deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 İş başvurusuna gitmek için sabah 5.30'da evden çıkıp 8.30'daki görüşmeye yetişemediğimde "ne yapıyorum ben lan?" diyip gemileri yaktım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Adam bence dünyanın en haklı adamı ya sdfhg. Tabii bu olay belli bir birikimin patlama noktasıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Theridone said: çünkü 3. dünya ülkesinin 3. sınıf vatandaşlarıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 istanbulda mecbur olmadan yaşamak aptallık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dasaaa said: nereye gittiğinizin pek bi önemi yok http://www.youtube.com/watch?v=p9Yhl3pBpl8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aha cünkü böyle bülent ortacgil falan koyuyorlar napıcan nasıl yasayacaksın cok pis taunt attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 dasaaa said: iq 3 falan galiba arkadaşında abi adam erzuruma gitti,fotolarını bulabilirsem koyayım,burnun da sümük donmuş,elin de kızarmış sucukla poz veriyor AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 goldbären said: zombilerin(bağnaz ümmetçi baskıcı totaliter yaklaşım) ele geçirdiği bi ülkede eti(serbest düşüncesi) lezzetli henüz enfekte olmamış bir kitleyi temsil ediyoruz. ve biz daha da azaldıkça daha da kıymetleneceğiz daha iştahla saldıracaklar. mmpfs 70 karakter olsa sonsuza kadar imzam olurdu şu yazdıkların... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Cipetpet said: dasaaa said: iq 3 falan galiba arkadaşında abi adam erzuruma gitti,fotolarını bulabilirsem koyayım,burnun da sümük donmuş,elin de kızarmış sucukla poz veriyor AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA sasdffgh 8D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 amerikanyada suç oranı acayip yüksek değil mi yahu.daha geçen biri yine okulda çocukları öldürdü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 çocuk değilsen bi de okumuyorsan çok iyi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 barnacle said: istanbulda mecbur olmadan yaşamak aptallık yaneye göre kime göre mecbur şurda sorsan herkes mecburen der ama %90'ı değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Fin said: http://cdn.hugelol.org/i/68917.gif ahahahahah özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yazılanların hepsini okumadım ama en az 5-6 sene türkiye'den tamamen ayrı kaldıktan, çevreni falan oraya taşıdıktan sonra ancak belki o serin yaşama moduna geçersin. bizim şanssızlığımız burada doğmuş olmamız. allahın dağında bile olsan bi ekşi sözlüğe, bi patiye, bi hürriyet'e bakıyosun illa ki, yine günün bok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 "ameriga çog gözel" postlarını görünce nedense aklıma hep shameless geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 amerikanin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 göçmen bürosuna forwardlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Trias said: "ameriga çog gözel" postlarını görünce nedense aklıma hep shameless geliyor. mesela fionanın sevişemediğini düşün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 gocmen degilim ki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ren said: Trias said: "ameriga çog gözel" postlarını görünce nedense aklıma hep shameless geliyor. mesela fionanın sevişemediğini düşün... dizi biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 güzel müzik dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 İşim gereği hayatım şöyle olacak; önümüzdeki seneden itibaren 3-5 sene çeşitli afrika ülkeleri (korumalı otellerde kalmalı falan) ondan sonra da avrupa büyük ihtimalle. Sevdiğim insan da bütün bu süreçlerde yanımda olacak. Hem buradan gittiğim için hem de her gittiğim yerde maksimum 1 sene kalacağım için mutluyum. Düzensiz otellerde yaşamak afrikalı abiler falan bir süre bayabilir ama şimdilik mutluyum, heyecanlıyım. Şuan İzmir'de yaşıyorum ve nefret ediyorum. Gennelikle ev, haftasonları çeşme ye gidip rakı mangal falan (insan olmadığı için) falan öyle geçiyor hayatım. Evden çıkıp insanlarla aynı ortama girmek konusunda çok isteksizim. Denmiş zaten ya kız arkadaşına dana gibi bakarlar, ya kavga çıkarırlar. Bıktım buradaki "sosyal" hayattan kısacası. Ben mutluluğu evde takılmakta, yaşlı aktivitelerinde buldum yani, tavsiye ederim. Bir de birini seversen falan tamam. Türkiye'ye göre değil eğlence odaklı hayat. Arama boşuna bulamazsın. Düzgün dediğin kesimin de büyük çoğunluğu yavşak, godoş vs. Daha dün olan olay; kız arkadaşım d&r dan kitap sipariş ediyor, numara bırakıyor. Oradaki itlerden biri birkaç hafta sonra gece mesaj atıyor iyi geceler diye, ben öğrendim d&r da çalıştığını kendi yöntemlerimle. Bana verdi numarayı aradım bilader erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum eyvallah diyor herif. Yani erkek arkadaşı olmasaydı yaptığı doğruydu öyle düşünüyor. Gittim patronuna şikayet ettim ki zaten işten ayrılmış bunu yapmadan önce. Böyle işte, seninle aynı derdi paylaşan çok insan var, kendi çözümünü kendin yaratmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Oha ne yazmışım lan, telefondayım farketmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 niye türkiye'de yaşıyosun ki? başvur yabancı şirketlere. ben 2007'den beri yurt dışındayım. ilk olarak lise sonda öğrenci değişimiyle amerika'ya gittim sonra 1 yıl üniversite okudum orda. ekonomi patlayınca geri döndüm avrupa'da okul buldum, ordan mezun oldum şimdi oracle'da çalışıyorum. zor şeyler değil. işin tek zor kısmı aile ve arkadaşları geride bırakmak. eğer bulunduğun ortama adapte olma kabiliyetin varsa zaten çoğu ülkede yaşarsın. edit: ha bide 1-2 hobi edinirsen zaten tüm zamanını doldurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sipeyskeyk said: İşim gereği hayatım şöyle olacak; önümüzdeki seneden itibaren 3-5 sene çeşitli afrika ülkeleri (korumalı otellerde kalmalı falan) ondan sonra da avrupa büyük ihtimalle. Sevdiğim insan da bütün bu süreçlerde yanımda olacak. Hem buradan gittiğim için hem de her gittiğim yerde maksimum 1 sene kalacağım için mutluyum. Düzensiz otellerde yaşamak afrikalı abiler falan bir süre bayabilir ama şimdilik mutluyum, heyecanlıyım. Şuan İzmir'de yaşıyorum ve nefret ediyorum. Gennelikle ev, haftasonları çeşme ye gidip rakı mangal falan (insan olmadığı için) falan öyle geçiyor hayatım. Evden çıkıp insanlarla aynı ortama girmek konusunda çok isteksizim. Denmiş zaten ya kız arkadaşına dana gibi bakarlar, ya kavga çıkarırlar. Bıktım buradaki "sosyal" hayattan kısacası. Ben mutluluğu evde takılmakta, yaşlı aktivitelerinde buldum yani, tavsiye ederim. Bir de birini seversen falan tamam. Türkiye'ye göre değil eğlence odaklı hayat. Arama boşuna bulamazsın. Düzgün dediğin kesimin de büyük çoğunluğu yavşak, godoş vs. Daha dün olan olay; kız arkadaşım d&r dan kitap sipariş ediyor, numara bırakıyor. Oradaki itlerden biri birkaç hafta sonra gece mesaj atıyor iyi geceler diye, ben öğrendim d&r da çalıştığını kendi yöntemlerimle. Bana verdi numarayı aradım bilader erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum eyvallah diyor herif. Yani erkek arkadaşı olmasaydı yaptığı doğruydu öyle düşünüyor. Gittim patronuna şikayet ettim ki zaten işten ayrılmış bunu yapmadan önce. Böyle işte, seninle aynı derdi paylaşan çok insan var, kendi çözümünü kendin yaratmalısın. seni sevmekle sevmemek arasında çok gidiyorum speys. çok güzel özetlemişsin durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar