Nekro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 reampage said: Nekro said: birkac cop item var isine yariyacak varsa baksın vereyim http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/106027 O evasion veren ring lazim olabilir aksam om atarım evasion rating veren ring yok yav yanlis mi baktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Evet accuracy mış o sevinmiştim :p neyse oda güzelmiş ama bi bakıyımda akşam mesaj atarım tüh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 :) ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 reampage said: süreklilik diablo 2'den başarılı. suna katilmiyorum abi... yeni bir alana girerken loading ciktigindan katilmiyorum bence oyunun surekliligi maffediyor o olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Benim orda kast ettiğim içerik olucaktı aslında yani sonuçta grind oyunu sürekli aynı şeyleri farmlyıoruz ama bu map sistemi ve vaad edilen 3 tane daha act (eğer herbiri act 3 gibi olursa) inanılmaz bir içerik olur. Öteki anlamda süreklilik olarak map geçişleri arasında ki respawn süresi beni rahatsız ediyor. Bazen waypoint açılmadıysa ve ölürsen gereksiz mob kestirioyr sana ama bir bakımada faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 öyle bi loading süresi olması bence iyi. zaten oyun dandik bi kan efekti için bile kasım kasım kasılıyor, birde bütün bölgeleri yüklemeye kalkarsa gg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 2011 specli makinada 60 fps stabil 0 donma kasılma var belki driver optimizasyonları kötüdür bende amd var gpu olarak nvidia'da sorun vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bende anlamadım abi bunu, arkadaşta da problem var. ben 200 fps sabit oynuyorum oyunu en ufak bir spike veya donma yaşamıyorum. ha diyeceksin gtx 680 ne olacaktı, e bundan önce 560 ve 5760'da oynadım. aynı şekilde asla 60 fps altını görmedim veya donma yaşamadım. bence driverlarla ilgili bir sıkıntı var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lvl48 witch im act 3 cruel de sıkıntı başladı. buildden değil de gear yok.misal hala bi kolye yok adam gibi (mavi var lan rezilliğe bak) unique hiç yok.partiye girdim düşenlerden 1 tanesini bile alamadım.bugün bişiler satın almaya çalışıcam utanmadan acayip düşük fiyatlar vericem bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi eküri kurmanız gerek. bu oyun solo oyunu değil. pug'la da bu tarz bir oyun oynanmaz. tanıştığınız adamları listeye ekleyin beraber oynayın. ben öyle yaptım CB'da. veya işte patiden birileri olabilir ne bileyim. veya şunu yapabilirsin, gittiğin yer için public grup açarsın (fair loot or kick) yazarsın, 4 kişi gelince private yaparsın grubu 6 kişi karambolu olmaz, baktın grupta aç var, hemen kickler başkasını ekler yine kapatırsın. bu yolla gidersen ninja oranı aşırı düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lvl 50 olmuşum ben meğersem :) beni ekleyin witch in adı "fayne_winter" ne alaka lan demeyin 50 isim denedim olmadı en sonunda name generatorla bunu yazdım lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 http://i.imgur.com/SQEYp3G.jpg 6 alchemy'e sattım. Sanırım ucuz gitti. Almak isteyen elemana "6xalch" yazar yazmaz invt attı. Çok trade yapmayınca piyasayı da bilmiyoruz. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bence iyi satmışın -20 resist var. chatte biri yazmıştı bunu millet de "worst roll" filan demişti senmiydin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oyunun en iyi farm itemını 6 alch a satmak, lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 şaka mısın 2 exalted ederi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 reampage said: 2011 specli makinada 60 fps stabil 0 donma kasılma var belki driver optimizasyonları kötüdür bende amd var gpu olarak nvidia'da sorun vardır hd radeon 6850 var bende 4kisiden fazla partiyle girdigimde moblara attack vremiyorum bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bana ne bakıonuz lan lvl51 daha unique e elim değmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Düşen shielde bak lan 2 tane andvarius takip docks girdim : +36 All Resist +20 Light Resist +28 Int +38 Life 3Blue socket 2link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi şu oyunda ingame chat kanalı olsa ya ne güzel olur kendi aramızda ordan item paslaşırız felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ne ne kadar eder bilmediğim için öylesine koydum ben de. http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/108801 düşük level rarelar falan var niye sakladım onu bile bilmiyorum sdf. varsa ihtiyacınız olan veririm. biraz da gemler var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kırmızı-Kırmızı rare mace str arıyorum lvl51+. Inc physical tercihen %70+, accuracy ve crit olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yeşil slotlu miğfer arıyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 axe tek el mi lazım lol crit demişsin tabi tek el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Arkadaşlar ARMOR eldiven arıyorum main statlar Chaos Resist Light Resist ve Yüksek Life, bunlar opsiyonal > attack speed/life-mana leech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Tek el evet. Sparktan aldım bi tane ama inc. physical damage ı az. Kendim yapayım diyorum ama gemlerimi lvl61base itemlara saklasam daha mantıklı olur heralde. Bu arada crit ve accuracy olmasın istiyorum, resolute var bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar