Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android TV Box - Mini PC

cacodemon

Öne çıkan mesajlar

Evde film dizi vs izlemek için laptopu televizyonun yanına taşıyarak hdmi ile bağlamaktan ve kablo kargaşasından yoruldum. Wifi aracılığı ile stream vb olaylar da çok pratik gelmiyor ve yeterli performansı göremiyorum.

Sonuç olarak tv'ye devamlı bağlı kalacak bir mini PC almaya karar verdim. Ufak bir araştırma sonucu MK808 denilen cihaz aklıma yattı. Bu ürünü daha önce kullanan var mıdır? Daha iyi performans alabileceğim ve başımı ağrıtmayacak alternatiflerini önerebilir misiniz?

Kullanıcının genel amacı:
- Mouse klavye bağlayarak dizi sitelerine girmek,
- Flash destekli videoları oynatmak,
- Harici HDD'ye indirilen filmleri (720-1080) türkçe altyazı sorunu yaşamadan izlemek,
- 4+1 ses sistemini kullanabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

almayı düşünen varsa müşterilere eşantiyon olarak verdiğim boxlar var elimde 150 tane. 1 gb ram, 3 tb'a kadar external hdd bağlanabilen vs.

ilgilenen olursa pm atsın, piyasa fiyatının çok altına veririm :)

edit: android 4.1 ile geliyo.

edit2: wireless klavye mouse vs destekliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

almayı düşünen varsa müşterilere eşantiyon olarak verdiğim boxlar var elimde 150 tane. 1 gb ram, 3 tb'a kadar external hdd bağlanabilen vs.

ben de istiyorum, ürün nasıl bişi?
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

selam, ürün hakkında daha detaylı bilgi varsa almak isterim bir de fiyatı ne? valla mezarcı değilim
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

Direk ilgileniyorum.

Linki var mı bu meretin nedir ne değildir gorelim.

Ayrıca fiyatını da belirtirsen iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:

alıntı harrass a +1 bilgi istiyoruz ;)
Sosyal ağlarda paylaş

baya bildiğiniz android box, 4.1le çalışıyo 1 gb ram var işlemci a10 olması lazım şu an çok net hatırlamıyorum kutusuna bakarım depoya geçince.

mağazalara müzik satıyoruz, eşantiyon olarak yanında vermek için kendimiz yaptırıp getirdik bunları. üzerinde şirketimizin logosu falan var :)

akşam detaylı bilgi vericem, fiyat olarak gümrük vs dahil 85 dolara geldi bana. tanesini 200 tl gibi bi fiyattan verebiliriz diye tahmin ediyorum, adetli olursa 100 dolar olabilir. ortağımın onayını almam lazım tabi.

çok ö.m gelmiş, akşam tam detaylı bakıp herkese tek tek cevap vericem.

box boyutları hemen hemen apple tv kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlardan hiç kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Yüzlerce çeşit var, neye göre seçmek lazım?

Bir tane alıcam galiba da karar vermesi çok zor. Android sürümüne, yaygınlığına (bu firmware güncellenme sıklığını, desteğini, sorun olduğunda çözebilme konuları için önemli), işlemcisine, grafik işlemcisine, ram'ine bakıyorum. Bunun dışında neye dikkat etmek lazım?

Doğru düzgün bi inceleme, karşılaştırma da bulamadım internette. Hatta bunlara farklı yerlerde farklı isimle hitap edilmiş. Ne diye search etceğimi bile şaşırıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben alırken cihazın yaygınlığını baz aldım. Donanimhaber'de MK808 ve muadillerinin bir başlıkta konusu var. Kısa sürede aşırı derecede yanıt almış bir başlık. Güncellemeler, değerlendirmeler vb konularda takip edebileceğim bir kaynağın olması avantajlı olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

beyler kusura bakmayin, cok yogun bi hafta gecirdim bi turlu firsat bulamadim depoya gecmeye. Yarin elemanlardan birini gonderip ofise 10 tane box getirtiyorum. Resimlerini cekerim, gerekirse demo tadinda bi video ceker youtube'a yukler, detayli speclerle birlikte en gec pazar gunu buraya yazarim.

Gecikme icin tekrar ozur dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...