KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 bu arada özet geçin pliiz. kemikıl uzatma ameliyatı mı olmuş?
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 gelişme var mı peki? yeniden oluştu mu foreskin?
Drall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 şu konuyu küçümseyenlere hayretle bakıyorum. Vücut bütünlüğünüzün özgür iradeniz dışında bozulmasına nasıl normalmiş gibi bakabiliyorsunuz ki? doktor sana sormadan sana bi tedavi uygulasa gidip dava etmez misin? "amaan çok sorun değil alt tarafı artık işaret parmağım o kadar da iyi hissedemicek dokunduğum şeyleri", ya da "alt tarafı artık yediklerimden tat alamıcam" falan mı diceksiniz? her konuda "kadının orgazmı erkeğinkinden 7 kat fazlaymış bikbikbik" diye konuşmayı biliyosunuz, sebebi burda işte kabul etmek istemeseniz de. hadin hep beraber anamızı babamızı ve bütün bir toplumu dava edelim! sdfg
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Chemical said: Böyle bir upgrade çıkarmış dallasdaki amcamız, az önce ulaştı taktım evet çok daha iyi, baya güzel oturuyor biraz küçük geldi gibi ama kurtarıyor, baya rahatlattı, bölece restoration süresini tüm güne çekmeyi düşünüyorum. bi de gece için retainer aldım onu da denicem. pardon, bu ne abi?
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ha tmm =/ yahu chemical operasyon mu geçirdi fln bilmiyorum detay, ondan sorduk
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 şurda bir tane kestirmemiş adam yok ki yaptığı yorum bir işe yarasın bence kestirmek değil de zamanlaması bilinçli seçilmiyor
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Dworgian said: ha tmm =/ yahu chemical operasyon mu geçirdi fln bilmiyorum detay, ondan sorduk Sünneti geri çevirmeye çalışıyorum ben 1 yıldan fazla süredir, http://www.catstretcher.com/ bunu kullanıyorum, fotodaki şeyler üretici upgrade çıkarmış o parçayı satın aldım kendisinden.
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 2 sene olucakmış yalnız 2013 feb açmışım topici, vay be. Ya gelişme var, ama bu 4-5 sene süren bir şey, baya long term bi olaydı yani. Foto çekseydim başta sonda iyi olurdu herhade. Da şöyle bişey oldu, bu esnada ben 22 kilo falan verdim, o yüzden oluşan derinin bir kısmı geriye çekildi, pubic yerin altındaki yağ eriyince. Ama çüküm daha büyük duruyor çok kilo veridiğim boşa gitmedi yani uzattığım deriler, gene çüke gitti yani devlete gitmedi.
masa Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 şimdi şu konuya açıklık getirmen lazım kilo vermen mi pipini büyüttü yoksa satın aldığın aparat mı?
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kilo vermek hakaten çükü büyütüyormuş. kasık yağlarını eritmek daha doğrusu. haydar dümen diyor (tu)
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 masa said: şimdi şu konuya açıklık getirmen lazım kilo vermen mi pipini büyüttü yoksa satın aldığın aparat mı? kilo verme lol
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Black-ice said: kilo vermek hakaten çükü büyütüyormuş. kasık yağlarını eritmek daha doğrusu. haydar dümen diyor (tu) yok bee, göbek falan azalınca mal daha bir ortaya çıkıyor kazık gibi işte, ona kalan deri rahatlıyor falan. yoksa malın içinde süngerimsi kemik var, sitsen büyümez mal
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 mal iyi de çevresi kötü. genel durum bu. adonis kaslarını çıkartıp bekleyin.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Black-ice said: kilo vermek hakaten çükü büyütüyormuş. kasık yağlarını eritmek daha doğrusu. haydar dümen diyor (tu) yok bee, göbek falan azalınca mal daha bir ortaya çıkıyor kazık gibi işte, ona kalan deri rahatlıyor falan. yoksa malın içinde süngerimsi kemik var, sitsen büyümez mal benimki genel olarak 16-17 takılıyor ama çoook arada cidden 20 ye kadar çıktığı oluyor lan. bunun sebebi nedir?
Drall Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Black-ice said: kilo vermek hakaten çükü büyütüyormuş. kasık yağlarını eritmek daha doğrusu. haydar dümen diyor (tu) yok bee, göbek falan azalınca mal daha bir ortaya çıkıyor kazık gibi işte, ona kalan deri rahatlıyor falan. yoksa malın içinde süngerimsi kemik var, sitsen büyümez mal kemik falan yok canım naptın
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Shean said: "Tatar Ramazan" said: Black-ice said: kilo vermek hakaten çükü büyütüyormuş. kasık yağlarını eritmek daha doğrusu. haydar dümen diyor (tu) yok bee, göbek falan azalınca mal daha bir ortaya çıkıyor kazık gibi işte, ona kalan deri rahatlıyor falan. yoksa malın içinde süngerimsi kemik var, sitsen büyümez mal benimki genel olarak 16-17 takılıyor ama çoook arada cidden 20 ye kadar çıktığı oluyor lan. bunun sebebi nedir? hayal gücün
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 "Tatar Ramazan" said: Shean said: "Tatar Ramazan" said: Black-ice said: kilo vermek hakaten çükü büyütüyormuş. kasık yağlarını eritmek daha doğrusu. haydar dümen diyor (tu) yok bee, göbek falan azalınca mal daha bir ortaya çıkıyor kazık gibi işte, ona kalan deri rahatlıyor falan. yoksa malın içinde süngerimsi kemik var, sitsen büyümez mal benimki genel olarak 16-17 takılıyor ama çoook arada cidden 20 ye kadar çıktığı oluyor lan. bunun sebebi nedir? hayal gücün + hatunun hayal gücü deal with it : DDDD
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 konu çük boyu karşılaştırmasına girince öm atın beyler
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 sdfgsfg yok ya örnek olarak verdim kemik varsa nasıl oluyor diye. cidden ilgimi çekti. sidik yarıştırma modunda değilim.
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 kemik yok da. öyle 3cm artmaz arada bir sfds. bir de takılmayın boyutuna 3-5cm değilse. antreman yapın uzun süreler için. o yeterli.
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ben zaten daha 15, 14 diyen duymadım lan. ya hakkaten herkesin en az 16 ya da 15 ve altı herkes otomatikman 16 diyo.
Shean Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2014 ya zaten bu kegel egzersizlerini yapmaya başladığımdan beri oldu bu. günde 3 defalık yapıyorum işte. dediğim şey oldu. yani yalan yok. bazen hoşuma gidiyor olmasıda içten içe "bu ne lan ne alaka" dediğim oluyor.
Öne çıkan mesajlar