Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Hele kentteki dwarflar .. Salise durmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 cd project red, konsollar olmasa oyunu bole yapamazdik, demis asd: "If the consoles are not involved there is no Witcher 3 as it is," answers Marcin Iwinski, definitively. "We can lay it out that simply. We just cannot afford it, because consoles allow us to go higher in terms of the possible or achievable sales; have a higher budget for the game, and invest it all into developing this huge, gigantic world. http://www.eurogamer.net/articles/2015-05-19-cd-projekt-red-tackles-the-witcher-3-graphics-downgrade-issue-head-on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ben bi gamepad ile denedim ama sistemde görünmesine rağmen oyun görmüyor gamepadi (Quickshot TX) o yüzden klavye mouse a mahkum devam ediyorum. Yoksa kesinlikle gamepad ile çok daha akıcı oynanır, bazen öyle saçma yerlerde takılıyor ki klavyenin tıklarıyla hassas davranılmıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Skellige direk vikings dizisi gibi basladi... izleyenler gorunce anlayacaktir.. edit : herhalde burasi son zone ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 dreagloth said: abv velen bitemedin, ki bu 2. region, diğerleri nasıl oalcak acaba abi velenden sonra bir de ada var, bi de kaer morhen var , ada velen kadar büyük değil diye anladım ben. Kaer morhen ise zaten küçücük yer orada belli ki bir ana quest yapıp dönecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Novigrada giden ana köprünün ordaki undead kesmece questini failladım baydım ya illa köylülerden biri ölüyor. En son questgiver öldü yine fail, 50xp gitti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 kaer morhen ve Orchid tuto tadinda. velen arti ustundeki sehir > sikellige mi ne iste orasi. zonelar bu kadar yani iki ana harita denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Velende blacksmith den gorev aldim beni adaya yolluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 axedice said: Novigrada giden ana köprünün ordaki undead kesmece questini failladım baydım ya illa köylülerden biri ölüyor. En son questgiver öldü yine fail, 50xp gitti =( aha bana da aynı şey oldu byaa bi load ettim baştan. Sonra baktım o loadum baya geç kalmış haliymiş, gittiğim an birileri yatıyor. Biraz daha önceden load ettim o zaman halloldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 buda burda dursun http://www.youtube.com/watch?v=OUSxNFkoqWE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rHKKP3KcPBs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 axedice said: Novigrada giden ana köprünün ordaki undead kesmece questini failladım baydım ya illa köylülerden biri ölüyor. En son questgiver öldü yine fail, 50xp gitti =( öyle bi tane köylüleri koruma görevinde questgiver ölünce, yaşayan köylüler onun parasını da bana verdilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Norak said: buda burda dursun Tek şeye odaklanabildim... Ya da çift mi desem ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 arkadaşlar işler karıştı ya Keira Metz e yürüdüm, sorunlarını hallettim sırf bir yatayım şu kadınla diye. Sonra onu Kaer Morhen'e gönderdim orada güvenli olur diye. Şimdi de Triss'e aynı şeyi yaptım, hatta sırf skor olsun diye "I love you" dedim kadına geri döndü, evlilik planları yapmaya başladı hemen. Onu da Kaer Morhen'e gönderdim. 1) Yannefer'a ne diyecem ben? 2) Kaer Morhen'de ne bekliyor beni korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 yan varken.. zevksiz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bunların yan ile olan ilişkimi etkilemeyceğini düşünüorum. ne olur etkilemesinn spoiler vermeyin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Etkilemiyor mortiscim, oyunun sonunda islami usüllere göre 4 kadın birden alıyorsun hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Level olayini abartmışlar yalnız ya witcher heavy armor recipeları buldum lvl34 istiyor heralde bütün questler bitince anca giyerim -.- 10 saat oynayip 3 lvl atlaniyor anca zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ileride daha hızlanıyor level atlama sanki, çok fazla quest var akıyorsun arka arkaya. İleride dediği mde level 17yim :) Main quest üzerinden gidiyorum sırf hadi arada 1-2 side quest (önemli karakterlerle ilgili olanlar) hala main quest seviyesi levelımın altında. Şu an level 17'im. Korsan adasına gitme levelıan geldim 16 gerekiyordu. Ama gitmeyecem biraz side quest yapıcam velende. Fakat bu kadar aksiyon ve konyua dalmışken side questlerle de alakasız şeyler yapmak istemiyorum. Novigrad çok hoşuma gitti, şehirde dönen pislikler, çeteler, entrikalar hehe . Dandelion hala mal. Bu arada gırtlak kanseri olan seslendirme çok karakteristik ya birden fazla adama verince olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 kim kanser olmuş, geralt'ın sesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 yok bi ses varya böle köylülerde, falna çoğu ncpde. çok var duymuşunzudur böle tarif edemiyorum ama gırtlak kanseri olmuş gibi adamın sesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Jenny of the woods ne kadar bayık bir combattır öf. Yerinde sabit durup vuramamanın derin acısını yaşadım bolca =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 poe de oyun çıktıktan sonra ve ben daha oynamadan forumda başlığını okuyarak ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladıktan sonra bu oyunda benzer bir hataya gitmeme yoluna gittim... oyuna değinirsek, çok az oynadım fakat iyi gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 No Comment......... Bu da bonus.. Yennefer: Bonus 2.. Ciri: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 oyun bir türlü sarmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar