Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Yarın çıkıyor, Jagged Alliance:BIA'yı yapan firmanın oyunu, JA'deki yeni sistem çok güzeldi neden tekrar Turn-Baseda dönmüşler bu oyunda anlamadım. Ahanda videosunu koyuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=3e77FlAaXYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ya millet çünkü 7.62 gibi oyunları oynamadığından anlayamadı real-time'ın geliştirilince daha iyi olduğunu. mecbur tribünlere oynuyorlar gene. gangster setting'i de şu tarz bir oyun için iyi değil ya. zırh yok bişi yok. zırh olmayınca hep kim önce spotlarsa instagib'e bakıyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Daha iyi değil de daha gerçekçi denilebilir belki, ama aslında IGOUGO yerine WEGO kullanılınca turnlu sistem de gayet gerçekçi oluyor. Fakat gerçekçilik bir yana, turnlu oyunun da ayrı bir zevki var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 sadece daha gerçekçi değil, bu türde daha iyi. ne bileyim homm, aow, disciples filan onların turn-based olup olmaması fazla farkettirmiyor ama tek vuruşta filan inilen oyunda turn-based olması daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yeni JA'yı oynayan daha TurnBased istemez abi, RealTime harika olmuş bu yeni JAda. İlk başta bende garipsedim laf ettim TB isterim dedim ama bir alışınca bırakılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 back in actiondan bahsediyonuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yalnız Omerta combat first bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 back in action 50 saat oynayıp mapin yarısına gelmiştim sonra unuttum devam etmedim fena değildi oyun, bu da oynanır gibi gözüküyo gog'da da varmış oyun, birini bulup aldırayım kendime dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Silphatos said: gog'da da varmış oyun, birini bulup aldırayım kendime dfg Greenmande kod ile 26dolara iniyı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 ben 10$'a satın almıştım black friday'de steam'den, sevgililer gününü bekleyin derim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 "Tatar Ramazan" said: Yeni JA'yı oynayan daha TurnBased istemez abi, RealTime harika olmuş bu yeni JAda. İlk başta bende garipsedim laf ettim TB isterim dedim ama bir alışınca bırakılmıyor. Sırf bu yorum üzerine JA:BiA'ya şans verip tekrar yükledim. JA2 fan'ı olarak deneyeceğim, oyun yeterince patch'lenmiştir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bu tropico 3 ve 4 u yapan firma mi? Arayuz ve grafikler baya benziyor tropico 4 e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Sam said: ben 10$'a satın almıştım black friday'de steam'den, sevgililer gününü bekleyin derim heh. Abi biz Omerta'dan bahsediyoruz almak için, yoksa JA var zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 senelerin browser oyunu çıkmış işte ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Sam said: ben 10$'a satın almıştım black friday'de steam'den, sevgililer gününü bekleyin derim heh. Omerta diil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok yok JA:BIA'dan bahsediyor Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 alan var mı? olmuş mu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bence fena olmamış, combat sistemini XCOM'a benzettim direk. Statlarına göre adamları ilerletip aksiyona sokuyorsun. Karakterleri tek tek perklerle geliştiriyorsun felan. Alırım ilk fırsatta. Coop zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Henüz oynamadım, ama incelemelere ve diğer oynayanların yorumlarına baktığımda "X-Com ile Tropico evliliğinden sakat bir bebek doğmuş" sonucu çıkıyor. İlk izlenimi kötü bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 oyun yeni bir tür değil. gangland diye bir oyun vardı ona benziyor baya combatı sistem. map play de gangsters 2 gibi. hakkını vererek yapmışlardır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 baya keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Bu oyun olmamış. İçerik sıkıntısı var. Rakip mafya yok. Polis de böyle yarı pasif. Steam forumlarda biri "kendi kendine monopoly oynamak gibi" diye yazmış, aynen öyle. İçerik eklenirse bakarız. Şu an alınacak bir oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 o zaman almayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 boardwalk empireı komple gömselermiş , kilit karakterlerin hepsi gerçek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar