axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Ayaklarımı uzatıp 40" tvde bilgisayar da oynayabildiğim için bu argümanını pek anlayamıyorum. Diğer taraftan sanırım kendi evinde kendi kararlarını veremiyor gibisin. Acaba konsolcuların ortak bi özelliği olabilir mi bu...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ben de dün konsola almaya karar verdim çok daha pahalı olmasına rağmen witcher 2'i pc oynarken "konsol oyunu tam" demiştim kullanıcı deneyimi olarak istediğim şey bacaklarımı uzatarak oynamak şu oyunu. modlara zaten ayıracak vaktim olmayacak. 1 yıl sonra olmadı pc'de tekrar oynarım. şu noktada 10-15 saat modsuz güzel deneyim sunsun yeter. 100 tane oyun bekliyor witcher'ın modlarına gelene kadar; destiny yeni exp başlı başına zaten benim 1 ayımı yiyecek. last of us'ı, lbp3'u, d3'un coop ps versiyonu, bloodborne, never alone, DmC remaster'ı, batman, god of war remastered, helldivers, order, 5 tane indie fln liste uzuyor gidiyor. bugün oyun almayı bıraksam, gaminge ayırabildiğim vakti düşündüğümde 6 aylık fln stok var, hepsi güzel deneyim sunan oyunlar. pc'de alsam bile moda oturup da vakit ayıramayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 axedice said: Ayaklarımı uzatıp 40" tvde bilgisayar da oynayabildiğim için bu argümanını pek anlayamıyorum. Diğer taraftan sanırım kendi evinde kendi kararlarını veremiyor gibisin. Acaba konsolcuların ortak bi özelliği olabilir mi bu...? pampa senin durumun biraz hayaller master race gerçekler konsol gibi hahaha konsol deneyimini köşe takımında keyboard, mouse ile yaşamaya çalışıyorsun, gereksiz zorluyorsun. al bir konsol rahatla. ilk defa seviştiğinde yaşadığın rahatlamayı yaşayacaksın bak gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bu arada recomended cpu 3.4 diyor lan, benim zaten boostlanmış hali 3.4. base'i 3.0 mi ne. recomended altında kalacağım hiç aklıma gelmezdi. yeni cpu serisini çıkartsalar da bir değiştirsem artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 2500k yı 4.5ghz de kullanıyorum canavar gibi. bozulana kadar işlemci değiştirmem heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Bozulmaz o, 10 senelik ömürleri var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 gözler asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 axedice said: Diğer taraftan sanırım kendi evinde kendi kararlarını veremiyor gibisin. Acaba konsolcuların ortak bi özelliği olabilir mi bu...? Evlenirsen bu argümanını tekrar değerlendirelim... (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 CE kutusu ev kadarmis: http://i.imgur.com/pLyuW63.jpg - bide sole bi ss var 1080p demisler, o arkadaki agaclar niye oyle garip anlamadim 2d gibi sanki http://i.imgur.com/6UX98qu.jpg - http://i.imgur.com/1cygR4D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 distance ayarındandır herhalde o ağaçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Konsol ayari :) :P Edit : xbox zaten ss, 900p sanirim o. Edit 2 : pc de kontrollerda olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 1080p yazmış üstüne, xbox 1080p çalıştırmıyor witcher'ı ps4 olabilir ama onunda controller ikonları öyle değil pc'de distance ayarları kısılmış fln olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 pcde controllerdir muhtemelen, daha klavye mouse ile oynayani gormedim sanirim SS olarak hep gamepad ikonlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 vegetation'da sıkıntı bahsediliyordu hep ama ps4, pc, xbone/eski build, son build bi sürü ss dolanıyor etrafta. haftaya ultra'da gözükücek artık nasılmış. bir süre dengesiz screenshotlar gelmişti(console kullanıcılarına damage control gibi de oldu) ama son build'in ss'lerine göre görsel kalite beni tatmin etti artık. http://cdn2.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/05/Witcher-3-12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 bunu oynamanın zmaanı gelmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 recommended hardwarein 5 kati alet edevati olan streamciler baslasin bakalim oyun cikinca o zaman seyolur ya iyice. blackout yapmayip dayasalardi en azindan baslangic zoneunda gecen streamleri cok iyi olcakti aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 az kaldı zaten yakında kendimiz test ederik mis misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 @Norak recommended x 5 biraz gereksiz sarcasm olmuş recommended'ın bir-iki tık üstü 970, 780 kartlarda elde edicez ultrayı sonuçta, titan sli'larla felan değil. orta-üst seviyesinde bir sistemle, birkaç aşırı demanding ayar kapalı-kısık, güzel fpsde ulaşılacak. yani sonuçta, dediğim gibi oyun çıktığı zaman iddia ettiği görselliği, screenshotlar arasındaki farklılıkların doğrusunu görücez, denicez. laf atmaya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 sarcasm degil ki o ehe bu streamcilerin bazilarinda bole nasadan hallice makinalar oluyor ona dedim ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 ben de konsola alacağım bunu ya kolla gerine gerine oynarım. indirime girince pc ye alırım nasılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Zaten 60TL pcde o yuzden pcye her zaman alinabilir cok pahali degil. Ben de ilk basta konsoldan alma taraftariyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 60 tl de kaymak gibi fiyat olmuş ha, helal adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Aralın kabus fiyatlarından sonra 60 TL kelepir geldiği için ön sipariş vs bitmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2015 Norak said: http://i.imgur.com/1cygR4D.jpg we up all night the get witches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar