Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 General kısmında gündüzleri vitality dolduran trait iyi baya lvl16 fln olana kadar çok fazla customisaion olmuyor gibi zaten öyle major etkiliycek bide gene o sekmede rage miydi wrath miydi şu staminanın altında dolan 3 kare kutuyla sign atmani sağlayan traitte baya yardımcı sonrası oyun tarzına kalmış melee sign alchemy hangisine abanıcaksan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 fast ya da heavy atak mı oynuyosun ona göre değişir, ama generaldaki vitality regen e kesin vermek lazım ilkini, hele hard da oynuyorsan kesin kesin. Onun dışında edriel in dediği gibi sign ları stamina dan değil de diğer zımbırtıdan atmanı sağlayan trait de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 consumable slot için 2 çok az ya. 4 olaydı en azından =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bountyleri inventory kısmında atın inventorysinden değiştirebiliyorsunuz. Eğerdi, çantaydı , bounty di en altta duruyor. Notice boardlar ? yerleri açıyor , aralarında kontratlılarda çıkıyor. Ben önce hepsini kontrat zannetmiştim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Potato pcde cok zevksiz lan. Sileyim en iyisi yrni pc alinca oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Witch boobs .. Mmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 şöyle bir calculator buldum da scripte hata var bir ağaca 20 den fazla skill veremiyorsunuz her skilli 1 saymış cap için halbuki her icon max ta 1 sayılması lazımdı. Şu yönde bir build fantezim var bakalım yapabilicem mi http://www.gosunoob.com/witcher-3/skill-calculator/?combat=115_153_215_235&sign=125&alchemy=115_153_215_254_313&general=231_321_331&slotted_skills=1xcombat_1_1|2xcombat_2_1|3xcombat_2_3|4xsign_1_2|5xalchemy_2_1|6xalchemy_3_1|7xgeneral_2_3|8xgeneral_3_2|9xgeneral_3_3|10xalchemy_2_5 Neyse kasamadım şimdi build linkini oturtmaya ama calculator burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 oyunda garip bir hantallık var input delay mi yoksa direk algılamama mı tam çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bir de kamera çok yakın, adamın gözlerini çok yoruyor. özellikle dün gece biraz kafa iyi iken oynayayım dedim başım dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 i7 gtx980 16gb ram falan 30 fps diyo millet topkek. Oyun bas agritiyor input lagiyla fpssiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 başağrısını galiba witcher sensee geçişteki fov değişikliği yapıyor beni de yordu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ps4 e indi sonunda sabah işe gitmeden açtım ilk girişteki garip vidoyu izledim start demeden çıktım geldim işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 W2 de karakter ekrana cok yakindi bundada.. Yoruyor aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Ben dün gittim 970 aldım güzel güzel oynayayım diye , hair works hariç herşey fullde ortalama fps 50 gayet güzel oynanıyor, hair works te gereksiz yere 10 fps fln düşürüyor ondan kapadım.Muhtemelen bir kaç ay içinde çıkacak patch driver fln ile onu da açıp aşşağı yukarı aynı fpsler ile oynamak mümkün olacaktır bence.Grafikler akıyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Benim emektar (AMD x4 940 / HD 7870 / 8 Gb ram) high'da 40-50 fps civarı dolanıyor. Çok rahatsız etmedi henüz grafikler, takılmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben crash to desktıp olayını çözemedim ya reddit de takip ediyorum kesin bir çözüm var mı diye de, herkes ayrı bişey söylüyor. Bir patch gelse de rahat rahat oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 o crashler ve inv stucklar nedense ilk mapten sonra geçiyor. Bu şekilde yorum yapanlarda var bende de öyle oldu. ilk map bitince hiç crash yemedim sonrasında ki 5 saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ama ilk mapde baya content yok mu? rush da etmek istemiyorum herşeyi rahat rahat yapiyim diyorum low'a çektim tüm grafikleri onda da yarım saat sonra yedim crashi. öbür türlü 10-15 dakkada bir yiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Bezerye said: Ben dün gittim 970 aldım güzel güzel oynayayım diye , hair works hariç herşey fullde ortalama fps 50 gayet güzel oynanıyor, hair works te gereksiz yere 10 fps fln düşürüyor ondan kapadım.Muhtemelen bir kaç ay içinde çıkacak patch driver fln ile onu da açıp aşşağı yukarı aynı fpsler ile oynamak mümkün olacaktır bence.Grafikler akıyor tabi. E geforce experience denen program bana medium ya da low settings öneriyor. Benim çözünürlükten dolayı mı acaba? 2560x1080. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 hairworks ne boka yarıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Mortis said: ama ilk mapde baya content yok mu? rush da etmek istemiyorum herşeyi rahat rahat yapiyim diyorum low'a çektim tüm grafikleri onda da yarım saat sonra yedim crashi. öbür türlü 10-15 dakkada bir yiorum. ilk map oyunun %5 i falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Mortis said: ama ilk mapde baya content yok mu? rush da etmek istemiyorum herşeyi rahat rahat yapiyim diyorum low'a çektim tüm grafikleri onda da yarım saat sonra yedim crashi. öbür türlü 10-15 dakkada bir yiorum. ben de 970'le crash yiyodum sürekli, NVIDIA control panel'e girip, 3D ayarlarından aşağıdakini yaptım ve restart attım (image olarak gösteremedim linki) http://forums.cdprojektred.com/attachment.php?attachmentid=14467&d=1432029017 başkaları için devam etmiş sorun buna rağmen ama ben yaptıktan sonra 7 saat aralıksız oynayabildim. bir dene istersen en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 DA2019 said: Bezerye said: Ben dün gittim 970 aldım güzel güzel oynayayım diye , hair works hariç herşey fullde ortalama fps 50 gayet güzel oynanıyor, hair works te gereksiz yere 10 fps fln düşürüyor ondan kapadım.Muhtemelen bir kaç ay içinde çıkacak patch driver fln ile onu da açıp aşşağı yukarı aynı fpsler ile oynamak mümkün olacaktır bence.Grafikler akıyor tabi. E geforce experience denen program bana medium ya da low settings öneriyor. Benim çözünürlükten dolayı mı acaba? 2560x1080. O çözünürlükte normal abi ben düz 1080p oynuyorum :) Edit:Yalnız XP bana da ultra vermemişti optimize et diyince 5 6 ayarı kendim oyun içinden ultraya çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Soru isaretlerine kostur kostur yoruyor be.. Lvl aliyim diye devamli git ? Kes moblari loot kos diger ? ... Lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 7850 ile gayet akıcı oynuyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar