DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bende mi stream açsam ya. at at trollerim milleti çirkin çirkin hareketler yaparım sevenim olur mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 seveni napican, nefretle beslenen insanlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sevenden kasıt izleyendi orda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Vingthor said: bu arada lolde rus yok lolde rus yok diyoruz ben ne ruslar gördüm loldekilerden katkat daha iyi katkat daha insan. bak şunu diyen bi rus vardı 'i cannot speak english well. sorry i am new to dota' ya bunu desin rus canımı yesin 20 kere ölsün falan önemli değil ki hiç rusluk bu değil ki. CYKA diyip 20 kez daha ölmek rusluk. CYKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 barbu +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Clinx alıp mide koştu adam, hissettim rus olduğunu ingilizce konuşsa da içten içe biliyordum yaşanıcakları. Kahramanımı aldım ve ortaya koştum anında kiril alfabesinde küfürler yükseldi =)) Ben midden gitmedim kızıp oyundan çıktı 9 kişi reportladık çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 barbu biliyoruz rusluğun nolduğunu diyorum ki böle rus olsun canımı yesin diyorum. ilk kez 4 prerus'a denk geldim iyi oynayan. şu an mesela çok şaşkınım nasıl oluyor neler oluyor aklım almıyor. o kadar güzel kazandık ki böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: Clinx alıp mide koştu adam, hissettim rus olduğunu ingilizce konuşsa da içten içe biliyordum yaşanıcakları. Kahramanımı aldım ve ortaya koştum anında kiril alfabesinde küfürler yükseldi =)) Ben midden gitmedim kızıp oyundan çıktı 9 kişi reportladık çok eğlendim. e adam ilk gitmiş mide işte neden rusluk yapıyorsun kardeş?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dün deathlord diye biriyle oynadım ama buradaki deildi heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Yok ben Haplo ismiyle oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 teorik olarak karşılaşmamız zor zaten ben lvl 2 yim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 esh paticik lobisine gir. genelde kötü oyuncular mevcut. arada sırada 5v5 oyunlar çıkıyor. ego boosta ihtiyacı olan insanlar olmadığı zaman keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 kızları olmasa rusyayı yok edin diyicem ya bu arada ben baktık kaybediyoruz ward alıyorum paso ne rolde olduğum önemli değil. bari gidip belki adam falan öldürürler diye heriflerde strateji mantığı 0 ya. avantaj eldeyken pushlama yok o gelişmemiş abi 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 cempostaci said: esh paticik lobisine gir. genelde kötü oyuncular mevcut. arada sırada 5v5 oyunlar çıkıyor. ego boosta ihtiyacı olan insanlar olmadığı zaman keyifli oluyor. girdim pati dotaya da 200 kişi var lol =P ekledim şimdiki oynayanları, arada noob ihtiyacı olursa gelirim. nooba neden ihtiyac olsun o da ayrı mesela tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Esh said: teorik olarak karşılaşmamız zor zaten ben lvl 2 yim =P Yanılıyosun sistem itinayla bütün kötüleri benim takımıma yerleştirmenin bir yolunu buluyor. Eğer şuana kadar denkgelmediysek bunun sebebi hayal ettiğin kadar kötü olmamandan. Mesela iki eliyle pipisini tutup tuvaletini yapabilenler benim takımıma gelmenin ötesinde iq'ya sahip oluyorlar öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Takımımda 4 rus vardı ve yendim. Hatta yendik lan adamların hakkını yemiyim, bildiğin Rus Sven Aoe kesiyordu adamları HAHAHAHHA 2. oyun yine 4 rus noluyor lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 biz sana söyleyemedik bi türlü ama sen russun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Rus olsam da rus serverını seçmiyorum lan. AYRICA YİNE YENDİM ULAN. KARŞIDA TÜRK VARMIŞ BAĞIRA BAĞIRA KÜFRETTİ AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Aasdasdas Bi defa tek başıma pub takılıyorum.Karşımıza okuldan arkadaşlar geldi. Oyun başı çok fazla dalga geçtim. Dakika 2 civarı kiril alfabesinde bir yazılar gördüm takımımda. 4 rus gelmiş yanıma. Hunharca ezildik. Sonra 1 ay bizim çocuklar dalga geçti... Ya şunu da eklemek lazım. Bizim Türkler de cidden gerzekçe oynayabiliyor. KotL ile gitmişim 4 stack ancient yapmışım. Adama diyorum ki. "Ancientları stackledim gel keselim." "O ne demek" diye cevap veriyor. "Gel buraya 3. skillini at" dedim. Level 13 olmuş tinker'da March of Machines yok... Tamam hadi geçmişte kaldın, eski usül 121212 gittin. Be kardeşim. O skill sayesinde tinker tinker oluyor. Stat vermek neyin kafasıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi march gereksiz goruluyor genelde az dmg vuruyo ya ne gerek var deniyor ust uste stackleyince magmus ultisinden fazla dmg verdigini dusunmuyo kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 DeathLord said: Takımımda 4 rus vardı ve yendim. Hatta yendik lan adamların hakkını yemiyim, bildiğin Rus Sven Aoe kesiyordu adamları HAHAHAHHA 2. oyun yine 4 rus noluyor lan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 eu'da ruslar us'de hispanicler. hondan gecis yaptik ta honun ilk zamanlarindan farki yok server olarak. region lock gelmesi lazim. adamlar iyi oynasa bile anlamadigin dilde konusulup yazi yazilinca sinir oluyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yine bir sabah yine bir rus takımı ve yine bir kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 yine aynı dramı yaşıyorum bidaha tek girersem zikginler beni o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 abi allah harbi belalarını versin yok bu kadar kötü bi millet ya rezalet. açıklaması falan olması lazım bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar