Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serin Yaşama Taktikleri

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

zombilerin(bağnaz ümmetçi baskıcı totaliter yaklaşım) ele geçirdiği bi ülkede eti(serbest düşüncesi) lezzetli henüz enfekte olmamış bir kitleyi temsil ediyoruz. ve biz daha da azaldıkça daha da kıymetleneceğiz daha iştahla saldıracaklar. mmpfs

70 karakter olsa sonsuza kadar imzam olurdu şu yazdıkların...
Sosyal ağlarda paylaş

yazılanların hepsini okumadım ama en az 5-6 sene türkiye'den tamamen ayrı kaldıktan, çevreni falan oraya taşıdıktan sonra ancak belki o serin yaşama moduna geçersin. bizim şanssızlığımız burada doğmuş olmamız. allahın dağında bile olsan bi ekşi sözlüğe, bi patiye, bi hürriyet'e bakıyosun illa ki, yine günün bok oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İşim gereği hayatım şöyle olacak; önümüzdeki seneden itibaren 3-5 sene çeşitli afrika ülkeleri (korumalı otellerde kalmalı falan) ondan sonra da avrupa büyük ihtimalle. Sevdiğim insan da bütün bu süreçlerde yanımda olacak. Hem buradan gittiğim için hem de her gittiğim yerde maksimum 1 sene kalacağım için mutluyum. Düzensiz otellerde yaşamak afrikalı abiler falan bir süre bayabilir ama şimdilik mutluyum, heyecanlıyım. Şuan İzmir'de yaşıyorum ve nefret ediyorum. Gennelikle ev, haftasonları çeşme ye gidip rakı mangal falan (insan olmadığı için) falan öyle geçiyor hayatım. Evden çıkıp insanlarla aynı ortama girmek konusunda çok isteksizim. Denmiş zaten ya kız arkadaşına dana gibi bakarlar, ya kavga çıkarırlar. Bıktım buradaki "sosyal" hayattan kısacası. Ben mutluluğu evde takılmakta, yaşlı aktivitelerinde buldum yani, tavsiye ederim. Bir de birini seversen falan tamam. Türkiye'ye göre değil eğlence odaklı hayat. Arama boşuna bulamazsın. Düzgün dediğin kesimin de büyük çoğunluğu yavşak, godoş vs. Daha dün olan olay; kız arkadaşım d&r dan kitap sipariş ediyor, numara bırakıyor. Oradaki itlerden biri birkaç hafta sonra gece mesaj atıyor iyi geceler diye, ben öğrendim d&r da çalıştığını kendi yöntemlerimle. Bana verdi numarayı aradım bilader erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum eyvallah diyor herif. Yani erkek arkadaşı olmasaydı yaptığı doğruydu öyle düşünüyor. Gittim patronuna şikayet ettim ki zaten işten ayrılmış bunu yapmadan önce. Böyle işte, seninle aynı derdi paylaşan çok insan var, kendi çözümünü kendin yaratmalısın.
Sosyal ağlarda paylaş

niye türkiye'de yaşıyosun ki? başvur yabancı şirketlere.
ben 2007'den beri yurt dışındayım. ilk olarak lise sonda öğrenci değişimiyle amerika'ya gittim sonra 1 yıl üniversite okudum orda. ekonomi patlayınca geri döndüm avrupa'da okul buldum, ordan mezun oldum şimdi oracle'da çalışıyorum.
zor şeyler değil. işin tek zor kısmı aile ve arkadaşları geride bırakmak. eğer bulunduğun ortama adapte olma kabiliyetin varsa zaten çoğu ülkede yaşarsın.

edit: ha bide 1-2 hobi edinirsen zaten tüm zamanını doldurursun.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

İşim gereği hayatım şöyle olacak; önümüzdeki seneden itibaren 3-5 sene çeşitli afrika ülkeleri (korumalı otellerde kalmalı falan) ondan sonra da avrupa büyük ihtimalle. Sevdiğim insan da bütün bu süreçlerde yanımda olacak. Hem buradan gittiğim için hem de her gittiğim yerde maksimum 1 sene kalacağım için mutluyum. Düzensiz otellerde yaşamak afrikalı abiler falan bir süre bayabilir ama şimdilik mutluyum, heyecanlıyım. Şuan İzmir'de yaşıyorum ve nefret ediyorum. Gennelikle ev, haftasonları çeşme ye gidip rakı mangal falan (insan olmadığı için) falan öyle geçiyor hayatım. Evden çıkıp insanlarla aynı ortama girmek konusunda çok isteksizim. Denmiş zaten ya kız arkadaşına dana gibi bakarlar, ya kavga çıkarırlar. Bıktım buradaki "sosyal" hayattan kısacası. Ben mutluluğu evde takılmakta, yaşlı aktivitelerinde buldum yani, tavsiye ederim. Bir de birini seversen falan tamam. Türkiye'ye göre değil eğlence odaklı hayat. Arama boşuna bulamazsın. Düzgün dediğin kesimin de büyük çoğunluğu yavşak, godoş vs. Daha dün olan olay; kız arkadaşım d&r dan kitap sipariş ediyor, numara bırakıyor. Oradaki itlerden biri birkaç hafta sonra gece mesaj atıyor iyi geceler diye, ben öğrendim d&r da çalıştığını kendi yöntemlerimle. Bana verdi numarayı aradım bilader erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum eyvallah diyor herif. Yani erkek arkadaşı olmasaydı yaptığı doğruydu öyle düşünüyor. Gittim patronuna şikayet ettim ki zaten işten ayrılmış bunu yapmadan önce. Böyle işte, seninle aynı derdi paylaşan çok insan var, kendi çözümünü kendin yaratmalısın.

seni sevmekle sevmemek arasında çok gidiyorum speys. çok güzel özetlemişsin durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...