moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 hah aynen benim anladığım budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ulan bi kere bloodseekerın lane de işi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yoklugumda uzerime cok gidilmis. rakibin ayaklarının yonune gore cıkacagı itema karar verenlerdenseniz onunuz acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 wut değil hacı bs mid herosu silencer da semicarry. hadi diyelim aynı lane e gittiler bi şekilde ikisinde de disable yok tabii ki hurra diye girmicekler combata midden gang beklicekler karşıda bi disable bile varsa teknik olarak durum bu ama gerçekte nedir bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 rus diye geldim dota çıktı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 ZaugnaKhaldun said: ruslardan kaçmak için us east serverına girdim, kiril alfabesi ile nickini yazmış bir rus geldi takıma. morphling seçip "mid" yazdı ve oyun boyunca başka bir şey yazmadı. bir şey de yapmadı. sen bir şey yazsaydın ? o yazmadı diye senin yazmaman da garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 usa east'de daha az rus oldugu bir gerçek. Ama 300 ping ile oynarsam bir anlamı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 130 - 150 arası maks, idare ediyor şimdilik rustan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 cempostaci said: ZaugnaKhaldun said: ruslardan kaçmak için us east serverına girdim, kiril alfabesi ile nickini yazmış bir rus geldi takıma. morphling seçip "mid" yazdı ve oyun boyunca başka bir şey yazmadı. bir şey de yapmadı. sen bir şey yazsaydın ? o yazmadı diye senin yazmaman da garip Yazsa bile bişey anlayacaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 birileri angut mangut neyim yazmış çok biliyormuşçasına konuşmuş falan cevap vermicem. Hepinizi gatlarun cok rahat. Public gamelerde asla heroların support,carry,disable olduklarını göz önünde bulundurmam.Gereksiz çünkü... Oyunu eğlenmek için ve farklı şekilde farklı item dizilişleriyle oynamayı seviyorum. Weavera miranaya genellikle battlefury kastığımı söylesem coğunuz g.tünüzle güleceksiniz. Ben böyle oynamayı seviyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 senle aynı oyuna düşen 4 tane arkadaş,senin saçmalıkların yüzünden 30-40dk'sını boşa harcamak zorunda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Fakkoo said: birileri angut mangut neyim yazmış çok biliyormuşçasına konuşmuş falan cevap vermicem. Hepinizi gatlarun cok rahat. Public gamelerde asla heroların support,carry,disable olduklarını göz önünde bulundurmam.Gereksiz çünkü... Oyunu eğlenmek için ve farklı şekilde farklı item dizilişleriyle oynamayı seviyorum. Weavera miranaya genellikle battlefury kastığımı söylesem coğunuz g.tünüzle güleceksiniz. Ben böyle oynamayı seviyorum işte Tabi hep turnuva oynayınca insan sıkılıyor, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 biz de adamı savunduk sdkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 eldar said: Fakkoo said: birileri angut mangut neyim yazmış çok biliyormuşçasına konuşmuş falan cevap vermicem. Hepinizi gatlarun cok rahat. Public gamelerde asla heroların support,carry,disable olduklarını göz önünde bulundurmam.Gereksiz çünkü... Oyunu eğlenmek için ve farklı şekilde farklı item dizilişleriyle oynamayı seviyorum. Weavera miranaya genellikle battlefury kastığımı söylesem coğunuz g.tünüzle güleceksiniz. Ben böyle oynamayı seviyorum işte Tabi hep turnuva oynayınca insan sıkılıyor, haklısın. bu nasıl bir mantık yahu? ne alaka ben turnuvalardan turnuvalara mı akıyorum diyorum? 30 40 dakkasını boşa harcamak niye? gayette güzel item mirana veya weaver için battlefury. Beleş damage + regen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Abi işte bir dendi gibi pubda battlefurry, ciddi maç oldu mu doğru oynuyorsun. Yanlış mı anladım public game'de kasmam demişsin, nerede kasarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 yani ciddi maç olunca genellikle support oynuyorum.Çoğu zamanda sadece eğlenmek için oynuyorum bu oyunu. ama takım oyununda ve oyun takibinde iyiyimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 30 40 dakkasini bosa harcamak istemeyen oyun oynamasin, ozellikle takimli online oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 bi ara enchantress'a battlefury meşhurdu daha aganimden bonus almıyodu o zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 istediğini aksabilirsin ki early de battlefury gerçekten çok iyi weaver için. Deli gibi mana regen invisten ultiden dışarı cıkmıyon mis gibi tabi insanların oyundan ne beklediği önemli.Bu dediğim benim için benim kafama çok yatan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 aga linkene git onun yerine. ben anlamadım niye battle fury? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Linken varken ne battle fury si yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 agalisyon dediğim gibi insanların beklentilerine göre istediğini yapabilirsin. regen+damage için battlefury iyi bana göre başkasına göre cleave vurmadığı için kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ne gelirse gelsin, pt+vanguard+lifesteal, sonra rakibin cesmesindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 susadım çeşmeye varmaz olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar