Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 hayır sigara içmiyorum. 1-2 gündür başladı, fena yanıyor ama böle mide yanması gibi. Spor yapmıyorum sigralı ortamda çok durmuyorum. Böle balgam bağladı gibi çiğerlerim ama hasta olmadım? yani burnum falan tıkanmış olsa normal derimde onlar yok noluyor bana pati=(( bide , inanılmaz elektrik atlamaları yaşıyorum. vızır vızır, hatta öle ki usb yi takıoken ÇOTA diye bi ses geldi karşı masadaki adam kafasını kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 abi doktor'a gitsene neden buraya yazıyorsun KOŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 soğuk almış ciğerlerin. gögsünü sıcak tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 max 2 ayın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 para mı kaybettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Karaciğer sıkıntın var =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 doktora gitmezse ölecek hastalığı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 escape said: soğuk almış ciğerlerin. gögsünü sıcak tut. tenk yu başka bişi deildir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 başlığı gorunce bende kızdan tekmeyı yedin sandım. o geçer be usta. adsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 alfalar tekme ymez hımpf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 tekme ATAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Saeros said: doktora gitmezse ölecek hastalığı olabilir bi bizim millette var bu huy. bende öyleyim lanet gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Suark said: bide , inanılmaz elektrik atlamaları yaşıyorum. vızır vızır, hatta öle ki usb yi takıoken ÇOTA diye bi ses geldi karşı masadaki adam kafasını kaldırdı. http://www.hakko.com/english/products/hakko_435.html Antistatic wrist strap Easy to wear Electrostatic charged on the body can be securely grounded. HAKKO 435 does not need to be adjusted to fit onto a wrist. Banana plug with alligator clip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 aman doktora gitme ha ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 kocakarı ilaçlarını denemelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 çiğerse sorun yok, ciğerse mutlaka baktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Verem olabilirsin maazallah ,hiç vakit kaybetmeden git ,uzatırsan tedavide uzuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Gastrit ya da reflü de olabilir. Direk göğüs bölgesinde yanma yapar özellikle reflü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Kova vurmaktan ciğerlerim soldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 soğuk vucudunla fantezi yapıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 SeaGle said: Gastrit ya da reflü de olabilir. Direk göğüs bölgesinde yanma yapar özellikle reflü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Evet benim midem cok feci + gogus bolgesinde yanma oluyordu akabinde gastrit cikti.1 aydir ilac vs baya duzeldi.Tabi bu arada kola,kizartma,pizza vs ye elveda demek durumunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Saeros said: doktora gitmezse ölecek hastalığı olabilir abi o bizim ülkede; Aman doktora gitme saglam adami da öldürüyorlar degilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 çiğer değil ciğer dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 seni bekledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar