Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Şubat sonunda çıkacakmış M&M tarzında ama büyü vs yok gerçek olaylardan esinlenilmiş asdasd http://www.youtube.com/watch?v=ee6oz1VTss8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Çok beğendim. SRPG sevenler mutlaka bir göz atmalı. Oynanış olarak HOMM, King's Bounty gibi oyunları andıran bir yapısı var. Yine haritada dolaştığımız ve taktiksel savaşlar yaptığımız iki faz var. Fakat onlara göre RPG öğeleri daha fazla. Yönettiğimiz adamlar isimsiz askerler değil, her birinin farklı yetenekleri ve karakter özellikleri var. Mesela dindar biri, bir rahip için yaptığımız görevden fazla para almamıza karşı çıkabiliyor. Beş tane class var. Level atladıkça yeni aktif yetenekler ve bizim seçtiğimiz pasif yetenekler kazanıyorlar. Her karakter classına göre farklı silahlar kullanabiliyor ve çatışma esnasında melee ve ranged silah arasında seçim yapabiliyor. Ekibimizde ilaç, yiyecek gibi bazı kritik malzemeler var. Bunları ticaret yaparak alabileceğimiz gibi kendimiz de toplayabiliyoruz. Her günün sonunda kamp kurulduğunda adamlara ava gitme, nöbet tutma gibi farklı görevler verebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hmm neler neler varmis iyiki acmisiz basligi, bakmak lazim bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi beklediğim şey çıkmış resmen. abanayım hemen ben buna ya. BÜYÜSÜZ ya oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oynadım biraz da, zor öğrenmesi falan.. baya zaman ayırmak lazım, tutorial var ama hiç bişi anlatmıyo. benim ilk oyunda grubum içinde huzursuzluk çıktı 50. günde.. bana karşı çıktılar, diplomacy falan yemedi saldırdılar. zor kaçtım kurtuldum, baya bitik durumdaydım en son =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sonunda masaüstü için güzgün bir SRPG çıktı mı diyorsunuz Elven Legacy'den sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aldim sonunda, oynarim bu aksam. Sinif ve skill olarak Fire Emblem, Final Fantasy Tactics gibi oyunlarin yaninda yavan gibi ama cok tutarsa yenisini yaparlar diye umuyorum. SRPG hastasi olarak yorumlarimi yazarim 10 saat filan playtime olunca. Buradan aldim: http://www.gog.com/gamecard/expeditions_conquistador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Çok iyi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Codex in şöyle bi rewievı var http://www.rpgcodex.net/content.php?id=8993 Genel yorumlar hep olumlu, özellikle settingin yansıtılmasını çok beğenmişler. Türe pek meraklı olmasam da bi ilgimi çekti, haftaya alabilirim. Oynayanlar biraz anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 o değil de conquistador ne güzel kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Finklorpeyniri said: abi beklediğim şey çıkmış resmen. abanayım hemen ben buna ya. BÜYÜSÜZ ya oh be I put on my robe and wizard hat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 tatlı bi oyun bi homm çeşitliliği yok ama. bu arada gruba yeni üye alamıyo muyuz ya? şey güzel, şimdi şehir dışında falanken kamp yapıyoruz her turn de ekibi avcığıla,ot toplayıcılığa,kampı kormuaya,bişiler yapmaya bide nöbet tutmaya bölebilioruz. bu açıdan güzel, sahip oldugumuz yiyeceği falan paylaşıorz ki düşmanlardan çok yiyecekler daha önemli hehe. daha 48 gün oldu, 2 askerim öldü 3 savaş kaybettim. şehir dışında iyileştiremiyorum adamları o sıkıntı, keşke daha fazla doktor alsaydım gruba diyorum. Bunun dışında diyaloglar falan baya güzel, sesler müzikler güzel. grafikler, animasyonlar rahatsız etmiyor kesinlikle. gameplay biraz daha iyi olabilirmiş, ama sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Kamera acisi cok can sikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 homm degil cunku bu, srpg bu. farkli tur ve bence en iyi oyun turu. faniyim. Bunu seven bunu alsin: http://store.steampowered.com/app/25850/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 yeni eleman nasıl alıyoruz gruba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 fire emblemle karsilastirirsan oyun nasil? fire emblem oynayanlarin genelde farketmedigi senaryo, karakter derinliligi, twistler, alakasiz sekilde kadrona katilan elemanlar falan. ne dersen de bu tur guzel sunum olmadan cekilmiyor, benim dusuncem bu. bu arada fire emblemde skill class falan cok yoktu onla karsilastirilmis ama ikisini de oynayanlar ne diyor alinir mi oyun? bu arada son 3ds fire emblem oynamadim yanlislik olmasin ustume gelmeyin daha firsat olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 valla fire emblem oynamadım da senaryo falan guzel ya, şey gibi bu oyun böle rpg oynuosun gruplu, bg2 veya arcanum gibi mesela, ama bunun mekaniklerinin homm gibi olduğunu, lojistiğin daha ön planda oldugunu dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 abi savaşlar inanılmaz zor, başarılı olmak için hangi taktikleri izlemek lazım?Zaten ben yanıma 6 adam alabiliyorum savaşta en fazla. Bana hücum eden yerliler ise hep 8-10 kişi arasında oluyor.Bir tanesine öldürene kadar titriyorum... Napmak lazım? Arqebusier kullanayım diyorum bi işe yaradığını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Bi guide lazim diplamasi nasil Acaba bir ise yariyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 ya ben melee agırlıklı takılıorm scoutlar cok ıyı onun dısında, okçular felan meh. doktor+scout+soldier+belki 1 tane dincilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 benim makina agladi bu oyunda, baya kasti sadece tutoriali oynayabildim. retaliation olmamasi baya garip geldi ama onun haricinde farkli classlar yapmaya calismislar, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 retaliation nedir ya bide yeni eleman nası alıoz nerden alıorz gruba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 retailation senin birim dusmana vurunca dusmanin gayri ihtiyari siddetle cevap vermesi. hakkaten bocaladim senelerdir bunun ustune strateji kur kur adam bana vurmayinca insan bir garip hissediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 şunlar var ama, eğer adam okçu falansa, sana vurursa sen vuruyorsun ( melee den ) eğer yanyanaysanız ve sneak falan kullanmadan uzaklaşmaya başka kareye geçmeye çalışırsan vuruyor eğer yanından geçersen vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Attacks of Opportunity işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar