Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube videosundan sesi almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Yaklaşık 8 saat süreli bir youtube videosu elimde mevcut, indirdim kendilerini.

Bana bunun içerisindeki ses gerekli ve mp3 olarak seçip almak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?

Birkaç program buldum ama ilk 30s veya 60s'lik süreleri yapıyorlar sadece :

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Selam,

Llama said:

abi adam sekiz saatlik videonun arasından kesip kesip alcak...
o şekilde öneri sunun.

Yok abi, tamamını 8 saatlik mp3 yapmak istiyorum :P Yputube linki vereceğim de tükürükle boğarsınız diye korkuyorum :D

Saygılar.
Mesaj tarihi:

Selam,

senko said:

merak ettim bak şimdi
muhtemelen 8saatlik araba motor sesidir ama sdf

Benim 7 aylık ufaklık bunu dinleyerek uyuyor; her akşam tabletten youtube açmaktan yoruldum. Video olarak da oynatmak istemiyorum, mp3 daha çok işime geliyor :)

Evdeki şarjlı süpürgenin bataryalarını ömrünü bitirdi ufaklık yüzünden. Süpürge pili alana kadar bunu videoyu buldum, acayip iş görüyor. Arabada da white noise dinletiyoruz sakinleşsin diye (neyse ki android için white noise apk mevcut) :P

Saygılar.
Mesaj tarihi:
Free YouTube to MP3 Converter

YouTube videolarını MP3 dosyalarına dönüştüren program beğendiğiniz videoyu işleyerek sabit sürücünüze yüklüyor
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=65629&rid=2&p=13 demin rastladım buyur:)
Mesaj tarihi:
reampage said:

benimde küçükken sakinleşmem için yapılmış sadece reklam videom var vhs kaydetmiş babam bütün reklamları, saatlerce onları izliyip uslu uslu oturuomuşum.

benim yeğen de böyle. reklamdan başka bir şeye bakmıyor televizyonda
Mesaj tarihi:
ben halihazırda kmplayer kullanıyorum video vs. izlemek için, ses kanalını ayrıştırabiliyosun onunla başka bir yazılıma gerek kalmadan. Alt+A ile ses yakalama kısmısını açıp, dizini falan belirtip alıyorum sesi direkt.
  • Yeni Oluştur...