Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Merhaba yaklaşık 4 sene önce şiddetli artık dayanılmayacak noktaya gelmesiyle baş ağrısı şikayetiyle doktora başvurdum.Gittiğim kulak burun boğazcı doktor amca sinüs filmi vs çekti .Ardından tüm boşlukların dolu olduğu hemen ameliyata alınmam gerektiğini söyledi.Yusuf yusuf ilk ameliyatı oldum Sonuç olarak herhangi bir iyileşme görmedim.Bu seferde 2. ameliyatı hem burun kemiklerinin düzeltilmesi hemde burun kanallarının açılması için 2.ameliyatı oldum.Bu seferde sol burun deliğim kısmen kapalıyken ameliyattan sonra sağ taraf kapandı. Şimdi abartmıyorum eskişehirde olabilecek tüm nöroloji doktorları kbb uzmanlarına gittim.Nöroloji için beyin tomogrofisi vs çekildim .Herşey normal gözüküyor ve hangi doktora gittiysem migren teşhisi konuldu.En son Tıp fakultesi nöro bilimdalı prof yaşlı bir amcaya gittim . Oğlum dedi bununla yaşayacaksın tıbben bir çözümü yok dedi.Harici olarak göz doktoruna gittim acaba dedim gözümde birşeymi var ağrı yapıyor yok oda sağlam. Artık anacım senin psikolojin bozuk pc başında çok oturuyorsun ondandır gibi acayip sebebler sunmaya başladı. Ağrı şiddetim bazen gözümü açamıyacak kadar şiddetli oluyor .Güneş ışığını balmak hayal oldu diyebilirim.İşin garibi pc ekranına televizyon ekranına güneş gözlüksüz 5 dakikadan fazla bakamıyorum.Beynime ağrı saplanıyor . Anlıyacağınız evde ışık yanmıyor .Artık eşimde alıştı bu duruma devamlı evde karartma havası var.Şu anda yazarken güneş gözlüğüyle oturuyorum pc başında. En son epilepsi ilaçları denendi beyine giden sinirleri uyustursun vs diye ııh oda olmadı.Hayatım hergün aynı ağrıyı çekmekle geçiyor.Bunaldım yani ne yapacağımıda bilmiyorum. Deneyeniniz varmı merak ettim Akapunktur yaptırayımmı fazla pahalı değil 50 lira seansı, Birde botox önerdiler doktorlar ama oda kesin çözüm değil 3 ila 5 ay arası iyi olabilme ihtimalin var diyor fiyato 1000 tl civarlarında onada maddiyat dayanmaz. Kısacası bunaldım canlı bomba ihtiyacı olan varsa pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 o nasıl bi şey ya. BÖYUN KoNSORÜ diye trolleyecektim de üzüldüm bildiğin. geçmiş olsun. sinirsel gibi seninkisi. migren ağrısı geçirenlerde aynı şekilde ışıktan rahatsız oluyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kötüymüş, hayatın zindan olmuş resmen. umarım bulunur bi çaresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hastaligin sanirim; photophobia http://en.wikipedia.org/wiki/Photophobia Treatment The best treatment for light sensitivity is to address the underlying cause. Once the triggering factor is treated, photophobia disappears in many but not all cases.[30] Patients with photophobia will avert their eyes from direct light (sunlight and room lights), or may seek the shelter of a dark room or wear sunglasses. A study by Stringham and Hammond, published in the Jan-Feb issue of Journal of Food Science, discusses the improvement in visual performance and decrease in light sensitivity (glare) in subjects taking 10 mg Lutein and 2 mg Zeaxanthin per day.[31] gorunuse gore kesin bir ilaci yazmiyor. burdada detayli bir blog var. ama o da care ariyor. http://www.squidoo.com/eye-pain umarim bi cozumu google baba bulur; https://www.google.com.tr/search?hl=en&tbo=d&site=&source=hp&q=photophobia+treatment&oq=Photophobia+tre&gs_l=hp.3.0.0l2j0i30l2j0i5i30l3j0i8i30l3.325.3227.0.3879.5.5.0.0.0.0.189.754.1j4.5.0.les%3B..0.0...1c.1.2.hp.NWv3TbH_V2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 geçmiş olsun. psikologa gitmeyi denedin mi? benimde başım dönüyordu sürekli dengede duramıyordum, arasıra baş agrısı falan gitmedgım doktor kalmadı. tomografi falan cekıldım senın gibi. beyin cerrahı ''vertigo'' dedi ama geçmesi lazım atakların falan diye beni psikologa yonlendirdi. gittim gorustum falan meğersem bende panik atak varmış , vertigo ile birlikte takılıyorlarmış Panik atak vertigoyu, vertigo panik atağı tetikliyormuş. şimdi ikiside geçti gibi ama ilaçları sürekli kullanmam gerekiyor. diyeceğim o ki sende bir psikologa gidebilirsin. belki beyin sürekli birşey olmasa bile vamış gibi hissettiriyordur. mesela ben ayağa kalkarsam başım dönücek mi acaba diye diye ayağa kalktıgımda başımın dondugunu cok hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Geçmiş olsun. 6. çakranın çalışması çok çok yavaşlamış. http://www.squidoo.com/ajna Bunu iyice araştır. Yogaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 burun ve sinüs ameliyatını boşuna mı oldun şimdi anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ctde bişi çıkmaması bişi olmadığı anlamına gelmiyor bu arada doktorların söylemiştir ama ben bazen sarı ultraviole koruyucu gözlük falan takıyorum gece araba sürerken çok geliyor farlar. Aynı şekilde baş ağrısı olduğunda azda olsa rahatlatıyor. En kral çözüm uyumak ya da karanlık odada dinlenmek ya da alışabiliyorsan alışmak. Yıllardır somurtuyorum şahsen ama kafanı dağıtabilecek bişi olunca geçiyor işte biraz. Geçmiş olsun çok. bilgisayar falan kullanırken http://www.gunnar-optiks.de/gaming_collection_tr.html Araba kullanırken dede gözlüğüm var o iş için yapılmış onu nereden bulabilirsin bilmiyorum eskiden babamınmış şimdi ben kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sende sinüzit var gibi gerçi ameliyat da olmuşsun. anacığının sunduğu sebep de acayip değil ayrıca, gayet pc başında çok zaman geçirme göz kuruluğuna ve baş ağrısına sebep olur. biraz alakasız ama bende kbbcıya gitmiştim bir kere rahatsızlandığımda. muayene sonrası bana geniz etin var alınması lazım ameliyat falan dedi. ben ilaçları alıp kalktım sonra bir sene sonra tekrar hastalandığımda gittim benim geniz etim vardı bakarmısınız diye tehşisi koyan aynı doktor birşey yok dedi lol. geniz etim vardı diyordunuz hani dedim adam pokerface. yani burun/sinüs ameliyatları falan çok rahat yapıyor doktorlar sanki mr çekiyor. yani şimdi giden iki kişiden birine, bi yerden ameliyat gerekiyor derler hemen atlamayın. o ameliyatların yarısı da hiç bir şeye etki etmeyebiliyor sendeki gibi. benim de annem ameliyat olmuştu sinüslerden ama daha sonra pek birşey farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 wastyrx said: bilgisayar falan kullanırken http://www.gunnar-optiks.de/gaming_collection_tr.html bu gözlükleri numaralı gözlük üzerine kullanabiliyormuyuz yada numaralı opsiyonu falan var mı? lens takmak gerek öteki türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Doktorun dediğine göre benim gözler şahin mi, kartal mı ney gözüyse ondan abi hiç numara gerekmedi o yüzden bilemiyorum ama mail atıp sorabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 GLOKOM Büyük yazdım, çünkü çok önemli bi hastalık. Yoksa bilemem ama varsa da erken teşhis edilmesinde fayda var. İstanbul'daysan Altunizade'deki Dünya Göz Hastanesi'ndeki Prof. Fatma Öge'den ya da Neslihan Özgen'den randevu al, bi incelesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 vazgeçtim söylenmiş geçmiş olsun bu arada. umarım çaresini bulursun en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Çok geçmiş olsun. Akapunktur kesin çözüm değildir ama rahatlatır az çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 üveit geçirdin mi? bel sıvısını test ettiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 O sarı gözlüklerden almayı çok düşünüyorum .3 gün önce bir abimde tavsiye etti en azından mafya gibi gözlüklerle dolaşmakdan kurtulurum. Tavsiyelerinize açığım bir kaç koca karı ilacı denedim ııh oda olmadı.En son bir karışım verdiler iç bunu çay gibi diye 3 gün içtim ,kulağımda havalı korna gibi sesler gelmeye başladı akşama kadar sanrılar sonra tırstım bıraktım. Bu yakın zamanda bir tomografi çektireyim ben olurda önceden gözükmeyen bir sorun olabilir.Bu aralar hafiften tırsmaya başladım. Annem kanser teyzem kanser teyzemin kızı beyin tümoru 2 önemli ameliyat geçirdi yarım insan geziyor. dayım beyin tümörü adam resmen ölüme terkedildi doktor alın evde yaşadığı kadar yaşasın dedi genç birde. Sıra bendemi acaba :)o Bu arada eskişehirde ikamet ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 çok geçmiş olsun sana da ailene de. çevrendeki bu durumlar acaba bende de mi var şüphesiyle sende ağrılar yapıyor olabilir. daha öncede soyledim bir psikoloğa gorunmende fayda var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 geçmiş olsun ailene ve sana. benim aklıma şey geldi bizim bir arkadaş böle bigün bi uyandı korkunç baş ağrısıyla aylarca devam etti. 11 tane doktora gitti falan farklı farklı bulamadılar bilmemne derken sonunda bi herif buldu. beyin zarında delik varmış. beyin sıvısı dışarıya çıkıyomuş kafatası basıncı kaymış ondan oluyomuş falan. blood patch yaptılar 1 ay nerdeyse hiç kıpırdamadan yattı. geçti şimdi ama hayatı boyunca böle ağırlık kaldırmak yok spor yapmak falan yasak zorlanma anında tekrarlayabilirmiş falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Nevralji degerlendirildi mi? Yoksa sinusler dolu mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Geçmiş olsun arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Vallahi nevralji felan nedir bilmiyorum.Her gittiğim ayrı bir ilaç verdiği için buzdolabı sakinleştirici kas gevşetici dolu. Şimdi yapılan yorumlar üzerine bende bir çok şeyden biri olabilir.Ama psikolojik oldugunu sanmıyorum çünkü hiç mi geçmez abi bir 10 dakika geçsin mesela ne olur yani. Geçmiş olsun dilekleri içinde ayrıca patilere teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Geçmiş olsun. Epileptik nöbet geçiriyor musun? Vücudunda uyuşukluklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar