Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expeditions: Conquistador

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Çok beğendim. SRPG sevenler mutlaka bir göz atmalı.

Oynanış olarak HOMM, King's Bounty gibi oyunları andıran bir yapısı var. Yine haritada dolaştığımız ve taktiksel savaşlar yaptığımız iki faz var. Fakat onlara göre RPG öğeleri daha fazla.

Yönettiğimiz adamlar isimsiz askerler değil, her birinin farklı yetenekleri ve karakter özellikleri var. Mesela dindar biri, bir rahip için yaptığımız görevden fazla para almamıza karşı çıkabiliyor.

Beş tane class var. Level atladıkça yeni aktif yetenekler ve bizim seçtiğimiz pasif yetenekler kazanıyorlar. Her karakter classına göre farklı silahlar kullanabiliyor ve çatışma esnasında melee ve ranged silah arasında seçim yapabiliyor.

Ekibimizde ilaç, yiyecek gibi bazı kritik malzemeler var. Bunları ticaret yaparak alabileceğimiz gibi kendimiz de toplayabiliyoruz. Her günün sonunda kamp kurulduğunda adamlara ava gitme, nöbet tutma gibi farklı görevler verebiliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

oynadım biraz da,
zor öğrenmesi falan..

baya zaman ayırmak lazım,
tutorial var ama hiç bişi anlatmıyo.

benim ilk oyunda grubum içinde huzursuzluk çıktı 50. günde..
bana karşı çıktılar, diplomacy falan yemedi saldırdılar.
zor kaçtım kurtuldum, baya bitik durumdaydım en son =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Aldim sonunda, oynarim bu aksam. Sinif ve skill olarak Fire Emblem, Final Fantasy Tactics gibi oyunlarin yaninda yavan gibi ama cok tutarsa yenisini yaparlar diye umuyorum.

SRPG hastasi olarak yorumlarimi yazarim 10 saat filan playtime olunca.

Buradan aldim: http://www.gog.com/gamecard/expeditions_conquistador
Sosyal ağlarda paylaş

tatlı bi oyun
bi homm çeşitliliği yok ama.

bu arada gruba yeni üye alamıyo muyuz ya?

şey güzel,
şimdi şehir dışında falanken kamp yapıyoruz her turn de
ekibi avcığıla,ot toplayıcılığa,kampı kormuaya,bişiler yapmaya bide nöbet tutmaya bölebilioruz.
bu açıdan güzel, sahip oldugumuz yiyeceği falan paylaşıorz ki düşmanlardan çok yiyecekler daha önemli hehe.

daha 48 gün oldu, 2 askerim öldü 3 savaş kaybettim.
şehir dışında iyileştiremiyorum adamları o sıkıntı, keşke daha fazla doktor alsaydım gruba diyorum.

Bunun dışında diyaloglar falan baya güzel, sesler müzikler güzel.
grafikler, animasyonlar rahatsız etmiyor kesinlikle.
gameplay biraz daha iyi olabilirmiş, ama sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fire emblemle karsilastirirsan oyun nasil? fire emblem oynayanlarin genelde farketmedigi senaryo, karakter derinliligi, twistler, alakasiz sekilde kadrona katilan elemanlar falan. ne dersen de bu tur guzel sunum olmadan cekilmiyor, benim dusuncem bu. bu arada fire emblemde skill class falan cok yoktu onla karsilastirilmis ama ikisini de oynayanlar ne diyor alinir mi oyun?

bu arada son 3ds fire emblem oynamadim yanlislik olmasin ustume gelmeyin daha firsat olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

abi savaşlar inanılmaz zor, başarılı olmak için hangi taktikleri izlemek lazım?Zaten ben yanıma 6 adam alabiliyorum savaşta en fazla.

Bana hücum eden yerliler ise hep 8-10 kişi arasında oluyor.Bir tanesine öldürene kadar titriyorum...
Napmak lazım?

Arqebusier kullanayım diyorum bi işe yaradığını görmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...