monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ben mesela hayatım boyunca takım giyip her allahın günü tıraş olmak gibi bir zahmete katlanmak istemediğimden dolayı istediğim sektörde olduğumu düşünüyorum. Hiç sıkıya gelmekten hoşlanmayan bir insanım o konuda. Benim için kot+gömlek/tshirt'tür olay. İlerde de kendi işimi yaparsam gayet takım elbiseden uzak bir hayat sürmeyi düşünüyorum. Sizin iş kıyafet durumlarınız nasıl memnun musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kumaş bence kotdan daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 neden merak ettin kardeş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 içimden geldi ondan merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Zikko said: neden merak ettin kardeş ? Abi millet senden izinmi alacak konu açarken? Addassssssfdfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kargo/keten pantolon + gömlek/tshirt. bide odada dolapta takım elbise duruyordu önemli bi event varsa onu giyiyordum sdf ama şu an boxerla yaşıyorum 1.5 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 işsizlik zor zanaat kardeş kolay gelsin. koyu renk kot, koyu renk gömlek (içeri sokmadan) , bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Evde pijama, ofiste canım ne isterse, ekspere giderken gömlek giyiyorum bi tane pantolon pek fark etmiyor. Toplantılara takım elbise neyim işte kimin yanına gidiyorsam değişiyor gerçi.(Bazen şantiyeye falan gitmem gerekiyor o zaman normal gidiyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kot pantolon tshirt, kış aylarında tshirt üstüne spor bi gömlek atıyorum, takım elbise + kravat zorunluluğu olan müşterilere bu şekilde gitmek işten aldığım en büyük keyif olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kravatsız takım. - kot + gömlek. (gömlek içerde) klasik ayakkabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Avukat olunca çok seçenek olmuyor. Neredeyse takım elbiseyle gireceğim yatağa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 eklego said: işsizlik zor zanaat kardeş kolay gelsin. belki pron sektorune girdi adam ne biliyon issiz olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Takım elbise giyince kendimi batman gibi hissediyorum yürüyüşüm bile değişiyor aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 takım elbise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Daha önce çalıştığım her yerde (borsa stajım da dahil) smart casual giydim, bir kaza bela olmazsa ömrümün sonuna kadar da smart casual giyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kot gömlek v yaka kazak mont spor ayakakbı 2 günde traş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 mayo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 işe gidiyorum deyince hadi lan dalga geçme diyo millet. düşünün halimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 beyler sizce benden beyaz yakalı mı olur yoksa sırt çantalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çekime giderken eşofman falan giydiğim de oluyor asdf, rahatlık önemli ya ben de takım giyebileceğimi zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kırmızı ceket içine beyaz gömlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tercih hakkım olsa kot, t-shirt, gömlek akar da iş hayatı kravatsız takım, süeter + kumaş pantul vb. ama küpe ve sakalım için pazarlık ettim! çıkarmadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kumaş pantalon, gömlek, klasik tarz ayakkabı, gün aşırı tıraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ofiste casual, toplanti filan gomlek pantul, insaatta amele kostumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sokakta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar