Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=iZRfz0WAlps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 salak hem belli ediyor hemde zamanında bakamıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yasak değil ki yurtdışında sadece bunun için kullanılıyor telefon jokeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Yasak olması zaten saçma olurdu.O zaman "telefon joker hakkı" diye bir şey olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Ne alakasi var? Bu yarisma ilk ciktigindan beri millet hemen google mi kullaniyordu telefonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Hayır neden googlela kısıtladın ki sen de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eklego Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bing de olabilirdi mesele arama motoru kullanılmasıysa, telefon jokerinde bu güne kadar kullanılmaması aslında daha büyük akılsızlıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Adam belki bakıyorum derken ansiklopedi açmış bakıyor :) Bu arada google'dan 10 sn nin altında buldum ben cevabı. Telefon jokerinizi bana kullanabilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ben zaten biliyodum beni joker yapın. vururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 izbandut hangi dilden yazdım 4. linkte yazıyordu cocuk malmış.3 saniyelik iş gerçi linke tıklamadım ama italcadan dilimize gelen izbandut.. diye devam ediyordu sanırım cümle cevabı içindedir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Silin mesajlarımı ya valla beyin kaynadı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 dEaThMooN said: Edit yapamayan insan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 aslında izbandut ne demek diyince direk korsan çıkyıor hangi dilden yazınca da 4. linktemi ne cevap var maks 5 saniye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bandit'ten fikir yürütmek için gugıl'a gerek yok, harcamış jokeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 yarışmaya göre cevap kaçakmış yalnız. ekşisözlükte izleyen birileri yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 of lol çok kötü. infilak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Red said: izbandut hangi dilden yazdım 4. linkte yazıyordu cocuk malmış.3 saniyelik iş gerçi linke tıklamadım ama italcadan dilimize gelen izbandut.. diye devam ediyordu sanırım cümle cevabı içindedir sdfs yayınlandığı anda bunlar hemen sitelere yazılıyor şu an ondan kolay buluyorsunuz. ben o akşam denedim izlerken. http://tr.wikipedia.org/wiki/Izbandut bu ve benzeri bir çok yerde korsan olarak geçiyor. ama italyancası farklıymış meğersem. cevap kaçaktı bu arada videoda o kısma kadar koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bandit =/= korsan çokbilmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Asıl bu varmış, çok fena ::o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar