GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Phyx said: LMPden kastin light penetration degilse ondan ariyorum ben pm attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Oha! Ben gemlerin qualitysi olduğunu dahi bilmiyordum hahah. Eyvallah bilgi için. Bu arada armourda olduğu gibi gemde de quality arttıran zıkkımlardan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Var gemcutter diyoruz 3 chaos orb degeri var. yani basilcaksa %17+ gemlere basilir oda tüm itemleri dizdikten sonra 75+ da yapilmali bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ayrıca kaza bela mirror of kalandra yada kaom's heart düşerse 10 exalted orb dan aliyorum aklinizda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/tgs01_zps18245c01.jpg 3 alchemye satmayı düşünüyorum fena rolllamadı. Da işte 2hander swordcu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 soket sayisi uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Beyler Exalted ile GCP takas edecem 6 tane GCP istiorum bi yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 $WTS EXALTED ORB FOR 6GCP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 onuda yapiorum bi yandan ama istemio kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Şu aralar 6gcp veren zor. 5e düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 WTS 6 Link mace ilvl 59 http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/140057/page/1/#p1284782 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 gcp ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Aluriel said: gcp ney lan gem cutter prism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 GodBlessStoya said: Quaility olanlar daha fazla para ediyor onlara dikkat et. Chain Lesser Multiple Greater Multiple Elemental Hit Reduce Mana Portal Reduced Mana hatirlamadigim bir iki tane daha var Lesser Multiple Projectiles drop değil Ranger isen Merciless'a kadar 4 tane filan alabiliyosun nerdeyse quest rewardlardan. Diğer classları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 marauderim bilmiyordum öğrenmiş oldum eheh. q rewarda göre yine iyi gidiyor 2-3 chaosa sattim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://i.imgur.com/ag0MgvF.jpg şunlar satılır mı? bi de mesela gem trade edicem diyelim ki biriyle varmı bi guide vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 hood satılmaz çok dandik. bana verebilirsin ama istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 vereyim gel, nası buluşcaz oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aa veriyo. ekle beni : Kocasik. ihtiyacın olan gem falan varsa bende de dolu gem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 geldi yine kocasik şikayet butonu kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aluriel said: http://i.imgur.com/ag0MgvF.jpg şunlar satılır mı? bi de mesela gem trade edicem diyelim ki biriyle varmı bi guide vs amulete talip olabilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 varsa ranger için bi item elidne tokuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 valla unique yok, ama rare bişiler var, beğendiğin olursa üstüne de 1 chaos versem kurtarır heralde sdfa http://b1302.hizliresim.com/16/h/k43pz.png şöle bi bow varmış mesela bilmiyorum iyi midir kötümüdür fizikal damajı iyi gibi gördüm. soketleri dandikti ama heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 lvl 50 için gayet iyi bir bow o, 2-3 chaosu var en az. atackspeedi çok yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 lan piety'i kovaladım ama guardlar takıldı duruyor. tolman'ı kurtaramadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar