet malesef invoyla 2 skill kullanıyorlar zaten biri sunfire diğeri meteor veya invis. pudge ile oynarken de 30-40dk'da 5-6 isabetli hook görürsen şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 dil ingilizce seçip 4 rus gelmesi takıma allah bin türlü belanı versin valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 ben Y yi kullanıp anlaşmaya çalışıyorm onlarda rusça gözüküyodur umuduyla tık yok ama bugün bi oyundayım karşı yeniliyo. herifin dediği şu i guess you already understand that night stalker and phantom lancer is russian asdfgkssadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Ben de chat tekerlegini kullaniyorum ruslarda etkisi degismedi ama türklere karsi cok efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar