Namessar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 open world den cok cekiniyorum bu aralar. questler DA:I gibi cikarsa rezalet olacak. bethesda hala openworld un krali olmayi surduruyor, hele obsidian in new vegas i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Jk3Sn_RwrMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Titredim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 meh gameplay değil, bide videoda gözüken karakterlerden biri playable (witcher dışında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Witcher'da Arthas varmış lan. Boşuna demiyorlarmış there must always be a lich king diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 bu kurwalar berserk hastasiymis aldigim duyumlara göre http://static.giantbomb.com/uploads/original/15/159209/2228212-_animepaper.net_picture_standard_anime_berserk_skull_knight__bandw__22598_lcriveller_preview_c1321a45.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 slanida koysunlar bareB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 http://thegameawards.com/nominees/ 2014 ün en antipatik oyunu seçilmiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Eğer şaka değilse anticipated=beklenen demek, yok şakaysa ben de sazanım o vakit :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 başka bi sazan vardı da zamanında, karagözlüm, ona hitafen yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Orijinali ciddi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 BlackRose said: Eğer şaka değilse anticipated=beklenen demek, yok şakaysa ben de sazanım o vakit :p EDIT: Ya, aslında miim hakedecek bir durum yok işte tabii de, canım sıkılıyordu bir şey yapmalı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Benden başka da mı vardı :D Bi keresinde hatırlıyorum çok ciddi bir şekilde de savunmuştu biri, sonra buralarda gören olmadı bir daha da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 yok ya yazıyo arada hala yüzsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 said: Dear Gamers, Ever since we started working on The Witcher 3: Wild Hunt, we knew it would be an ambitious game. We wanted, and still aim, to give you an incredible experience, an epic adventure in a vast, completely open fantasy universe. The sheer size and complexity of The Witcher, key features of the title, have had a decisive impact on production. Now, nearing the end of our work, we see many details that need to be corrected. When we release the most important game in our studio’s history, we must be absolutely sure that we did everything we could to limit any bugs to a level that will allow you to enjoy the game thoroughly. With this in mind, we took another look at current workloads and what they mean for the team. Even though everyone is working at full speed, we concluded that we need another 12 weeks, so we are shifting the release date of The Witcher 3: Wild Hunt to May 19th, 2015. We owe you an apology. We set the release date too hastily. It’s a hard lesson, one to take to heart for the future. We know what we want to do to make Wild Hunt one of the best RPGs you will ever play. And we continue to work hard to achieve just that. So, we apologize and ask for your trust. Thank you for the all support you show us on a daily basis. We truly do appreciate it. It has fueled us in our passion since the start and will continue to do so. The Board of CD PROJEKT SA 19 Mayıs'a ertelemişler çıkış tarihini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bi sıkıntı var ama ne. Fazla serbestlik de iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 önceki sayfalarda vardı söylentileri doğruluyor, ertelendiğinden beri yeni gameplay göremedik aylardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 pre order yapanlar nolucak iptal seçeneği var mı mayısa kim öle kim kala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ertelesinler. Ubisoft gibi bitmemiş oyunu sürüp milleti kanser edeceklerine ertelesinler, adam gibi oynayalım. Hem Mayıs'ta sürerlerse süper olacak benim için de, Haziran'da işlerin çoğu bitmiş olacak estire estire oynarım aklımda kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ocak sonu gta fln geliyo. 2-3 ay oyalar beni çok oyuna zaman ayıramıyorum zaten. çok üzülmedim o yüzden. ön sipariş verdim bitmiş çıkarsınlar dediğiniz gibi yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 İyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 19 mayıs, süpermiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 DnR'da 59 tl kaçmaz!; http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/The-Witcher-3-Wild-Hunt-PC//Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0000000625209 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 fiyat cok iyimis physical bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 dnr'dan ds2 almıştım onu da çok ucuz getirmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar