Akito Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 dasaaa said: tüm loserları birleştirip dev bi.. bi boka yaramayan kitle yaratıcam hiçbişiyi doğru yapamayacağız ve bi boka yaramayacağız evet. ama kalabalık olacak. yok lan o da olmayacak. loser dediğin adam evden nadiren çıkar kendi isteği ile zaten. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 barnacle said: ben yerken bişeyler izlemeyi çok seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 o parayla söylesenize abi eve, yayılın böyle geniş geniş. bi taraflarınızı falan kaşıyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ben mekan keşfetmek için nadir de olsa yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bazen kendimi ödüllendirip yemek ısmarlıyorum kendime. arada sırada tek başına takılmak iyidir yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 ya şu başlığı gördüm, bi yemeğe gideyim en iyisi bi başıma. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 aynen yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 böyle bir coupling bölümü var mıydı? vardı lan cef kız kesiyordu falan. yok muydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 başlığın teması http://www.biglolshop.com/38-product_resp/forever-alone-face-small-meme-face-bumper-sticker-decal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tek başına yemek yiyince sadece yemek yiyorsun ve yemekten yabancılaşıyorsun. saçma sapan etrafa bakıyorsun, tabak çatal sesleri takılıyor, garsona bakıyorsun, yemeği inceliyorsun, yemek yemek olmaktan çıkıp başka bir tecrübeye dönüşüyor senin için. başkasıyla yemek yerken ise sohbet ediyorsun en önemli nüans orada o. yemekle daha doğru düzgün bir ilişki de kuruluyor, yemeği eleştiriyorsun, oradan sohbet açılıyor vs. daha dinamik. ama en kötüsü iki kişi yemeğe gidip hiç konuşmamak: double alienation oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tek başına restorana sinemaya cafeye gideni anlamıyorum ben ne bilem en fazla yanıma kitap alıp nargile içmeye gidiyorum tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sinema gayet iyi oluyor. daha kolay odaklanıyorsun. yalnızken yapılacak en güzel şey hatta sinemaya gitmek. (burada yalnızkenin içinde depresyondayken anlamı da gizli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 tekbaşına restorana gidilmez. avm de fastfood yenir. en fazla pideci, kebapçıya gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Tek başına dışarda niye yemek yiyon zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 asdaskd derdini silkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Evli olsan, Playboy olsan bile bir kere tek basina yemek adami komplekse sokan zor bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben tek başıma burger king efalan gidiyorum fakirim yine de sayılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 En kralı tek başıma Kipa nın içindeki Kipa Cafe de sulu ev yemekleri yemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 hunty said: Evli olsan, Playboy olsan bile bir kere tek basina yemek adami komplekse sokan zor bir olay. yalnız yemek yenilcekse aynı yere gidilmeli bence. mekanla kanka olunca güzel oluyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tabletin varsa istediğin kişinin resmini içine atıp yemek yerken karşına koy, mesela psy: http://www.bubblews.com/assets/images/news/1283393604_1368810756.jpg yada obama: http://media.salon.com/2012/06/obama_ad_rect1.jpg işte artık yanlız değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Red said: hunty said: Evli olsan, Playboy olsan bile bir kere tek basina yemek adami komplekse sokan zor bir olay. yalnız yemek yenilcekse aynı yere gidilmeli bence. mekanla kanka olunca güzel oluyor sdfs neresi güzel lan yine geldi bu sap diyorlar içlerinden 1 kere bahşiş bıraksan 2.de de aynı beklenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Gocekte denk geldim. su sarisin hatun "oyle bir gecer zamankide oynayan. aldi macbookunu, koca bi kase makarna soyledi macbooku acik, ince ince beni keserek internete bakti gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 insanlara yalnızlık neden ekstrem bir şeymiş gibi geliyor? gayette normal abi git ye yemeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 çok yiyip hesabı bölüşelim mi yapamıyorsun ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 guzel restorana kac kere gittiniz lan omrunuzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar