HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bitane balona vazelin doldur, tak onu. oyle dursun butun sex yapmadigin zamanlarda
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sünnetli daha yakısıklı. SAKLAYACAK BİRŞEY YOK.
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ekmek said: Abi git bir şişe ethidium bromide al, sür penisinin ucuna, %100 kanser. Deri yeterli uzunluğa ulaşınca kolonyalı mendille silersin kanseri. Adam ayakustu kansere care buldu lan
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Shean said: abi kızla sevişirken görse eziklese seni hoş olur mu? veya sen sünnetsizsin diye sana kız vermeseler? ghoulpilavı gibi adam nereye kızla sevişiyor ya
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 BonePART said: Abi sırf müslümanlar sünnetli değil ki? Yahudiler de sünnetli. Amerikalıların çoğuda sünnetli. ek olarak:
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Gizli said: abi sünnet erken boşalmayı hissizlik yarattığı gerekçesiyle yokeder diye bir şey yok.aksine travmaya yol açıyor ve erken boşalmaya neden oluyor abi ne travmaymış anasını satıyım çoğu insan olayın kendinden çok düğünğ hatırlıyo zaten
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 aquila said: =( bak mesela bu konuda bu adamın sözü önemli adam 26 yaşından sonra müslüman oldu sünnet oldu var mı bi hissizlik ezekiel
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Flassh said: lan hissiz olduktan sonra 3 takla attırıp boşalsam nolur boşalmasam nolur lkdgjhsg aldatmaların çoğu erken boşalmadan olayor. edit: bu arada o keratinaziton dediğin olay sola çekme filan mı ?
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 BonePART said: Gizli said: abi sünnet erken boşalmayı hissizlik yarattığı gerekçesiyle yokeder diye bir şey yok.aksine travmaya yol açıyor ve erken boşalmaya neden oluyor abi ne travmaymış anasını satıyım çoğu insan olayın kendinden çok düğünğ hatırlıyo zaten ne alaka abi hatırlamayla bilinçaltına yerleşiyor işte
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bu bilinçaltı mevzusu koca bir yalan ya. yok çocuğun kıcına vurunca ilerde çok sert oluyomuş falan. sünnet olunca heyecanlanıp erken boşalmalar.
senko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ahahaha sunnet erken bosalmaya sebep oluyormus lol
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yazık lan hepinize ben neden burdayım lol
Ren Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kula kulluk edene yazıklar olsun, batsın bu dünya diye gireceksin diye bekledim ama girmedin.
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi ben iyiki oldum diyorum yani onu kesilmeyince 7/24 condom etkisi olurdu dusunsene :/
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 AtlaraFisildayan said: bu bilinçaltı mevzusu koca bir yalan ya. yok çocuğun kıcına vurunca ilerde çok sert oluyomuş falan. sünnet olunca heyecanlanıp erken boşalmalar. su tamamiyle yalan bence her ne kadar erken bosalma sebebi densede gec bosalma sebebide olabiliyo ayni zamanda
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 patinin fahri doktorları iş başında gene
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hafta 1: iyi lan, arada kayıyo ama sabun su yıkadın mı sorun çözülüyo
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 olm sen şimdi derinimi uzatacan, deriyi kesip eski halinemi getirecen,? deri uzarsa bir halta yaramaz sanki. konu neydi !!'^!
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Chemical said: hafta 1: iyi lan, arada kayıyo ama sabun su yıkadın mı sorun çözülüyo arada kayiyor ne ya kafasina gore tek basina hovardaligami cikiyor
Öne çıkan mesajlar